Şimdi Ara

Alfa Romeo Giulia'dan Nürburgring Rekoru...YENİ REKOR GELDİ 7:40..! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
3.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ister 1.4 gelsin ister 3.0 motor. bu arabayı tr yollarında görmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

quote:

Orijinalden alıntı: harunresitz

quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

TR ye gelen 1,6 fındık motor ile bu rekora ortak olduğunu sanılır, alfa ruhu diye ortalıkta dolaşılır.

Vosvoscudan boyle bir mesaj beklenirdi zaten.

bir önce ki aracım ALFA ROMEO 'du canım kardeşim, kullanıpta yorum yapıyorum çoğu kişinin aksine.

Simdi sana ama ruhu var diyecekler saldiracaklar alayi degisik yeminlen sanki aksam koynuma aliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

aracın tasarımı mükemmel ya. şu Alfa'nın her model aracı sınıfının en yakışıklısı olmasına rağmen neden satılmıyor bir türlü anlam veremiyorum. fiyatlarıda rakiplerine göre fazla değil, hatta düşük bile sayılır ama satılmıyor arkadaş.

neyse, uzaktan da olsa izlemeye devam edelim

Usta yok piyasada tek sebebi bu birde ucuz parcalarinin bozulmamasi bozulan hep pahali parcalar. + tr sartlarina uygun bir arac degil kimse gelip bana ruhu var demesin benim de ruhum var azcikda beni dusunun.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

"Kedi uzanamadığı ciğere mundar der" rakibi m3 olarak çıkan araç m4 ü tokatlıyor hala çekemiyorsunuz. İlginç!

Arada 80 beygir fark var ağırlıklar eşit kime göre neye göre rakip ?
  • Süre silinmiş bu da mclaren P1 gibi yalan olacak heralde, büyük ihtimalle yarı slick falan kullandılar.
  • Süre fail olmuş belliydi zaten cahil gibi reklam yaptı herifler :) Araç stock değilmiş 530bhp (540 PS), lastikler stock değil büyük ihtimalle şanzıman oranları da piste göre değişti. Süreler de silindi haliyle :) hevesiniz kursağınızda kaldı zaten M4 ten falan hızlı yürümesi imkansız bu arabanın 80 beygir güçlü olsa bile Geçmiş olsun şimdiden
  • Bu söyledikleriniz nerede yazıyor. Bir link alabilir miyim mahsuru yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 1 Eylül 2015; 10:14:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

Bu söyledikleriniz nerede yazıyor. Bir link alabilir miyim mahsuru yoksa.

http://www.roadandtrack.com/new-cars/future-cars/news/a26519/alfa-giulia-nurburgring-time/

http://artofgears.com/2015/08/28/rumor-alfa-romeo-giulia-qv-runs-743-at-the-nurburgring/

zaten fastestlap teki sürelerin silindiğini görmüşsünüzdür. Bence konu başlığını da değiştirmeniz lazım artık.

• Bu haberlerde şaznıman oranı değişmesi pist lastiği gibi bir şey göremedim.Ayrıca araç zaten 540 ps ile piyasaya sürülecekti.Ayrıca aracın 510 ps olarak satışa sürülme ihtimali de var.Henüz netleşmiş değil.

Başlıkta da bir sakınca göremiyorum.Varsa daha hızlısı siz söyleyin :)
    Düzeltme:Evet süreler silinmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 1 Eylül 2015; 11:06:12 >
  • quote:

Bu haberlerde şaznıman oranı değişmesi pist lastiği gibi bir şey göremedim.Ayrıca araç zaten 540 ps ile piyasaya sürülecekti.Ayrıca aracın 510 ps olarak satışa sürülme ihtimali de var.Henüz netleşmiş değil.

Başlıkta da bir sakınca göremiyorum.Varsa daha hızlısı siz söyleyin :)

Yurtdışı forumlarına bakarsanız görürsünüz :) Kusura bakmayın da abd ve avrupa piyasasına 510PS güç ile giren bir otomobil için "belki 540PS de olabilir" belli olmaz demek mantıksız en azından alfa web sitelerine falan baksanız iyi olurdu :) Her neyse stock modelinden 30 beygir daha güçlü bir araç vardı pistte haliyle rekor süresi geçersiz sayıldı siz istediğiniz kadar inanabilirsiniz ama o süreye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi transverse -- 1 Eylül 2015; 11:09:31 >

• :) Bahsettiğiniz forumları uzun zamandır takip ediyorum zaten...Tabi siz bu konu başlığını yeni görüp bazı kaynaklara ulaşmaya çalıştığınız için bazı şeyleri bilmemeniz normal.2 yıldır her gün İtalyan forumları takip eden birisi olarak yazıyorum....Araç henüz test aşamasında iken 540 ps ile test ediliyordu.Tanıtıldıktan sonra ne oldu onu bende bilemiyorum hemen akabinde aracın güç değeri 510 ps olarak lanse edildi.Belki de ring de test edilen araç ilk test edilen araçlardan biri idi.

Sonuçta arada 30 beygirlik bir unsur olsa da bunun piste çokta etki etmeyeceğini bilmeniz gerekir.Ha etki ederse de bunun süreye ne kadar etki edeceği aşikar olur... 2 saniye ? 3 saniye diyelim ki 5 saniye etki etsin.Yine de M4 ten hızlı olması bu aracın farkını ve başarısını göstermez mı?

Neyse...Size göre ''fail'' bir durum olabilir saygı duyarım ama ezbere de şaznıman oranı pist lastiği gibi aslı olmayan şeyleri iddia etmek pek etik değil.

Bu arada aracın son hızı 321 km/s olarak ölçüldü.Bu da bir not olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 1 Eylül 2015; 11:33:11 >

• Italyamlar Motor konusunda almanlarda kalir yani yok .büyük ihtimal alfaya ferrari desteği vardir.bir zamanlat t jet motorunu 7500 bin devirde 15 dk test videosunu izlemiştim manifolt turbo kipkirmiz olmuştu ama dayanim testi diğer rakiplerinden daha iyiydi.

• dardanel16 kullanıcısına yanıt
    Motor Ferrari motoru zaten :)
  • Sure magara herhalde. Alfadan resmi bir aciklama ve video gelmesi lazim. Zamaninda mclaren P1 icinde boyle haberler cikmisti. 6.47 dediler 6.30 diyen bile cikti. Sonra bur baktik 918 den yavas donuyor pistleri. Bence boyle haberlere cok inanmamak lazim. Sureler yazildigi gibi siliniyor.

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    Katılmakla beraber resmi bir açıklama gelmesi şart...Yada seri üretim bir Giulia QV ile yeni bir pist süresi her şeyi açıklığa kavuşturur...
  • Rekor Aracın değil pilotun olur. Cok Saçma....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

:) Bahsettiğiniz forumları uzun zamandır takip ediyorum zaten...Tabi siz bu konu başlığını yeni görüp bazı kaynaklara ulaşmaya çalıştığınız için bazı şeyleri bilmemeniz normal.2 yıldır her gün İtalyan forumları takip eden birisi olarak yazıyorum....Araç henüz test aşamasında iken 540 ps ile test ediliyordu.Tanıtıldıktan sonra ne oldu onu bende bilemiyorum hemen akabinde aracın güç değeri 510 ps olarak lanse edildi.Belki de ring de test edilen araç ilk test edilen araçlardan biri idi.

Sonuçta arada 30 beygirlik bir unsur olsa da bunun piste çokta etki etmeyeceğini bilmeniz gerekir.Ha etki ederse de bunun süreye ne kadar etki edeceği aşikar olur... 2 saniye ? 3 saniye diyelim ki 5 saniye etki etsin.Yine de M4 ten hızlı olması bu aracın farkını ve başarısını göstermez mı?

Neyse...Size göre ''fail'' bir durum olabilir saygı duyarım ama ezbere de şaznıman oranı pist lastiği gibi aslı olmayan şeyleri iddia etmek pek etik değil.

Bu arada aracın son hızı 321 km/s olarak ölçüldü.Bu da bir not olsun

Bu otomobil 540PS falan değil öncelikle onu bir idrak etmek lazım dünyanın her tarafında 510ps üzerinden sipariş alındı reklamı yapıldı. Haliyle nurburgring test otomobili 510hp olması gerekirdi normal olan o. 30 beygir gücün pistte çok etki etmeyeceğini bilmeniz gerekir falan demişsiniz ? Bu konu üstüne oturup düşündünüz mü acaba ? :) Aynı test pilotunun kullandığı 911 GT3 ile GT3 RS arasında 12 saniye fark var arada 25 hp güç farkı var. Bir görelim normal otomobilin süresini ona göre konuşalım. Her neyse ortada rekor falan yok yalan oldu zaten o iş. Aracın son hızının 321 kmh olması da hiçbir anlam ifade etmiyor ne kadar sürede çıktığı önemli o hıza. Bekleyip görmek lazım, burada bazıları şimdi alman mühendisleri otursun düşünsün falan yazmış M4'le arasında 110 beygir güç farkı olmasına rağmen :) ona ithafen yorum yaptım bu konuya yoksa banane kaçla dönerse dönsün.

• Reklamı yapıldı sipariş alındı...Kilit nokta bu zaten :) Bende yukarıda onu yazdım tanıtımda 510 ps ile lanse edildi...Neyse mevzu böyle uzar gider...Seri üretim dönsün sonrasına bakarız...Keyifli forumlar...

Bu arada GT3 ile GT3 RS arasında sadece beygir farkı yok...Ve ayrıca aralarında şu an 5 saniye fark var :)
  • Gt3 ile rs arasinda sadece beygir farki mi var 12 saniye hangi nesilde olmus bakmadim.

• Aracın en büyük sıkıntısı tek motor seçeneği ile gelmemesi.

Sadece 510ps olan uniteyle gelse alici kitle açısından da bir fark olurdu.

Mesela 320i 170ps araca 150000TL verecek birisi, 510ps Alfa'ya 140000TL verirdi.

Çünkü markanın BMW ve Mercedes'e karşı bir cazibe avantajı yok.

Bu cazibe eksikliğini 510ps bir motorla rahatça kapama şansları vardı.

Umarım Alfa yöneticileri bunu da gözönünde bulundurmuşlardır.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.