araba fiyatına deri opsiyonu arastırırsanız bulursunz tata nano 2500 euro :D:D
audi a4 için eli düzgün bir donanımla alınabilecek minimum fiyat şu anki kurla 80 bin ytldir.ancak bu fiyata deri+sunroof yok.
şaka gibi yaa. bir arkadaşımda 2004 model 156 sını satıp a4 almayı istiyor eşide 159 dan yana yani aynı sizin durumdalar. (bu arada 156 nın ilk sahibiler ve araba şahane temiz daha 28 binde alfa 156 ile ilgilenenler varsa irtibat kurdurabilirim.)
quote:
Orjinalden alıntı: otomobilci_x
şaka gibi yaa. bir arkadaşımda 2004 model 156 sını satıp a4 almayı istiyor eşide 159 dan yana yani aynı sizin durumdalar. (bu arada 156 nın ilk sahibiler ve araba şahane temiz daha 28 binde alfa 156 ile ilgilenenler varsa irtibat kurdurabilirim.)
Kaç model ve istedikleri rakam nedir ?
jackal78 pm attım.
quote:
Orjinalden alıntı: tasshelhoff
a4 klasik bildiğin alman aracı. gayet ciddi ve sıkıcı.
alfa. bence sanat eseri.
ben alfayı alırdım.
ama siyah almazdım . beyaz çok daha hoş durur kanımca.
hayırlı günler.
ssstt! öle deme sadece o 2 kuruşluk ledleri icin, basma kalıp audio! ya 50 bin eur verecekler var!
A4 ü tercih ederdim ben olsaydım...Ayrıca paket olarak donanım ekletirseniz full bir A4 ü 43.000 euro gibi yani 80 milyarı bulmayan rakamlarla alabilirsiniz..Audi topicinde gorkemsoner adlı kişiden yeterli bilgiye ulaşabilirsiniz..
Şimdi aslında burda ikiside çok güzel araçlar ama benim gözümde bu tercih şunlar gözönünde bulundurarak yapılmalı;
Alfa 159--- Herkeste olmayan ve olmayacak bir araç. Ben her gördüğümde dönüp bir daha bakarım ve çevremde bay bayan kim olursa olsun hepsi çok güzel tepkiler veriyor araç hakkında. Kalite konusunda içine binmediğim için net konuşamayacağım ancak A4 ten biraz daha düşüktür diye düşünüyorum. Aracın önü özellikle gerçekten bir sanat harikası
A4- Kalitesi tartışılmaz. Ancak katılmamak elde değil ledler haricinde çok büyük bir orjinallik yok. Bu maalesef ki mercedes bmw ve audide böyle. Bazı şeyleri haklı olarak riske atamıyorlar. A4 ü tercih etme nedenleri ise daha yüksek kalite, biraz daha konfor, ikinci el ve belki daha sağlam olması olabilir.
Yaşınızla da ilgili bir tercih. 30 yaş altındaysanız alfa 159 derim ben.. Kesinlikle gelmiş geçmiş en iyi binek otomobil tasarımlarından biri..
Zor bi karar
ikisi de karizma araba...
ben senin yerinde olsaydım audi alırdım...
niye diye sorma bilmiyorum sebebini...
full audi a4 ü 43.000 ya bana satabilecek olan varsa bugün alıyorum. audide full demek için liste fiyatı +20.000 euroyu gözden çıkarmak gerekir. sadece a4 için demiyorum. a3 için bile durum böle
quote:
Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR
A4 ü tercih ederdim ben olsaydım...Ayrıca paket olarak donanım ekletirseniz full bir A4 ü 43.000 euro gibi yani 80 milyarı bulmayan rakamlarla alabilirsiniz..Audi topicinde gorkemsoner adlı kişiden yeterli bilgiye ulaşabilirsiniz..
bir kere full a4 demek bile yanlış zaten a4'ün sayfalarca süren opsiyon listesi var hangi birini ekleyeceğinizi şaşırıyorsunuz.ancak deri döşeme+sunroof olunca türkiye'de her araç full+full oluyor o da ayrı bir konu.
quote:
Orjinalden alıntı: levent--
Şimdi aslında burda ikiside çok güzel araçlar ama benim gözümde bu tercih şunlar gözönünde bulundurarak yapılmalı;
Alfa 159--- Herkeste olmayan ve olmayacak bir araç. Ben her gördüğümde dönüp bir daha bakarım ve çevremde bay bayan kim olursa olsun hepsi çok güzel tepkiler veriyor araç hakkında. Kalite konusunda içine binmediğim için net konuşamayacağım ancak A4 ten biraz daha düşüktür diye düşünüyorum. Aracın önü özellikle gerçekten bir sanat harikası
A4- Kalitesi tartışılmaz. Ancak katılmamak elde değil ledler haricinde çok büyük bir orjinallik yok. Bu maalesef ki mercedes bmw ve audide böyle. Bazı şeyleri haklı olarak riske atamıyorlar. A4 ü tercih etme nedenleri ise daha yüksek kalite, biraz daha konfor, ikinci el ve belki daha sağlam olması olabilir.
Yaşınızla da ilgili bir tercih. 30 yaş altındaysanız alfa 159 derim ben.. Kesinlikle gelmiş geçmiş en iyi binek otomobil tasarımlarından biri..
tam 30 yaşındayımbayilere gittim ve audinin boş olduğunu hemen hemen aynı paraya çok dolu bir 159 alabileceğimi ve de çok daha dikkat çekecek olan 159 da karar kıldım...hemde alfadan vazgeçmemiş olacağım:)teşekkürler yorumlar için
quote:
Orjinalden alıntı: joz
tam 30 yaşındayımbayilere gittim ve audinin boş olduğunu hemen hemen aynı paraya çok dolu bir 159 alabileceğimi ve de çok daha dikkat çekecek olan 159 da karar kıldım...hemde alfadan vazgeçmemiş olacağım:)teşekkürler yorumlar için
yaşımız aynı ve idealimdeki araç 159, ama 35'inde falan alabilirim ancak. Bu arada hangi renkte karar kıldın? bence siyah en yakışanı
quote:
Orjinalden alıntı: niko_jr
quote:
yaşımız aynı ve idealimdeki araç 159, ama 35'inde falan alabilirim ancak. Bu arada hangi renkte karar kıldın? bence siyah en yakışanı
başta dedmiştimsiyah diyeumarım olur 35 inden önce
saol, çok şükür güzel bir arabam var (ford focus) ama herkesin bir ideali olmalı Aslında 40 milyara belki ikinci el 156 alabilirdim ama tecrübesiz birisi için sıfır daha isabetli oldu. 5 sene sonra sıfır ya da ikinci el bir alfa alabilirim. Duruma göre bakacaz. Zaten parayı harcayacak bir yer yok. Ev falan almak çok sıkıcı ve zor geliyo bana Miras kalacak 1 tane yeter o bana.
Evet siyah çok iyi bir tercih, hayırlı olsun. Kırmızı da güzel ama siyah çok çok daha yakışıyor 159'a
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: levent--
hayırlı olsun 31 olsanız audi alın derdim
Şaka tabiki de. Kesinlikle aynı durumda olsam 159 alırdım. Güle güle kullanın
fiyatini bizimle paylasirmisiniz
quote:
Orjinalden alıntı: Alfisti159
full audi a4 ü 43.000 ya bana satabilecek olan varsa bugün alıyorum. audide full demek için liste fiyatı +20.000 euroyu gözden çıkarmak gerekir. sadece a4 için demiyorum. a3 için bile durum böle
quote:
Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR
1.8 TFSI 120 hp otomobiller stoklara girdi. 36,505 Euro anahtar teslim fiyatından başlıyor fiyatları. Bu arabaların dolu aksesuarlar ile fiyatları ise 40.000-43.000 Euro seviyelerinde. İlgililere durulur.
Audi topiğinden gorkemsoner adlı kullanıcının mesajından alıntıdır..
Kendisi Audi satış temsilcisi..Senden daha iyi biliyor merak etme..
bence 159 al yukarıdaki resimlerde bile a4 sönük kalmış ayrıca her açıdan 159 daha güzel