Şimdi Ara

Alfa 159 kullanıcıları yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık iki ay gibi uzun bir zamanım var aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. 2011 tsi superb kullanıcısıyım.Araç 100.000 e dayandı.Aracı uzun yolda sık kullanan birisiyim.Alfa 159 JTD ler ne alemde.üretimi bitti, parçalar ve servis konusunda okuduğum kadar çok dili yanan olmuş.Tedirgin olmuyor değilim ve alfa kullanan hiçbirisi yok çevremde.Kullananlardan yardım istiyorum.Ben araca belimdeki silah gözü ile bakarım.Yeri geldiğinde acımadan sıkabilmeliyim. Araca nazik davranmam açıkcası.Bu araç da nazik diyorlar.Dizel araç sadece bmw kullandım bir de 1.2tdi polomuz var. JTD nasıl bakımları ne alemde...örnek
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-yer-ucagi-127465844/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-romeo-159-1.9-jtd-dist-q-tronic-127547331/detay

sonuçlar olumlu olmazsa 2005-2006 e200 kompressor avangardeyi almam kesin gibi duruyor ama Alfa hayalimdi açıkcası.

• bende 159 a takmıştım ama beni vazgeçiren bir sebebi var sadece oda 90 kmh hızdan sonra ön camdan ve aynalardan rüzgar sesi duyulması başak bir sıkıntı duymadım ben kullanıcılardan rüzgar sesi kesilebiliyormuş ama tekrar oluyormuşbir süre sonra ne kadar doğru bilemem ama beni bu vazgeçirdi ve bende 147 ve 156 ya geri döndüm Allah nasip ederse inşallah bir 147 yada 156 makyajlı kasa alacağım dizel istiyorsanız 147 nin 1.9 jtd leri var ben şimdiye kadar bir sorun duymadım oaraçlarla ilgili tavsiye ederim 35-40 bin tl arası fiyatları benzinliden pahalı bunun sebebide dizel olması yada giulietta olabilir 1.6 jtd eğer tasarımını sevdiyseniz alınabilecek sorunsuz araçlardan biri ama o aracı ben bir sorundan dolayı eledim o sorunda içinin fiata çok benzetilmiş olması sonuçta farklı bir tarz istiyoruz benim üçüncü seçeneğimdir giulietta ilk ikisi 147 ve 156 147 ile ilgili bazı sorularım var onlara cevap alırsam ilk seçenek 147 ikinci 156 üçüncüsü giulietta olacak ben size 147 1.9 jtd ve giulietta 1.6 jtd tavsiye ediyorum dizel istediğiniz için benzinli istemiş olsaydınız 147 1.6 distinctive makyajlı kasa ve 156 1.6 distinctive makyajlı kasa tavsiye ederdim ben bu ikisinin arasında kalmış durumdayım

• 2006 model 90 bin km de boyasız bir alfa aldım..aracın yakıtı performansı mükemmeldi.Özel bir nedenden ötürü araca binmek istemedim anında araçtan soğudum.Aracın markası ya da problemi ile alakalı bir durum değildi.Araç ile hatıram vardı bu hatırayı silmek adına aracı sattım aynı gün.Alfa düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum aracı mükemmel ötesi bir araçtır.O aralar ilanlara baktığımda fiyatı uygun bir araç bulamadığımdan volvo aldım.Şuan bu da ilanda satıp kesinlikle alfa almayı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C200 d 160 bg hakkında yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.