Şimdi Ara

Alfa Romeo 159 rezilliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AO

Alfalar konfor arabası değil ondan yumuşak plastik yumuşak süspansiyon bekleyesiniz. 159 zaten oldukça sert ve adamı hop hop hoplatarak götüren bir araç orasından burasından TC yollarında ses gelmesi normal sonuçta otoban arabası bunlar bizim çukurlarla kasislerle dolu yollar için değil.

Sert araba olmasıyla içindeki kalitenin en düşük seviyelerde tutulmasının ne alakası var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keske temiz, duzgun kullanilmis, garaj arabasi denk gelsede soyle uygun fiyata alsam.159 dizelim olsa...

• arkadasin hakli oldugu yerler varda uslubu tam liseli isi.shadow hoca bir ara bakiyordu bu araca tr de anasi bellenmemis 159 bulmak hemen hemen im kan siz.az biraz .temizlerinede oyle paralar istiyorlar ki kufuru basarsiniz.arabanin ici disi gayet kaliteli normalde.ve 159un onden cekisli olmasona ragmen 3 serisine ayari verdigi videolar mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: garmae0671

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Ben veteriner hekimim 60 bin liraya bırak Çiftliği tabela asamazsın istediği kadar teşvik olsun

Ayrıca Alfa 159 sürüş dinamikleri ve tasarımı ile özel bir otomobil. Ülkemiz yollarında 5 serisi bile zamanla ses yapıyor

Hangi 5 o :)
    --ordan ses yapan bir 5 alabilir miyim Almancı kardeş
    -abi bizde yok bizi biliyosun
    Derler

2-3 yaşında bir 5 serisine binelim ben sana sesi duyurayım sonra konuşalım olur ?
  • Bundan 4 sene önce sahip olduğumuz 530xd 2005 modeldi ama ses yoktu kardeş var mı başka sormak istediğin seve seve cevaplarım.

• Konu sahibine katılıyprum ama biraz abartmış sankiiçi o kadar da dandik değil

• Konu sahibi ulaşamamış 159a o yüzden bok atmış.

• Alfa fanları toplanmış yine.

• "Felan"

• Alfa Romeo şöyle iyi böyle iyi diyen kaç kişi acaba karar anında tercihini Alfa Romeo'dan yana kullanıyor sormak lazım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Ben veteriner hekimim 60 bin liraya bırak Çiftliği tabela asamazsın istediği kadar teşvik olsun

Ayrıca Alfa 159 sürüş dinamikleri ve tasarımı ile özel bir otomobil. Ülkemiz yollarında 5 serisi bile zamanla ses yapıyor

Hangi 5 o :)
    --ordan ses yapan bir 5 alabilir miyim Almancı kardeş
    -abi bizde yok bizi biliyosun
    Derler

Güncel kasa 5 serisinin makyajlanırken ele alınan şikayetlerinden biri de çıtırtı sesleriydi

• quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

fiatın yaptığı arabadan ne beklersin ki ?

BMW'yi geçmesini bekleyebilirsin mesela.

Edit: İtalyan farkı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreameren -- 15 Ekim 2015; 11:08:26 >

• Liseye alisabildin mi

• quote:

Öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar. Bugün 2 tane 159 a bindim birisi beyaz içi kırmızı deri koltuk 150.000 km de biraz hor kullanılmış. İçine binince direksiyon felan çok dandik geldi bana heryer gıcırdayan plastiklerle dolu felan vites topuzu yerinden oynuyor. Neyse kendi kendime bu araba belli hor kullanılmış dedim ( tabi internette yazılanlara bakarak değerlendiriyorum arabayı forumlarda felan süper iç mekan kalitesi emsallerinden çok daha iyi felan ). İndim arabadan az ilerde birde siyah 159 var ona gittim hemen o daha 50.000 km'de ve cidden temiz kullanılmış bir araba. Koltukları felan hatasız. Bindim birde ne göreyim araba tertemiz ama hala aynı sesler var tabi daha az ama yinede var. vites topuzu pazarda satılan plastik leğen kalitesinde bir vites topuzu. Kısacası arkadaşlar bu alfacıların beynini yıkamışlar. Araba bence dışardan çok güzel ama içerden olabildiğine dandik. Uff süper araba felan dediklerine bakmayın bu alfacıların 60.000tl vereceğime gider başka bişeyler düşünürüm ne bileyim tavuk çiftliği felan açarım en azından 1 sene sonra adam akıllı bir araç alabilecek para kazandırır.

Şaka değil çiftlik işi gerçekten devlet desteği de var. 60.000 tlyede gider focus alırım veya fluence en azından beklenti yüksek değil adamın ciğerine değmez

Tamam hemen tüm alfaları sen dediğin için ateşe veriyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: stevie_ray_vaughan

alfaya bende gıcığım nedense , belki armasındaki haç ve müslüman çocuğu yiyen ejderha simgesinin etkisi olabilir,,, haa birileri o çocuğun müslüman olduğunu nerden çıkarıyorsun diyecek olursa bende ''o zaman o haçı oraya koymayacan kardeşim'' derim

Bu devirde müslüman olmak zor kardiş. Gelen vuruyor geçen vuruyor.
  • Alfa Romeo özel bir araçtır. Motor sesine yol tutuşuna görüntüsüne aşık olursun. Ekonomik sıkıntılar nedeniyle uzun dönem kalite problemi yaşamıştır. Yeni modellerinde bu tür problemleri yaşamazsınız ama hala o eski modeller bile size yaşamadığınız sürüş zevkini verir. Ambleminde yok haç varmış yok müslüman çocuk yiyormuş falan diyen arkadaş galiba vw mercedes bmw pug citroen seat audi falan gibi markaları müslümanlar üretiyor zannediyor.

• garmae0671 G kullanıcısına yanıt
    İçerideki malzemenin kalitesini yada caf cafını fazla gözetmiyorlar ben daha iç malzemeleri yumuşacık plastiklerinden kalite akan bir Alfa görmedim demek ki adamların style bu değil. Boyle bir beklenti için yanlış marka.
  • Sen golf al kardeş

• Dreamers hocam o araç yüklü sanırım.Onun için pek rakip sayılamaz.

Şimdi konuyu açan arkadaşa gelirsek her otomobil dergisinde puan manyağı olan bmw 3 serisi mercedes c serisi rakip olarak alındığında sürüş kalitesi ve hissi olarak çok daha iyi olduğu söylenen yol tutuşu gibi konularda da ezici derece de üstünlüğü olan bir araca sallamak garip olmuş.Konuyu açarsın arkadaşlar 159'a bindim iç kalitesi neden böyle bu aracın diye soru sorarsın tamam anlarım ama 159 rezilliği, tavuk çiftliği açarım, fluence alırım daha iyi şeyler gerçekten çok komik olmuş az ciddi konular ve yapıcı eleştiriler bekliyor insan otomobil genel forumunda ancak buranın da konu dışından farkı kalmamış sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

fiatın yaptığı arabadan ne beklersin ki ?

Aracı fiat yapmıyor yanlız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.