Şimdi Ara

ALFA ROMEO 156 Hayran/Kullanıcılar (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
11.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alper hocam kesinlikle bende size katılıyorum

Mesajımdada belirttiğim üzere ben kullanmadığım araçlar hakkında yorum yapmıyorum.Alfa'nın direksiyonuna oturmamış,alfa'dan anlamayanında yok orası şöyle yok burası böyle yorum yapmasına karşıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC918CAF3 -- 28 Aralık 2010; 19:00:47 >
  • ARKADAŞLAR 2004 ALFA ROMEO 156 T SPARK ALDIM VE ARANIZA KATILDIM. VE 4.000 SONRA 90.000 BAKIMI VAR. MALİYETİ NE KADARDIR BU BAKIMIN BİLEN VARMI? CEVAPLAYACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
  • özel servisleri arayıp fiyat almanızı öneririm. buradan duyacaklarınızı ödemeyeceksiniz sonuçta, servise vereceksiniz parayı

Biz ne desek "laf" olacak çünkü buradan.
  • TEŞEKKÜRLER DOSTUM
  • Bİ SORUM DAHA VAR. DÜN AKŞAMDAN BERİ KONTAĞI KAPATTIĞIMDA 3 KEZ BİP BİP BİİİP DİYE Bİ SES GELİYOR UYARI SESİ GİBİ. BİLGİ EKRANINDA HERHANGİ Bİ SORUN GÖZÜKMÜYOR AMA O SESİN NEDEN GELDİĞİNİ HALA ANLAYABİLMİŞ DEĞİLİM. ACABA NEDEN YAPIYORDUR Bİ FİKRİ OLAN YADA DAHA ÖNCE BAŞINA GELEN VARMI???
  • quote:

Orijinalden alıntı: romeo_die

Bİ SORUM DAHA VAR. DÜN AKŞAMDAN BERİ KONTAĞI KAPATTIĞIMDA 3 KEZ BİP BİP BİİİP DİYE Bİ SES GELİYOR UYARI SESİ GİBİ. BİLGİ EKRANINDA HERHANGİ Bİ SORUN GÖZÜKMÜYOR AMA O SESİN NEDEN GELDİĞİNİ HALA ANLAYABİLMİŞ DEĞİLİM. ACABA NEDEN YAPIYORDUR Bİ FİKRİ OLAN YADA DAHA ÖNCE BAŞINA GELEN VARMI???

Ses teypten geliyor olmasın? Ön paneli sökülen teypiniz var ise tabii ki. Benim teyp de kontağı kapadıktan sonra ön panelini sökmezsem beş kere bipliyor.

(Teyp lafıma takılacak olanlar olabilir. Biliyoruz, ana ünite!)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.