Şimdi Ara

Alfa Romeo Giulia'dan Nürburgring Rekoru...YENİ REKOR GELDİ 7:40..! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
108
Cevap
1
Favori
3.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arabanın ezdiği modellere bak!! Tekrar oha diyorum istemlice..
  • ..NeyzeN.. kullanıcısına yanıt
    Helcat dehşet abi 6.2 Kompresör Sesi felan uçak gibi Uzunluğuda 5 metre genişliği 2 metre uçan gemi gibi gidiyor karada.
  • esmerce kullanıcısına yanıt
    Hakikaten
  • FursıonnMann kullanıcısına yanıt
    Ülkemizde 1 adet mevcut sanırım...
  • Cidden çok alımlı araba. Bmw3, C ve a4 ten gına geldi . Şöyle 140–150 bin bandında iyi bir otomatik şanzımanla 1.6 motor gelse çok iyi olur. Aynı şeyi jaguar xe içinde bekledim ama ademların öyle bir kaygısı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Cidden çok alımlı araba. Bmw3, C ve a4 ten gına geldi . Şöyle 140–150 bin bandında iyi bir otomatik şanzımanla 1.6 motor gelse çok iyi olur. Aynı şeyi jaguar xe içinde bekledim ama ademların öyle bir kaygısı yok.

Şüphesiz iyi olurdu ama yanılmıyorsam 1.6 turbo benzinlileri yok, belki mevcut 1.6 t. dizelleri güncelleyerek satışa sunabilirler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

quote:

Cidden çok alımlı araba. Bmw3, C ve a4 ten gına geldi . Şöyle 140–150 bin bandında iyi bir otomatik şanzımanla 1.6 motor gelse çok iyi olur. Aynı şeyi jaguar xe içinde bekledim ama ademların öyle bir kaygısı yok.

Şüphesiz iyi olurdu ama yanılmıyorsam 1.6 turbo benzinlileri yok, belki mevcut 1.6 t. dizelleri güncelleyerek satışa sunabilirler..

En düşük 1.8 olabilir.O da bir ihtimal.Bazi yabancı yayın organlarında 1.4 M. Air motordan bahsediliyor ancak ne derece doğru bilinmez

• quote:

Orijinalden alıntı: congman

Magnum yemekten içim şişti 3 aydır vereceği Porche için.
    Hele bir çıksın hemen satıp Guila Alacağım.

8432154 tane çubuk var evde, çıkar deyin bana.

Güldürdünüz valla, sağolun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Dizayn uyumu varsa, 1.75 tbi yada 1.4t benzinli üniteler kullanılabilir ki çok zor ihtimal dediğiniz gibi. 1.6dizel daha zor bana göre çünkü öyle bir şeye kasacak olsalar giuliettaya şimdiye kadar 120lik multijet gelirdi.

Kendi adıma konuşacak olursam, 5 senedir 1.5 dci 105manuel kullanıyorum. Bu saatten sonra 140 beygirin altında dizel almam. Kaldıki kurlar normale dönerse firmaların bundan sonraki satış adımlarıda bu motorlar olacak. Astra k 160 dizel manuel, talisman 160 edc, megane 4 130 kesin bir ihtimal 160 + edc. Crv 1.6 160+9f. Yeni civic için 1.6 160+ 9zf Bmw nin 3 serisi için 150 dizel. C serisinin yine 160lık renault motorunu revize ederek 7gtronic upgrade i vs daha aklıma gelmeyenler. Bu motor şanzımanlar otomobil piyasasını 5 sene öteye atar. Vakti zamanında dizel 80lik lerdeb 105–130 luklara geçiş döneminde olduğu gibi. Düşüncelrrimde yanılıyor muyum esmerce hocam?

• pistte ne skor yaptığının buradaki kimseye bir faydası yok, bu kadar heyecanlanmanın da gereği yok bu yüzden

şu fiyat olursa bu fiyat olursa muhabbetleri de anlamsız, alfa romeo bu ülkede satmaz, hele bir de yüksek fiyat olduğunda hiç satmaz, yılların premium ları mercedes ve bmw varken üstüne her işe el atmış yüksek kademelerden abiler destekli doğuş un markaları varken alfa romeo başarılı olamaz bu rekabette, sadece meraklısı alır ki meraklısı bile toplum algısı yüzünden o parayı verirken 40 kere düşünür bmw mercedes falan mı alsam bu kadar vermişken diye hadi olmadı audi mi alsam der

aslında bu durum dezavantaj gibi dursa da bir açıdan da avantaj olabiliyor, bu sayede güzel arabalar ikinci elde talep az olduğundan iyi fiyata alınabiliyor
  • Giulia bir geldi pir geldi. Alfa bu araba üzerinde olabildiğince sınırları zorlamaya çalıştı. Yapım aşamasını gizli gizli, Alfa Romeo merkezinden uzak, tamamen izole bir ortamda, olabildiğince bünyesindeki en iyi mühendisleri kullanarak yaptırdı. Normalde 2013 de çıkışa hazır olan aracı, hazırda bekleyen müşteri pazar payını bile göze olarak ertelediler ve en sonunda araç doğdu. Bu arabadan beklentiler o yüzden çok yüksek.
    Açıkcası vergi sistemimiz olmasa ben de Giu da küçük motor istemezdim, vergi sorunu olmadığı halde downsizing kullanan bazı hızlı premiumlar da kendi aralarında büyük hacimin otoyol kullanımında daha rafine ve ekonomik oplduğu yönünde hemfikir zaten.

Ama sözkonusu bir Alfa ise 1.4 motoru bile mücevher gibi işleyebilir; kullandığım Bmw 1.6 170 ve Alfa 1.4 170Hp motorlarının max. tork çıkışları birbirine çok benziyor misal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: congman

Magnum yemekten içim şişti 3 aydır vereceği Porche için.
    Hele bir çıksın hemen satıp Guila Alacağım.

8432154 tane çubuk var evde, çıkar deyin bana.

Şimdi çıkıp bir Magnum alacağım. Tek çubukla Porsche benim.

Zaten o kadar Magnum yiyen adam Boxster'ın koltuğuna sığmaz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bende345 -- 31 Ağustos 2015; 14:21:06 >

• quote:

Dizayn uyumu varsa, 1.75 tbi yada 1.4t benzinli üniteler kullanılabilir ki çok zor ihtimal dediğiniz gibi. 1.6dizel daha zor bana göre çünkü öyle bir şeye kasacak olsalar giuliettaya şimdiye kadar 120lik multijet gelirdi.

Kendi adıma konuşacak olursam, 5 senedir 1.5 dci 105manuel kullanıyorum. Bu saatten sonra 140 beygirin altında dizel almam. Kaldıki kurlar normale dönerse firmaların bundan sonraki satış adımlarıda bu motorlar olacak. Astra k 160 dizel manuel, talisman 160 edc, megane 4 130 kesin bir ihtimal 160 + edc. Crv 1.6 160+9f. Yeni civic için 1.6 160+ 9zf Bmw nin 3 serisi için 150 dizel. C serisinin yine 160lık renault motorunu revize ederek 7gtronic upgrade i vs daha aklıma gelmeyenler. Bu motor şanzımanlar otomobil piyasasını 5 sene öteye atar. Vakti zamanında dizel 80lik lerdeb 105–130 luklara geçiş döneminde olduğu gibi. Düşüncelrrimde yanılıyor muyum esmerce hocam?

Bence gayet mantıklı, 1.6 SIDI Insignia ve 1.4 TSI Golf yanında 1.5 dCi Stepway kullanıyorum, dCi motoru -abartmıyorum- en az diğer araçlarımın motorları kadar beğeniyorum ve bu yüzden daha güçlü bir dCi hayal etmiyorum değil. Gerçi mevcut 90Hp dCi hafif Stepway i kanatlandırmaya yetiyor bile..

Alfa bir süredir malum 1.6 105Hp lik dizeli kullanıyor, bence 120 yerine 105Hp liği 320Nm torkla sunması çok esnek ş.içi kullanımı ve max. ekonomi hedeflediği için olabilir, Neyzen e yazdığım gibi küçük motorların otoyol kullanımında yeterli rafineliği sunduğunu düşünürlerse satış fiyatı ve eski vergi sistemi tabanlı ülkeler adına avantajlı 1.4 / 1.6 benzinli ve dizel mototrları sunabilir de, ama gene dediğim gibi ben bir Alfa da 1.4 motor görmek istemezdim açıkcası (:

O kaç dakika pist süresi artık onu da yeni çıkartacakları e sınıfı ile geçerler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gidişle alman mühendisleri sicilya ya tatile çıkıp plajlarıda kumdan kale falan yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc52 -- 31 Ağustos 2015; 19:34:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

Henüz değil :) Cahrger Hellcat var rekoru elinde tutan

nürburgringde charger zamanı kaç ?
  • jac0B0 kullanıcısına yanıt
    Ha bu pistten bahsediyoruz...Dünyanın en hızlı sedanı deyince genelleme yaptınız zannettim :) Chargerin ring süresi yok listede yok,sanırım çıkmamış...Varsa da ben bilmiyorum
    Pek ümidim yok ama 1.4 ve TCT gelirse o zaman işin rengi değişir...
  • http://www.topgear.com/car-news/first-look/alfa-romeo-giulia-503bhp-rwd-super-saloon
    Burada geleceği söylenmiş kardeş.Bence de keşke gelse yahu,böyle bir arabanin 120 binlerden başladığını düşünsenize
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.