Şimdi Ara

Alfa romeo 159 1.9jts bu fiyat nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
8.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 1.9jts nin sıfırı 34.500 euro + 1500tl

bu arabayı sahibindende gezerken buldum 2008 ve kilometro 19.000 de 48.000tl ye veriyor.neredeyse sıfırıyla 25 milyar fark var.gayette temiz.

http://www.sahibinden.com/bu_fiyata_bu_araci_bulamazsiniz_19_000_de_servis_bakimliWQQaXQQ12613925WQQpXQQdisplayitem?source=chva

• Gayet hatta fazlasıyla ucuz.Otm vites olsa şunların varya üstüne araba tanımam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atom Heart Mother

Gayet hatta fazlasıyla ucuz.Otm vites olsa şunların varya üstüne araba tanımam.
    Eğer almayı düşünüyorsanız,aracın da sorunu yoksa kaçırmayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Eğer almayı düşünüyorsanız,aracın da sorunu yoksa kaçırmayın derim.

Alıntıları Göster
    Bencede bu fiyata çok nadir bulunur.
  • quote:

Alıntıları Göster
    tek kelimeyle mukemmel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Larkyn

tek kelimeyle mukemmel

Alıntıları Göster
    süper fiyat, bu fiyata daha seksi bir araba bulamazsın zaten
  • quote:

Alıntıları Göster
    bu 159 lara hastayım zaten,bu araçta çok güzel..
    normlade bu fiyata 2006 modelleri satılıyor,paranız varsa kaçırmayın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    160 bine Alfa 156 vs Fiat Albea
    3 yıl önce açıldı
    Alfa Romeo 156 alınır mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat çok iyiymiş... krizi fırsata çevirmek lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şahbaba

Fiyat çok iyiymiş... krizi fırsata çevirmek lazım..
    araç gayet güzelmiş okadar para veriyorsunuz ucuzsa illaki akla başka şeyler geliyor
    servise sokulmalı adan z ye bakılmalı sonuçta sıfır ayarında bir araç ..
    otomatik vitesli olanları daha ii olur ama buda şonuçta şahin değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

araç gayet güzelmiş okadar para veriyorsunuz ucuzsa illaki akla başka şeyler geliyor
    servise sokulmalı adan z ye bakılmalı sonuçta sıfır ayarında bir araç ..
    otomatik vitesli olanları daha ii olur ama buda şonuçta şahin değil

Alıntıları Göster
    Arabanın fiziki şartlarında bir problem yoksa kaçırılmayacak bir fırsat. Yollardaki duruşu harika,tasarımı süper,bu fiyata alınarak uzun yıllar tiryakisi olarak kullanılacak "şurup"gibi bir araba. Kaçırmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: bureda

Arabanın fiziki şartlarında bir problem yoksa kaçırılmayacak bir fırsat. Yollardaki duruşu harika,tasarımı süper,bu fiyata alınarak uzun yıllar tiryakisi olarak kullanılacak "şurup"gibi bir araba. Kaçırmayın.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bureda

Arabanın fiziki şartlarında bir problem yoksa kaçırılmayacak bir fırsat. Yollardaki duruşu harika,tasarımı süper,bu fiyata alınarak uzun yıllar tiryakisi olarak kullanılacak "şurup" gibi bir araba. Kaçırmayın.

Valla şurup sözcüğünü görünce dayanamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 21 Şubat 2009; 19:52:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

Arabanın fiziki şartlarında bir problem yoksa kaçırılmayacak bir fırsat. Yollardaki duruşu harika,tasarımı süper,bu fiyata alınarak uzun yıllar tiryakisi olarak kullanılacak "şurup" gibi bir araba. Kaçırmayın.

Alıntıları Göster
    ajdar gibi araba..

not:koç babında..

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    @polemik,o foto da ne öyle?

• quote:

quote:

Alıntıları Göster

Ajdar

• quote:

Alıntıları Göster
    esp yok mu bu araçta yoksa yazmayı mı unutmuşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::ToKuR::.

Ajdar

Alıntıları Göster
    Konu kaynamasın arkadaşlar,dağılın bakayım

Hadi yorumlara devam.

• quote:

Konu kaynamasın arkadaşlar,dağılın bakayım

Hadi yorumlara devam.

Alıntıları Göster
    Yaw çok güzel arabada kardeşim hiç piyasası yok bu Alfaların ya. Nedendir bilmiyorum. Alınmıyacak araba değil ya.. Ama ikinci eli çok zayıf bu markanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: @NTARES

Yaw çok güzel arabada kardeşim hiç piyasası yok bu Alfaların ya. Nedendir bilmiyorum. Alınmıyacak araba değil ya.. Ama ikinci eli çok zayıf bu markanın.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: @NTARES

Benim bildiğim kadarıyla eski Alfa'lar yakıt konusunda biraz bonkördü.Şimdi hatırlayamıyorum ama araçlarda başka kusurlar da vardı,bu yüzden önyargı oluştu.Bunun üzerine reklam eksikliği ve yanlış satış politikası eklenince durum bu oldu.Volvo da çok kaliteli bir marka,ama onun da 2.eli zayıftır.Gerçi onlar reklam ile bu eksiklerini kapatmaya başladılar,artık daha çok Volvo görüyorum.

Ne kadar önemlidir bilmiyorum ama logosunu da beğenmeyenler vardır herhalde.Malum haç var ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: @NTARES

Alıntıları Göster
    quote:

Arkadaşım sakın şahsına alınma ama şu 2. el stresini bir türlü anlayamıyorum.

Şu forumda bir sürü topic okuduk,okuyoruz .Bir çok arkadaş hem kendi araçları hem de eş dosta ait ve 2.eli kuvvetli adlandırılan bir çok marka-modelin fiyatının ölü seviyelerde olduğundan yakınıp"bu mudur 2. eli kuvvetli hali "diyerek sitem ediyorlar.(daha 2-3 gün önce bir topikte vardı.2008 BMW M3 0 fiyatından 60-70 bin € düşüğe satılmaya çalışılıyordu diye .Yanlışım varsa düzeltilsin lütfen.

Araçlar,alınır satılır.Kimi zevk için alır kısa süre kullanır ,bütçesine uyar değiştir.Kimisi de alır ve en az 5 sene kullanır ,arabanın hakkını da verir.

Arabaların-ticari araçlar ve amaçlar haricinde-yatırım aracı olmadığını sağır sultan bile duydu.Artık kendimizi 2. el durumları yüzünden kasmayalım.Beğendiğimiz ,kaliteli ve biütçemize uygun araçları almaktan çekinmeyelim lütfen.

Saygılar.

• quote:

quote:

Arkadaşım sakın şahsına alınma ama şu 2. el stresini bir türlü anlayamıyorum.

Şu forumda bir sürü topic okuduk,okuyoruz .Bir çok arkadaş hem kendi araçları hem de eş dosta ait ve 2.eli kuvvetli adlandırılan bir çok marka-modelin fiyatının ölü seviyelerde olduğundan yakınıp"bu mudur 2. eli kuvvetli hali "diyerek sitem ediyorlar.(daha 2-3 gün önce bir topikte vardı.2008 BMW M3 0 fiyatından 60-70 bin € düşüğe satılmaya çalışılıyordu diye .Yanlışım varsa düzeltilsin lütfen.

Araçlar,alınır satılır.Kimi zevk için alır kısa süre kullanır ,bütçesine uyar değiştir.Kimisi de alır ve en az 5 sene kullanır ,arabanın hakkını da verir.

Arabaların-ticari araçlar ve amaçlar haricinde-yatırım aracı olmadığını sağır sultan bile duydu.Artık kendimizi 2. el durumları yüzünden kasmayalım.Beğendiğimiz ,kaliteli ve biütçemize uygun araçları almaktan çekinmeyelim lütfen.

Saygılar.

Alıntıları Göster
    ahh ahhhhh.araba bu

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.