Şimdi Ara

Alfa romeo 159 1.9jts bu fiyat nasıl? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
8.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hani nerede belge yukarıda ne kadar belge varsa hepsini ben koydum bi kıçı kırık video koydun o mu belge. o resmi fanatikçe yorum yapanlar için koydum ben. senin yaptığın yorumu ben başka yerimle yapıyorum hesabı. :))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logicman -- 23 Şubat 2009; 18:01:51 >
  • bu arada konu özünden çok saptı. konuyu açan arkadaşa son sözlerim. aracın fiyatı gerçekten uygun eğer aracı alır kulağımı tıkar keyfime bakarım araç benim ihtiyaçlarıma uygun derseniz. alın güle güle kullanın. ha eğer tavsiye için açtıysanız konuyu o zaman söylenenlerden beğendiklerinizi dikkate alın. funkmaster isimli arkadaşla yaptığımız espriden öte geçmez atışma içinse herkesten özür dilerim. lütfen kimse kimseye kendi fikrini empoze etmeye çalışmasın. yazılanları iyi okusun. elin elden üstün olduğu unutulmasın. paylaşım ön planda tutulsun dileklerimle. bu arada passat model aracı 1 yıl önce hiç sevmezken şimdi forumdaki yorumlar sayesinde çok seviyorum. kısaca forumun tadını çıkaralım. herkesin fikrine saygı gösterelim. teşekkürler..
  • amin
  • Buradaki önemli nokta bu.
    quote:

Orjinalden alıntı: Passione

Fiyat aslında çok ucuz değil ama km si az olması avantaj. 1.8 Turbo 200hp model cıkınca 1.9 JTS ler kalkacak tahminen. O zaman iyice düşer fiyatları bir araştırın derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldier_19

bu arada konu özünden çok saptı. konuyu açan arkadaşa son sözlerim. aracın fiyatı gerçekten uygun eğer aracı alır kulağımı tıkar keyfime bakarım araç benim ihtiyaçlarıma uygun derseniz. alın güle güle kullanın. ha eğer tavsiye için açtıysanız konuyu o zaman söylenenlerden beğendiklerinizi dikkate alın. funkmaster isimli arkadaşla yaptığımız espriden öte geçmez atışma içinse herkesten özür dilerim. lütfen kimse kimseye kendi fikrini empoze etmeye çalışmasın. yazılanları iyi okusun. elin elden üstün olduğu unutulmasın. paylaşım ön planda tutulsun dileklerimle. bu arada passat model aracı 1 yıl önce hiç sevmezken şimdi forumdaki yorumlar sayesinde çok seviyorum. kısaca forumun tadını çıkaralım. herkesin fikrine saygı gösterelim. teşekkürler..

BUGÜN ,ŞU ANA KADAR OKUDUĞUM EN ANLAMLI MESAJ

• yol tutuş olup da pistte mi yarışacaz arkadaşım ... şunun şurası bu araçlarla ya kalkış olur veya ardından gelir yakalatmazsın hepsi bu .

hayal dünyasında yaşamayın

onda da passat 1.8t 160lık öper geçer ,

birde better car than bmw 3 series falan lütfen derim 2 yıl sonrası orasından burasından ses gelmeyen dökülmeyen kaç alfa var ...

yok
  • birkaç 159ti resmi de ben koyayım,
    tasarımda tartışmasız lider ALFA

Alfa romeo 159 1.9jts bu fiyat nasıl?

• Vay be çok klas araba ya.
  • yahu şu Volvo ve Alfa marka arabalarda nasıl bi karizma varsa sanki hiç bozulmayacakmış gibi duruyor. bence fiyat çok güzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: komrad

yol tutuş olup da pistte mi yarışacaz arkadaşım ... şunun şurası bu araçlarla ya kalkış olur veya ardından gelir yakalatmazsın hepsi bu .

hayal dünyasında yaşamayın

onda da passat 1.8t 160lık öper geçer ,

birde better car than bmw 3 series falan lütfen derim 2 yıl sonrası orasından burasından ses gelmeyen dökülmeyen kaç alfa var ...

yok

1-yol tutuş lazımdır iyidir. belkide 1 kere lazım olur ama gerekli birşeydir. günümüz arabalarında kimse 90 km altına düşmez.
    2-kalkıışı duruşu bilmem ama ne kadarda beygir gücü aynı olsa atmosferik ve turbo motorlu araç karşılaştırılmamalı. ve atmosferik motorlarda alfa bil bakalım kimle çalışıyor ortak ürün geliştirme adı altında. cevap ferrari(alfa ferrarinin atasıdır)
    3- yakında alfanında 1.8 T-jet motorları geliyor. o zaman bak bakalım kim kimi nasıl öpüyor.şimdi karşılaştırmak doğru değil geldiği zaman anlaşılır zaten ak koyun kara koyun.
    4- oradaki better car than bmw3 series kalie vs. değil yol tutuş bağlamında söylenmiş bir sözdür. ayrıca şunu unutmayın bmw ne kadar arkadan itişlisye alfada o kadar önden çekişlidir ve bu başarı bence gerçek bir başarıdır.

• yakıt tüketiminden bahsedelim bence biraz :)) arabayı alıp kenara koymuycaz sonuçta passatta güzel araba bence ama hem çok yakıyor hemde parçası çok aşırı pahalı, ama estetik olarak 159dan daha güzel bira araba orta sınıfta yok
  • genç arabası bu araç, otm vites yok ki benim için olmazsa olmaz. Yol tutuş muazzam, asfalt canavarı ama yakıt çok yakar. Tip falan mükemmel zaten.

forumda alfa 159 sahibi bir arkadaşla muhabbetimizde biraz nazlı olduğunda bahsetti. Yani ufak tefek saçma sapan arızalar çıkıyormuş ara ara. Güzeller nazlı olurmuş. En büyük handikapı bu olsa gerek. Orta sınıf pek çok araç bile en az 2-3 sene servis yüzü görmüyor.

Dediğim gibi genç arabası, daha iyisini zor bulursun. Kelli felli adam naz çekemez ama.

İyice araştır, pertten toplama olmamasına dikkat et. İyi sürüşler

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.