Şimdi Ara

Alfa Romeo 159 3.2 JTS 260hp... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
5.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben seni bir sallarım aklın başına gelir laflarına dikkat et asker arkadaşın yok karşında, sen hangi dönemin tüketimine bakıyorsun, al sana dönemin 159 nun teknik verileri. Bana kalkıpta Tr de sıfırı olmayan bir arabanın avrupadaki güncel sıfır teknik verilerini vermemişsindir umarım.
    Al sana kaynak;

http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=1540

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante_TR

quote:

Orijinalden alıntı: the.professor

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

mtv sıkıntı. Bir de alfalar insan gibi yakmıyor malum. Öyle canavar bir motor önden çekiş bir araçta ne kadar keyifli olur şüpheli. Ben de alternaitf olarak diri bir bmw düşünün derim. Büyük motorun ve performansın hakkını alfadan daha iyi verecektir. İkinci elde de daha kolay çıkacaktır.

Kaç alfa sahibi oldunuz da insan gibi yakmadığını düşünüyorsun? Ayrıca Alfalarda 40 çeşit motor var nasıl hepsinin birden çok yaktığını anladınız? En basitinden 1.9 dizel alfa 159'un gayet makul yakıtı vardır.

1.9 jtd nin fabrika verisi 9.9 lt gözüküyor , 12 lt nin altına zor düşer diye düşünüyorum

1.5 sene boyunca sahip olmuş birisi olarak söyleyeyim. Asla 9.9 litre yakıt göremezsiniz. Kullanma klavuzunda; 1.9 JTDM 16v şehir içi 8.1 şehir dışı 4.8 karma 6.0 şeklinde görünüyor. Benim ortalama 32 km hız ile yakıt tüketimim 7,5 litre civarında idi. Üstelik 159 sahibi olup da sakin durabilen yoktur diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunresitz -- 3 Kasım 2014; 23:36:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: harunresitz

quote:

quote:

quote:

mtv sıkıntı. Bir de alfalar insan gibi yakmıyor malum. Öyle canavar bir motor önden çekiş bir araçta ne kadar keyifli olur şüpheli. Ben de alternaitf olarak diri bir bmw düşünün derim. Büyük motorun ve performansın hakkını alfadan daha iyi verecektir. İkinci elde de daha kolay çıkacaktır.

Kaç alfa sahibi oldunuz da insan gibi yakmadığını düşünüyorsun? Ayrıca Alfalarda 40 çeşit motor var nasıl hepsinin birden çok yaktığını anladınız? En basitinden 1.9 dizel alfa 159'un gayet makul yakıtı vardır.

1.9 jtd nin fabrika verisi 9.9 lt gözüküyor , 12 lt nin altına zor düşer diye düşünüyorum

1.5 sene boyunca sahip olmuş birisi olarak söyleyeyim. Asla 9.9 litre yakıt göremezsiniz. Kullanma klavuzunda; 1.9 JTDM 16v şehir içi 8.1 şehir dışı 4.8 karma 6.0 şeklinde görünüyor. Benim ortalama 32 km hız ile yakıt tüketimim 7,5 litre civarında idi. Üstelik 159 sahibi olup da sakin durabilen yoktur diye tahmin ediyorum.

Manuel vites miydi hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

quote:

Orijinalden alıntı: harunresitz

quote:

quote:

quote:

Manuel vites miydi hocam?

Hayır otomatikdi.

Eskilerden bir kaç tüketim verisi paylaşayım.

Yarım saat bir takip yapmışım, 88 km/h ortalama hızla 4,7 litre yakıt tüketmişim.

Alfa Romeo 159 3.2 JTS 260hp...

124 km/h ortalama hızda ki yakıt tüketimim de 6,4 L olmuş. Araç otomatik ve 6 ileri. 180 km/h hızı 2500 devir civarında görüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunresitz -- 4 Kasım 2014; 0:10:32 >

• Sunu alir en azindan gercek arabaya biniyoruz deriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaydurugububak

quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

araç sanki 2006 model değil de 2015'te satışa sunulacak.

zamanın çok ötesinde tasarımlar ya, ben de 156 düşünüyorum bakalım

hocam hayalimde bmw , mercedes gibi premium araçlar var fakat onları uzun bir süre alma imkanım olmayacağı için ben de alfa romeo düşünüyorum . özellikle iç tasarımları premium araçlarla yarışabilecek gibi geliyor bana. ama 156 veyahut 159 aldığımız takdirde yedek parça sıkıntısı çeker miyiz hiç bilmiyorum

• Öncelikle motoru GM ortaklığıı ile geliştirilmiş motorur. Krom manifoldları olan meşhur alfa romeo motoru yok bu araçta. Yanlış anlaşılmasın 3.2 motoru harika bir motor ve Alfa romeo ruhunu yansıtan bir motor.

Zaten gidişi yol tutuşu malzeme kalitesi ve hitap ettiği vaat ettiği şeyleri konuşmaya bile gerek yok.

otomobil değil, Alfa romeo.

buyrun bu da ilandaki aracın motorudur.

• Fiata renoya binin,3 çocuk yapın,sigara içmeyin,terbiyesizlik(?) yapmayın

• 50 bin lira bütçem olsa 300 beygirlik Turbo beslemeli bir Volvo S60R yerine 260 beygirlik atmosferik Alfa 159 alırdım.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt

• 32000tl ye sahibindende satmaya calisiyordu birisi.Yuksek ihtimal daha asagi satmistir. Evin 2. araci olarak mantikli olur yoksa benzin vergi uzer adami.Sanirim jts lere uygun ucuz bir lpg kiti de uretilmedi.

• Araba çok güzel araba da, 50.000 bütçe varsa ve safi keyif için diyorsanız, bunlarla uğraşmayın.

Gidin paşalar gibi bir 72 Trans-Am, Mustang, Camaro falan alın. Hiç olmazsa elde her an değeri artan bir muscle olur. MTV'si de gayet düşük. Ben 5200 V8 57 Chevrolet'e 800TL yıllık MTV ödüyorum.

Ben karma kullanım yapacaksam baktığınız tarz arabalara bakardım. Yılda bir iki kere şehir dışı olmak üzere 10-15000 km yol yapacak olsam baktığınız tarz araçlara bakabilirdim. Ancak şehirde kullanılacak ve max 10.000km yapacaksa, safi keyif amaçlı ise, anında bir amerikanın içinde bulurum kendimi. Zarar etmek de yok. Her geçen gün değerleri artıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 4 Kasım 2014; 13:55:49 >
  • quote:

Ben seni bir sallarım aklın başına gelir laflarına dikkat et asker arkadaşın yok karşında, sen hangi dönemin tüketimine bakıyorsun, al sana dönemin 159 nun teknik verileri. Bana kalkıpta Tr de sıfırı olmayan bir arabanın avrupadaki güncel sıfır teknik verilerini vermemişsindir umarım.
    Al sana kaynak;

http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=1540

Sana aracın resmi alfa romeo tarafından açıklanan verilerini veriyorum. Senin gib bir internet sitesinden bulduklarımı yazmıyorum. Bu konuda ne kadar bilgiden yoksun olduğun ortada. Avrupada ki sıfır verileri demişsin. Oysa 159'un üretimi duralı 3 yılı geçti. Benim verdiğim de aracın resmi rakamlarıdır. Bilgin olmadan bu kadar iddalı atarlanman da çok ilginç

• the.professor T kullanıcısına yanıt
    Senin gibi alfa meraklısı olmadığım için pek bilgim yok evet, çokta ilgilendirmiyor üretimi olmayan bir araba beni. Senin verdiğin verilerde manuel vitese ait.Aldığın sitenin linkinide atarsan bizde inceleyelim çok bilgili kardeş.
    Madem benim paylaştığım sitedeki bilgiler yanlışsa efendi gibi doğrusu bu diyeceğine yok işkembeden salla bilmem ne, sıkıntın mı var hayırdır.
  • keyif için aşağıdaki de olabilir,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-turkiye-de-tek-2.0-twin-spark-sunrooflu-1999-ph2-kasa-184847122/detay/

+ Alfa için öncelikler alfistiturkey ve alfaturk ün ikinci el bölümlerini incelemenizi tavsiye ederim.
  • Konu dışı sayılır ama 2.5 motorla da gayet iyi yürüyen araçlar var : Volvo S60R

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-acil__ihtiyactan__full-plusfull__s-60-r__turkiyede__tek-184857307/detay
  • quote:

Senin gibi alfa meraklısı olmadığım için pek bilgim yok evet, çokta ilgilendirmiyor üretimi olmayan bir araba beni. Senin verdiğin verilerde manuel vitese ait.Aldığın sitenin linkinide atarsan bizde inceleyelim çok bilgili kardeş.
    Madem benim paylaştığım sitedeki bilgiler yanlışsa efendi gibi doğrusu bu diyeceğine yok işkembeden salla bilmem ne, sıkıntın mı var hayırdır.

alfa meraklısı değilsen bu konuda ne işin var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Bu motor benzini su gibi içiyor.

Yarasın helali hoş olsun böyle araca.
  • arabasevdası A kullanıcısına yanıt
    Sana mı soracağım hangi konuya gireceğimi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.