Şimdi Ara

Alfa Romeo Ablem Satan Varmı..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Aracım Olan Alfa Romeo nun on arka Ablemleri calındıgından dolayı ablem ihtiyacım var elinde olupta satan varmı simdiden tskler..

• Alfa parçacısından ön logoyu 75'e almıştım ben orijinal. Arka logo ise 156'ların eski modellerinde döner şekilde olduğu için fiyatı biraz daha farklı olabilir.
  • http://www.alfasportivo.com/

buraya bir sorun...
  • Üstad İstanbul daysan Aksaray daki bir parçacıda meraktan sormuştum ben 65 TL demişti, oralara yada Maslak Oto sanayide bir parçacısı vardı oraya bak bence
  • Her modalin logo boyutları ve takıldıkları yerlerin özellikleri farklı. Aracınız neyse ona göre fiyatı değişebilir. mk1 156 için ön 75, arka 100 gibi bir rakamı var. İkinci el veya çıkma bulmanız çok zor, çünkü solan bi logo olduğu için çok satıyor.
  • tskler
  • banada lazim 147 icin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alfa Romeo Neden Tutulmuyor?
    8 yıl önce açıldı
    Alfa Romeo gulietta alınır mı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • istanbul maslak ta Milano alfa servisi var. google'dan telefonunu bulabilirsiniz. 45 lira idi en son ben aldığımda. kargo ile yollarlar kendiniz takarsınız basit zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa147black

istanbul maslak ta Milano alfa servisi var. google'dan telefonunu bulabilirsiniz. 45 lira idi en son ben aldığımda. kargo ile yollarlar kendiniz takarsınız basit zaten.

aradım orayı 80 tl diyor. ne zaman aldınız 45 liraya ?
  • bende de ön amblemde problem vardı...ebay dan aldım. çok uygun fiyata ..hem de orjinal..kesinlikle ebaydan al derim sana
  • benim ön taraftaki amblem güneşten dolayı solmuş açıkcası müslüman yiyen yılan hikayesinden sonra acaba farklı modifiye amblem mevcutmu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizimkoylu333

benim ön taraftaki amblem güneşten dolayı solmuş açıkcası müslüman yiyen yılan hikayesinden sonra acaba farklı modifiye amblem mevcutmu acaba?

Alfa romeo muhabbetinin geçtiği yerlerde şu "müslüman yiyen yılan" konusu geçmezse dövüyorlar herhalde. İyide aracın bir çok yerinde o amblem var. Direksiyonda, arabayı ilk çalıştırdığınızda yol bilgisayar ekranında, modeline göre jantların ortasında v.s. v.s. Ne olacak peki hepsini değiştirecek misiniz. Takmayın böyle şeylere. Alfanızın keyfini çıkarmaya bakın.
  • Değiştirmek kendi keyfinize kalmış ama hiç kimse logosu değişmiş bir alfa romeoya normal gözle bakmaz.

Böyle bi değişiklik yapmanız aracınızı satarken "apaçiden temiz" yazmanızla aynı olur bilmem anlatabildim mi...
  • müslüman yiyen yılana kadar yanında da kocaman haç var ona bakarsanız.. Chevrolet'te de haç var.. Arap ülkelerine bir gidin arabaların çoğu chevrolet, gürül gürül 8 silindirli benzin ucuz.. adamlar haç var diye binmesin mi.. Bir gün servise gittiğimde bir alfa gördüm, adam arabanın bütün logolarının Alfa Romeo yazısının altında kalan ortadaki yuvarlak haç ve yılan olan kısmı siyah yuvarlak bant gibi bir şeyle kapatmış.. Komik geldi, Ustayla konuştuğumda o adam Alfa' dan başka arabaya binmez ama böyle yapıyor dedi, güldüm.. Binme kardeşim o zaman, ben böyle adamlara pek saygı gösteremiyorum nedense... Gidin o zaman başka arabaya binin o araba zaten özünde bir Alfa ve logosunda yılan da var haç da var yani kapatınca günaha mı girmiyosun, ya da görenler "Bu adam Alfa' ya biniyor, ama ne müslüman adam haçı yılanı kapatmış helal olsun", falan mı diyor anlayamıyorum. Ben şahsen "yobaz" derim. Biz müslüman değil miyiz de logolarımız açık duruyor??

• Biraz abartip vurun abaliya yapmissin bi kere arac on numara olabilir ama gelin almadikya nikahimiza kaynanaya katlanir gibi logosuna katlanalim bu kadar takintili olmamak lazim degismesi gereken bir amblemim var ve simdilerde modifiyeli kırmızılı yada baska bi tur sekilli bisey varsa diye sordum ama yobaz olduk ciktik elalem ilahiyat bitirir yobaz olamaz amblem sorariz yobaz oluruz eee buda ilahi takdir bence görüs ve fikirlere saygı duyulmadikca bu ulkeden bi cacik olmaz... Herkes sizinle aynı fikirde olma zorunlulugunda demekki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz logoyu değiştirince markanın imajı veya üretenlerin zihniyeti değişmeyecek. Siz de onların görüşüne saygı duyun madem Ayrıca değiştirerek kendi aracınızdan utanmış gibi bir görüntünüz olacak. Satarken de alacak kişi için yukarıda dediğim gibi "apaçiden temiz" yazmanızla aynı şey olur.

Ayrıca dipnot olarak ekleyelim, ilahiyat okuyarak insanların dinini öğrenmesi yobazlık göstergesiyse, sizin görüşünüze göre aracınızda haç taşımak da aynı şey olmalı. Sonuçta o haçı oraya koyanlar da kendi dinlerine göre "yobaz" olabilirler... Madem neden yobaz arabası alıyorsunuz? Aynı şeyleri gözümüze sokmayan ama "soykırım yoktur" bile diyemeyeceğiniz bir ülkenin Renault'sunu, peugeot'sunu falan alsanız amblemi sökmekle uğraşacak mısınız? İtalyanlar da yıllarca bizden Apo'yu sakladılar, 1.dünya savaşında bizi satıp saf değiştirdiler, Almanlar deseniz naziler Türk evlerini basıyor. O zaman arabaya binmeyelim Takıntı diyorsunuz ama bunları takacaksak cidden binebileceğimiz araç dünyada yok.

Kendi eleştirdiğiniz davranışları kendinizde barındırmayın. Bırakın aracınız "orijinal" haliyle kalsın. Güzelliğini bozarak içiniz rahat edecekse hiç ellemeyin daha iyi. Soluk hali bile çakma logodan iyidir

• Esenler otogarında gördüğüm makyajlı siyah 156'nın ön ve arka orjinal logolarının yerinde mercedes amblemi vardı. 156'nın sahibini o anda görseydim merakımdan sorardım bu arabanın hali nedir böyle diye?? bence bir otomobili tamamlayan otomobile son noktayı koyan arabanın logosudur, markasıdır. arabamın en sevdiğim yönlerinden biri de amblemidir.
  • Avrupa'da yıllardır en beğenilen logo ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: scudetto

Avrupa'da yıllardır en beğenilen logo ayrıca

kafir misiniz olum töbe töbe
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizimkoylu333

Biraz abartip vurun abaliya yapmissin bi kere arac on numara olabilir ama gelin almadikya nikahimiza kaynanaya katlanir gibi logosuna katlanalim bu kadar takintili olmamak lazim degismesi gereken bir amblemim var ve simdilerde modifiyeli kırmızılı yada baska bi tur sekilli bisey varsa diye sordum ama yobaz olduk ciktik elalem ilahiyat bitirir yobaz olamaz amblem sorariz yobaz oluruz eee buda ilahi takdir bence görüs ve fikirlere saygı duyulmadikca bu ulkeden bi cacik olmaz... Herkes sizinle aynı fikirde olma zorunlulugunda demekki
    vazgeçtim polemiğe gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyarr -- 30 Ocak 2012; 17:58:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.