Bildirim
ALFA ROMEO 145
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Alfa Romeo nedense sorunsuzluk konusunda iyi intiba bırakmadı.Bu hususta Japon ve Alman araçları birbirleriyle yarışıyorlar.Aynı şekilde clio-1 de bayağı başımı ağrıtmıştı,klima rölesi 600 tl,benzin pompası 500 tl...hadi parasını geçtim parça piyasada bulumuyor -
Benim 156 maceramda bu ustalar yüzünden bitti, çok severek aldığım araçtan bu aç gözlü adamlar yüzünden bıktım ve sattım. Sizde satın kurtulun bence. -
bide bizdeki boxer motor baskı balata için tüm motor söküldü öyle karışık kaputu açan usta ben bunu yapmam diyor yapanda dedigin gibi sömürüyor bi maceraydı 500 tl zarara gitti ama ne güzel ki gitti şuan ki Opel Corsa 1.3 cdtı 2013 km de 17 krş konforlu cimri masrafsız :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X