Dün baktığımda alfa fiyatları baya indirmiş iki araç da 37000 seviyesi fiyatlara sahip. hangisi daha alınasıdır sizce fiyatları bana göre baya makul geldiler...
Arkadaşım durumuna bağlı? Evli çocuklu-çok tatil yapan-şehir içinde çok kullanan???Hangileri bilgi verirmisin?
öğrenci kampüste ve şehire gitmek için kullanıcam şehir içi yoğun bi kullanım olmucak. benzin tüketimi bakımından sormuyorum ben yedek parça performans yol tutuş o gibi özellikleri nasıl.
quote:
Orjinalden alıntı: CaLaVeRa
öğrenci kampüste ve şehire gitmek için kullanıcam şehir içi yoğun bi kullanım olmucak. benzin tüketimi bakımından sormuyorum ben yedek parça performans yol tutuş o gibi özellikleri nasıl.
O yüzden demedim.Boyut,bagaj vs...Sorun olur mu die..... O zaman kesinlikle 147.Hem donanım ii hem de araç yeni... !56 nın yerine Kasım da 159 geleceği için araç eskiyecek. Tasarım olarak da 147. .....
bende bu 159 a hastayım onun yakıtı nasıl olur ben gencim kendim şahsi kullancam
aman kardeşim ALFA ismini duyduğun anda arkana bile bakmadan oradan uzaklaşmalısın bence...
bak sana bi tavsiyem var bu aracı almadan önce en az 2-3 yıldır alfa kullanan biriyle bi muhabbet et bakalım sana neler sölicek...
şekil on numara yalnız ikisininde zaten milleti çekende budur...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme