Şimdi Ara

Alfa Romeo GIULIA (Ana Konu) (96. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.098
Cevap
25
Favori
110.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Volvo ile alfa romeo arasında ki benzerlik bence her ikişini de her köşe de göremiyor olusumdur. Volvo alfa ya göre biraz daha fazla ama gene de ikiside az.

Volvo son zamanlar da o eski kullanıcı kitlesini kaybetti. Bunda sebeb 1.6 dizel ptm geçmesi oldu.

Kendimde 3 ay öncesine kadar 17 temmuza kadar is yerinin verdiği s60 d4 kullandım 11.000 km ve burada ovudukleri kadsr bir araba olmadığıni gozlemledim.

Arac cok ağır buna rağmen verdiği ve yaptiklari kucumsenemez ama beni tatmin etmedi. Ben biraz özellikle son 3 aydir hırçın kullanıyorum. F10 num vardı 520d 17 lite tüketim elde ettim.

Geçen ceza yemisim hanima soruyorum Nerede yemisim diyorum Nerede Ralli yaptiysan diyor.

Benim için öncelik performans ve yol tutus oldu.

Güvenlik anlamında inanılmaz oyuncaklar var. Zaten d4 lerin hepsi ful geliyormus. Ama aslında bu oyuncaklar tamamen kazaya sebebiyet verebiliyor. Kör nokta arkada ışığı farı görsün yanıyor ve bu şekilde 2 3 kez kaza atlattim. Kaza olsa beni dörseden cikarirlardi. Allah korudu. Hepsini kapattim.

Bana sorarsanız güvenlik ne olmalı, sağlam bir saseye, kabinin içinin iyi olmasına, iyi yol tutmalı, Abs Asr esp olsun, lastiklerimde iyi olsun benxe gerisi fuzuli para.

Bugün bir forum da okuduğumda çarpışma sonucunda alfa romeo yolcu güvenligi en yüksek puanı almış.

Umarım bir an önce gelirde bakarız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 550 nm tork olan motor seçeneği için 550.000 TL olucak diyorlar 1nm=1000 TL wtf ?

• Yalniz s60 bmw leri ve bilimum almanlari yillarca ezdi gecti carpisma testlerinde,bu isin uzmanından bahsediyoruz
    F10la s60 arasinda segment farki var,arti volvoyla alfa arasindada felsefe farki.
    Volvo klasik tr tuketicisine daha yakin bir marka.

• qv giulialar ABD limanlarında bayilere gitmeyi bekliyor Alfa Romeo GIULIA (Ana Konu)
  • jeueneturc kullanıcısına yanıt
    Turkeyiye de geleydi.

• eylül ayı avrupa pazarı d sınıfı sedan satış rakamlarıAlfa adına hiç fena görünmüyor şuan için 4. sırada gözükmesi gelecek aylar için pozitif bir gösterge, ekim ayında ise cassinoda üretim adetlerinin 240lardan 180lere düşmüş olması Marcioneyi endişelendirmiyor, Abd pazarına geçtiğimiz günlerde araçlar Baltimore limanından giriş yapmış bir kaç gün öce ise basın mensuplarından büyük övgüler toplamıştı.

mercedes c: 4300,
    bmw 3 : 3033,
    audi a4: 2091,
    alfa giulia: 1718,
    jaguar xe: 845,
    volvo s60: 503,
    lexus is: 340,
    infiniti q50: 209,
    Turkiyeye ne zaman gelecek? birde avrupa satış rakamlarina nereden bakiyorsunuz?

Alfa Romeo oldukça uzun test sürüşleri ayarlıyormuş müşteriler için ve test sürüşlerine özel çalışmışlar. Bu yaklaşım da meyvesini veriyor sanırım, şuan bu sınıfta en iyi sürüşü veren sedanı satıyorlar, 3 serisi yenilenince fiyatlara bir ayar çekilirse Giulia pazara güzel oturur ve yıllarca güzel satar diye düşünüyorum.
  • muhsinmuttaki M kullanıcısına yanıt
    Türkiyeye şubatta geleceği yönünde söylentiler var,
    satış rakamlarına isehttp://left-lane.com/ dan bakabilirsiniz, marka ve model bazında avrupa, abd ve çin pazarı satış rakamları yer almakta
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

Gerizekalılar...Resmen ölü doğdu

Alfa Romeo GIULIA (Ana Konu)

Fiyatlar eksik bile çıktı hayırlı olsun herkese

• Arkadaşlar Alfa Romeo Giulia Veloce Şubat 2017'de Türkiye’ye gelecek. Detaylar için linke tıklayabilirsiniz.

http://www.vidyoto.com/manset/alfa-romeo-giulia-veloce-subatta-turkiyede.html
  • alfa romeo haber kaynaklarında satış rakamları ve rakiplerinin sedan kasa satışları verilerek arada ciddi fark olmadığı belirtilmişti. söz konusu sitede yer alan rakamsal verilerle left-lane de yer alan rakamlar arasında ciddi farklar var burda station kasanın arupada ne denli mühim olduğu ortaya çıkıyor fakat jaguar xe satışlarının da farklılık göstrmesi station farkından değil veri toplama eksikliğinden kaynaklanıyor olmalı
    left lane deki satış rakamları (EYLÜL)

mercedes c 21063
    bmw 3 : 15816
    audi a4-s4 rs4 : 17030
    jaguar xe : 2880
    alfa giulia : 1718
    volvo s60 :717 v60 :3818
    lexus İS : 839
    infiniti Q50 : 280
  • Yeni vergilerle ne kadar olacak acaba?

• yeni zamlarla 300 den başlar sanırım
  • İnternette gezinen yeni ötv tablosu uuygulanacaksa Giulia zamlardan etkilenmiyor.

• Koç aile grubu indirimlerinden haberi olan var mı acaba ??

•  Alfa Romeo GIULIA (Ana Konu)
  •  Alfa Romeo GIULIA (Ana Konu) Alfa Romeo GIULIA (Ana Konu) Alfa Romeo GIULIA (Ana Konu)

AVRUPA PAZARI
    eylül ayı, ve ocaktan eylüle 3 çeyrek dönemin kazanan ve kaybedenleri yüzdesel ve adetsel olarak
    ayrıca markaların satış rakamları eylül bazında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeueneturc -- 11 Kasım 2016; 21:53:2 >

• giulia bugünlerde top gear dergisinin verdiği "yılın otomobili" ödülünü aldı.
    bu ödül giulianın aldığı 24. ödülmüş
    vay canına:)))  Alfa Romeo GIULIA (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeueneturc -- 29 Kasım 2016; 21:45:49 >
  • arkadaşlar biraz geç oldu ama kusura bakmayın lütfen Alfa Romeo GIULIA (Ana Konu)  Alfa Romeo GIULIA (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeueneturc -- 26 Kasım 2016; 19:5:42 >

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.