Şimdi Ara

Alfa Romeo 159 rezilliği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2,5 yıldır Alfa 159 kullanıyorum. Son derece memnunum. 2013 yılında 2006 modelini 31.000 TL ye aldım ve şu anda piyasası 35-40 arası. Bazen satmayı düşünüyorum ama bu paraya bundan daha iyi hiçbişey alamam. Şimdi bana sakın golf , focus , mondeo , astra , leon , falan filan demeyin. Hepsine bindim. İnanın hem görsel olarak hem kullanış hemde fiyat bakımından 159 un eline kimse su dökemez. Haa. daha iyi bişey mi arıyorsunuz. Gidin verin 60-70 bin ve daha iyisine binin. Ama bu fiyata bundan iyisini ben daha görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

Dreamers hocam o araç yüklü sanırım.Onun için pek rakip sayılamaz.

Şimdi konuyu açan arkadaşa gelirsek her otomobil dergisinde puan manyağı olan bmw 3 serisi mercedes c serisi rakip olarak alındığında sürüş kalitesi ve hissi olarak çok daha iyi olduğu söylenen yol tutuşu gibi konularda da ezici derece de üstünlüğü olan bir araca sallamak garip olmuş.Konuyu açarsın arkadaşlar 159'a bindim iç kalitesi neden böyle bu aracın diye soru sorarsın tamam anlarım ama 159 rezilliği, tavuk çiftliği açarım, fluence alırım daha iyi şeyler gerçekten çok komik olmuş az ciddi konular ve yapıcı eleştiriler bekliyor insan otomobil genel forumunda ancak buranın da konu dışından farkı kalmamış sanırım.

Fluence nin 3-5 takla attığı yerde 159 la zevk alarak apexi kovalarsınız hocam Birde ben 159 görünce döner döner bakarım

• Bende 159umu 1.bucuk sene once 186.000 kmde sattim hic trim sesi yoktu alan kisi de tanidik ve hala kullanmaya devam ediyor. Hala hic bir problemi yok. Konuyu acan arkadas harbi abartmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.