Şimdi Ara

Alfa 159 iç mekan boyutları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Alfa 159 Sedan ile SW arasında arka koltuk yolcu alanı ölçüleri açısından fark var mı?. Sedanda sürücü koltuğunu arkaya ittiğimde arkadaki diz mesafesine ancak çocuklar oturabilir. Ayrıca bagajı da çok küçük geldi.

SW da bu durum nasıl, her ikisini de kullananıp inceleyen arkadaşların yorumlarını alabilirmiyim.

Tesekkurler,

• evet 159 ların arka diz mesafesi ve bu kabalıkta bu cüssüede görünen aracın bagajıda rakiplerine göre biraz daha küçük ama emin oln ..159 un çok + özelliği varken bunları takmıcaksınız..Sw nin satışı yok diye biliyorum türkiyede
  • Alfa Romeo ve özellikle 159'un insanı mıknatıs gibi çeken cazibesini biliyorum, ama diğer yandan aile ile arkada 2 yetişkin + 1 çocuk Istanbulda biryerden biryere gitmek arkadakilere işkence gibi olur. Bu durumda araba ile yolculuğa çıkmak söz konusu bile olmaz sanırım Bu yüzden ister istemez takıyorum

SW olarak belirttiğim Sportswagon ve TR de satılıyor. Ancak fazla sayıda satılmamış sanırım, zor bulunuyor.
    ,
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-159-2008-alfa-romeo-159-sportwagon/detay

• bende çok inceledim dar ama o kadarda dar değil bilmiyorum ön koltuğu kendime göre ayarladım 1.81 boyum arkada yine biraz mesafe kalmıştı ama tabi ..diğer arçalra kıyasla gerçkten daha az ..bence sorun etmeyin koltuğu biraz daha öne çekin ..

sw olarak evet ben sw hiç görmemiştim ve satılmıyo diye biliyodum çünkü alfa romeo sitesinde sw modeli yok kıymamışlar sw çok çok az bulunur türkiyede ama iyi bi sw denk geitiriseni daha geniş olacağı kesinn
  • Eğer yakışıklı bir araba istiyorsanız boyutlardan fakışıklı spor feragat etmek zorundasınız.C,3,A4,9-3 butür yakışıklı spor sedan araçlar adı üstünde yakışıklı olmak zorundalar ve o orantılı hatlara sahip olmaları ancak böyle mümkün oluyor.Passat gibi geniş aile otomobili olma derd,nde değiller.
  • Neticede Alfa Romeo spor araba ureticisidir
  • Alfa 159'u D sınıf kocaman bir aile arabası olarak düşünmemek lazım. Yolda 10 kişiden rahat 6'sının dönüp baktığı spor bir sedan olarak düşünmek lazım. Öndeki koltukları biraz daha önce çekmekte fayda var :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.