Şimdi Ara

Alfa Romeo 159 rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar. Bugün 2 tane 159 a bindim birisi beyaz içi kırmızı deri koltuk 150.000 km de biraz hor kullanılmış. İçine binince direksiyon çok dandik geldi bana heryer gıcırdayan plastiklerle dolu vites topuzu yerinden oynuyor. Neyse kendi kendime bu araba belli hor kullanılmış dedim ( tabi internette yazılanlara bakarak değerlendiriyorum arabayı forumlarda süper iç mekan kalitesi emsallerinden çok daha iyi ). İndim arabadan az ilerde birde siyah 159 var ona gittim hemen o daha 50.000 km'de ve cidden temiz kullanılmış bir araba. Koltukları felan hatasız. Bindim birde ne göreyim araba tertemiz ama hala aynı sesler var tabi daha az ama yinede var. vites topuzu pazarda satılan plastik leğen kalitesinde bir vites topuzu. Kısacası arkadaşlar bu alfacıların beynini yıkamışlar. Araba bence dışardan çok güzel ama içerden olabildiğine dandik. Uff süper araba felan dediklerine bakmayın bu alfacıların 60.000tl vereceğime gider başka bişeyler düşünürüm ne bileyim tavuk çiftliği açarım en azından 1 sene sonra adam akıllı bir araç alabilecek para kazandırır.

Şaka değil çiftlik işi gerçekten devlet desteği de var. 60.000 tlyede gider focus alırım veya fluence en azından beklenti yüksek değil adamın ciğerine değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garmae0671 -- 15 Ekim 2015; 15:48:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fiatın yaptığı arabadan ne beklersin ki ?
  • Bunun marka rezilligi ile ne alakasi var?

• yav hehe yarın okul var boşver 159 u yat uyu sen
  • Dedikleriniz nispeten doğru ama zor olan daha az gıcırdayan ya da boyası soyulmayan plastik aksama sahip konsol yapmak değil, otomobil yayınlarını - medyayı çok yakından takip ediyorsanız önde gelen otomobil yayın kuruluşlarının Alfa nın kimi modelleri için "bundan daha hisli bir sürüş herhalde Ferrari de olur" dediklerini bilirsiniz.

Zaten dediğiniz konularda baştan savma işler çıkardıklarını kendileri de itiraf ediyor ve bundan sonra tipik Alfa zevkine adına yakışacak kalitenin de eşlik edeceğini vurguluyorlar.

Kim ne derse desin Alfa Romeo Maserati ve Ferrari ile kardeş bir firma olup (malum bunlar da Fiat bünyesinde, Fiat üretmiyor ama hiçbirini) basit bir detay olan kabiniçi kalitesi ile genellebilecek kadar yeni ve başarısız bir marka değildir.

" Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım. " Henry Ford

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 14 Ekim 2015; 22:26:15 >
  • Markayı çok iyi tanımıyorum ama forumlarda okuduğum kadarıyla güzel bir araç beklerdim :)) ben çok beğenmedim. Ama tasarımı süper orası ayrı
    Hayatında binmediğin belki binemeyeceğin arabalara biniyorum sorularınızı beklerim bunu bireysel algılama lütfen
    Edit: aracı sürme fırsatım olmadı bugün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garmae0671 -- 14 Ekim 2015; 22:27:46 >
  • Bu hile konusunu Alman olarak değilse vw olarak düşünün. Bmw Mercedes böyle birşey yapmadı Tamam alfa bir ferrari şaka bi yana önce güvenlik sonra iç mekan kalitesi olarak düşünüyorum bu arada iç mekan kalitesinden çokta taviz verilmeden dış görünüşe de önem verilebilir. ( güvenlik-dış görünüşe eski arabaları katmıyoruz mesela e36 s14 s13 vs. )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALFA ROMEO 166
    14 yıl önce açıldı
    Alfa Romeo 156 2.5 V6
    16 yıl önce açıldı
    Alfa Romeo 156 alınır mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir süre Alfa Rome 159 JTDM kullandım, şimdi başka bir aracım var ama nasipse ilerde tekrar 159 almak istiyorum. Saydığınız sıkıntılardan hiçbirisini yaşamadım, araç 80 90bin km olmasına rağmen çok temiz ve sorunsuzdu, ses falan da gelmiyordu sağından solundan.

Ama şu var, Alfa 159 düzgün yol arabasıdır, kötü yollarda uzun süre kullanıldıysa, biraz da hor kullanıldıysa normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Bir süre Alfa Rome 159 JTDM kullandım, şimdi başka bir aracım var ama nasipse ilerde tekrar 159 almak istiyorum. Saydığınız sıkıntılardan hiçbirisini yaşamadım, araç 80 90bin km olmasına rağmen çok temiz ve sorunsuzdu, ses falan da gelmiyordu sağından solundan.

Ama şu var, Alfa 159 düzgün yol arabasıdır, kötü yollarda uzun süre kullanıldıysa, biraz da hor kullanıldıysa normal.

Haklı olabilirsiniz ama 50.000 km'de olan ve içi dışı bu kadar temiz olan arabanın çok hor kullanılmış olduğuna inanmak zor :) ama kullanılmışsa o da benim kötü şansıma denk gelmiş :))

• O aracın direksiyonu tasarım olarak çok zayıf geliyor gözüme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

O aracın direksiyonu tasarım olarak çok zayıf geliyor gözüme.

Direksiyonu felan dandik zaten. Ama kapı kollarına aşık oldum resmen adamın inip tekrar binesi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garmae0671 -- 14 Ekim 2015; 22:53:50 >
  • Ben veteriner hekimim 60 bin liraya bırak Çiftliği tabela asamazsın istediği kadar teşvik olsun

Ayrıca Alfa 159 sürüş dinamikleri ve tasarımı ile özel bir otomobil. Ülkemiz yollarında 5 serisi bile zamanla ses yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Ben veteriner hekimim 60 bin liraya bırak Çiftliği tabela asamazsın istediği kadar teşvik olsun

Ayrıca Alfa 159 sürüş dinamikleri ve tasarımı ile özel bir otomobil. Ülkemiz yollarında 5 serisi bile zamanla ses yapıyor

Hangi 5 o :)
    --ordan ses yapan bir 5 alabilir miyim Almancı kardeş
    -abi bizde yok bizi biliyosun
    Derler

• alfaya bende gıcığım nedense , belki armasındaki haç ve müslüman çocuğu yiyen ejderha simgesinin etkisi olabilir,,, haa birileri o çocuğun müslüman olduğunu nerden çıkarıyorsun diyecek olursa bende ''o zaman o haçı oraya koymayacan kardeşim'' derim
  • Ekşi okuyup okuyup burda konu açıyor bebeler

• Alfalar konfor arabası değil ondan yumuşak plastik yumuşak süspansiyon bekleyesiniz. 159 zaten oldukça sert ve adamı hop hop hoplatarak götüren bir araç orasından burasından TC yollarında ses gelmesi normal sonuçta otoban arabası bunlar bizim çukurlarla kasislerle dolu yollar için değil.
  • 150.000 km yapmış ve halen taş gibi duran Romeo Julyet bulmak aracın ruhuna uymaz..
  • Bazı arabaları parayla alamazsın

• Sen zaten alfaya binme bence. Bırak eksik kalsın.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.