Şimdi Ara

Alfa romeo 159 1.9jts bu fiyat nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
8.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç temiz gözüküyo, fiyatıda iyi
    Alfa romeonun tüm arabalarına hastayım biraz para biriktiriyim bende 147 almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stilll

ahh ahhhhh.araba bu

aynen
  • fiyatı gayet uygun bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: @NTARES

Yaw çok güzel arabada kardeşim hiç piyasası yok bu Alfaların ya. Nedendir bilmiyorum. Alınmıyacak araba değil ya.. Ama ikinci eli çok zayıf bu markanın.

meraklısı çatır çatır sayar bu arabanın parasını hiç merak etmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

quote:

Yaw çok güzel arabada kardeşim hiç piyasası yok bu Alfaların ya. Nedendir bilmiyorum. Alınmıyacak araba değil ya.. Ama ikinci eli çok zayıf bu markanın.

Zaten ikinci eli iyi olsa daha 19000 km'deki 1 yaşında olan 75 binlik arabayı 48 bine alamayız değil mi Efe?
    Sıfır alınmadığı sürece sorun yok bence. Ucuz satarsınız ama sonuçta ucuza alıyorsunuz. Bu güzelliği yaşamaya bu araca binmeye değer bence.
    Trafikte çok olmaması farklı olmayı sevenler için avantaj aslında. 159 görüp arkasından bakmadığım olmamıştır.

• bu krizde parayı değerlendrmekiçin çok uygun bir araç arkadaşlarında dedği gibi yoldaki duruşu,bakışları fln 10 numara
  • Araba iyi güzel hoş ama ben o kadar para vermem.Sıfırınıda almam ama kimbilir sıfırında ne kampanyalar vardır.2000 motor benzinli araba alacak olsam sıfır Mazda6,yada ikinci el Volvo S60 alırım
  • Distinctive olduğu için almazdım.Böyle bir araç aldıktan sonra Distinctive Plus paketlisine bakarım.Alfa Romeo'nun sitesinden donanım farklarına bakabilirsiniz.Ben diğer arkadaşların belirttiği çok ucuz,kaçırılmamalı görüşüne katılmıyorum.Yakın fiyatlara 1.9 dizel Dis.Plus paketlisi arardım yerinizde olsam.

İndirimin gücüne inanın.Özellikle kırmızı deri koltuklar çok çekici.

http://www.sahibinden.com/2008_model_orjinal_alfa_romeo_dizel-78WQQaXQQ10722678WQQpXQQdisplayitem

• quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

Distinctive olduğu için almazdım.Böyle bir araç aldıktan sonra Distinctive Plus paketlisine bakarım.Alfa Romeo'nun sitesinden donanım farklarına bakabilirsiniz.Ben diğer arkadaşların belirttiği çok ucuz,kaçırılmamalı görüşüne katılmıyorum.Yakın fiyatlara 1.9 dizel Dis.Plus paketlisi arardım yerinizde olsam.

http://www.sahibinden.com/2008_model_orjinal_alfa_romeo_dizel-78WQQaXQQ10722678WQQpXQQdisplayitem

Araç adanadaymış.

Tanergöde ile bu aracı almaya gidersek bence kesin 50.000 liraya alırız

• yukarıda bir arakdaşın söylediği gibi distinctive+ almanız daha iyi olur.tabi bütceniz 2000-4000 ekleme yapmaya izin veriyorsa.
    ama buda çok güzel bir araçtır. serviste bilgisayara bağlatın (50ytl) eğer içinize sinerse gözünüzü kırpmayın keyfine varın. dikkat edin bakımlarını aksatmayın.
    alfa atasözü gibidir. BAKARSANIZ BAĞ OLUR BAKMAZSANIZ DAĞ OLUR.

Saygılar...
  • Araç sağlamsa kaçirma derim!! benimde istediğim araba yani yok ikinci eli kötüymüş , yedek parçasi pahaliymiş hiç valla on numara araba
  • quote:

Orjinalden alıntı: supremum

quote:

quote:

Zaten ikinci eli iyi olsa daha 19000 km'deki 1 yaşında olan 75 binlik arabayı 48 bine alamayız değil mi Efe?
    Sıfır alınmadığı sürece sorun yok bence. Ucuz satarsınız ama sonuçta ucuza alıyorsunuz. Bu güzelliği yaşamaya bu araca binmeye değer bence.
    Trafikte çok olmaması farklı olmayı sevenler için avantaj aslında. 159 görüp arkasından bakmadığım olmamıştır.

olaya individual mantığıyla yaklaşmak gerek
    mesela alfa'lara özel bazı kısa üretim modeller oluyor; cnc edition, dolce gabbana edition
    159'da da TI vardı sanırsam, kenarında italya bayraklı, visconti jantları olan...
    işte öyle bir seri yakalandı mı kesinlikle iyi fiyata satılacağına eminim.
    bu olayı da bmw'de yapma şansı yok, her ne kadar individual olsa da piyasada aşırı bmw olduğu için özel döşemeler o arabanın sahibine bir şey kazandırmayacaktır.
    ama alfisti alfisti'dir, güzel olan, trafikte diğerlerinden ayrılan bir alfa'ya parasını verecektir.

• Bu ortamda sıfırı 70.000 civarında olan bir aracın ikinci elinin bu fiyatlara satıldığını görmek beni pek şaşırtmadı aslında. İkinci eli iyi olan araçlarda bile benzerlerini görmek mümkün.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: supremum

quote:

quote:

olaya individual mantığıyla yaklaşmak gerek
    mesela alfa'lara özel bazı kısa üretim modeller oluyor; cnc edition, dolce gabbana edition
    159'da da TI vardı sanırsam, kenarında italya bayraklı, visconti jantları olan...
    işte öyle bir seri yakalandı mı kesinlikle iyi fiyata satılacağına eminim.
    bu olayı da bmw'de yapma şansı yok, her ne kadar individual olsa da piyasada aşırı bmw olduğu için özel döşemeler o arabanın sahibine bir şey kazandırmayacaktır.
    ama alfisti alfisti'dir, güzel olan, trafikte diğerlerinden ayrılan bir alfa'ya parasını verecektir.

159 Ti
     Alfa romeo 159 1.9jts bu fiyat nasıl?

• Fiyat aslında çok ucuz değil ama km si az olması avantaj. 1.8 Turbo 200hp model cıkınca 1.9 JTS ler kalkacak tahminen. O zaman iyice düşer fiyatları bir araştırın derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

Distinctive olduğu için almazdım.Böyle bir araç aldıktan sonra Distinctive Plus paketlisine bakarım.Alfa Romeo'nun sitesinden donanım farklarına bakabilirsiniz.Ben diğer arkadaşların belirttiği çok ucuz,kaçırılmamalı görüşüne katılmıyorum.Yakın fiyatlara 1.9 dizel Dis.Plus paketlisi arardım yerinizde olsam.

tabii ki öylede,bu araç zaten 2006 model fiyatına satılıyor sizin dediğiniz pluslar için 48bin tl nin uzerıne en aşağı 5bintl koyması gerek..bunun kadar düşük ve temizini alabilmek için..5bin koymuşken biraz daha koyup sıfırını da alabilir,önemli olan paranın üstüne koyabilmek zaten..
    babamın her zman söylediği bir laf vardır..'Bu işin sonu yok'..
    zate bu kadar donanım,bukadar güzellik bir araca yeter,kırmızı renkli koltukta olmayı versin..krem rengisi var zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sNaP_21 -- 22 Şubat 2009; 20:55:45 >

• araba harika, çok güzel görünümü var. fakar arka tarafı çok dar ve ikinci eli çok kötü. alınip binilecekse olabilir fakat 2 gün sonra satarken çok can sıkar.
    bu kadar verilecekse 2009 5-6000 de 1.4 tsi passat alınabilir. tabi zevk olayı tartışılmaz.
  • verdiğm örnekteki araç değil ama şu linkteki gibi araçlar varken yanından geçmem alfanın falan.
    http://www.sahibinden.com/temiz_acilll_ihtiyactan-90WQQaXQQ12661900WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logicman -- 22 Şubat 2009; 21:24:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.