Şimdi Ara

Alfa Romeo Giulia Fiyatları Açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Özel ama ulaşılmaz.

Bu fiyatlara çok iddialı rakipler var haliyle cok satmayacağı belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 280 beygirlik olana helalinden 250bin veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

646binlik araci kimse almaz gelmese daha iyi olurmus bu fiyata kim.alirki

O arabayı 1.6 dizel araba alacak adam kullanmayacak.

M serilerine, AMG serilerine binecek insanların işi o araba.
  • Qv fiuatını anormal bulmuyorum. Efsane bir otomobil. C63 amg ve m3 fiyatına göre tekrar düşünün. Ben 2 lt olanları pahalı buldum. Keşke daha ucu olsaydı. İleride 2. El bile pahalı olur. Gulia özel bir model derdi çok satmak değil. Benim gibi otomobili en ucuza a noktasından b noktasına gideyimzihniyetinin arabası da değil. Tammen bir sürüş makinesi, gazcı pistçi insan arbası. Ülkemizde kaliteli araç almak bu vergi sistemiyle ve tlnin değersizliğiyle koca bir hayal. Gulia gibi özel bir aracı almak zaten absürd. Bizlere ancak b sınıfı sedan fındık motor layık.

• Benim fikrim , muadillerine göre aynı veya az daha fazla performans sunuyor olması aynı fiyatta satılabileceği anlamına gelmiyor. Her ne kadar qv özel bir araç olsa da m4 veya c63 ün piyasada bir adı bir prestiji var. Kendini kanıtlamış araçlar. Şahsen alacak olsam madem fiyatlar hemen hemen aynı c63 bakardım sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşuna yormayın kendinizi her aracın pazarı farklıdır,bu araçda AB ülkeleri için yapılmış trde satmış satmamış dert etmezler zaten Fiat sayesinde yeteri kadar pazar payına sahipler üstelik b hb araçları yok adam gibi,c hb içinde aynı durum ticaride ve sedanda iyiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: S A M C R O

C250 280 bin tl. Alfa daha ucuz giriş yapmalıydı.

Yalnız atladığınız bişey var. C250 yle değil c63 amg ile karşılaştırmanız lazım. Bu sıradan sedan binek otomobil değil. C63, e63, m3, m5 gibi düşünün

• QV 'nin almanya fiyatı yanlış bakmadiysam 90~100bin euro

• gesi bağları kullanıcısına yanıt
    Yalnız en hızlı sedan dodge charger hellcat 3.6 ile

• quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

Yalnız atladığınız bişey var. C250 yle değil c63 amg ile karşılaştırmanız lazım. Bu sıradan sedan binek otomobil değil. C63, e63, m3, m5 gibi düşünün

Hocam araba 200 ps yani aşağı yukarı 195 hp yapar. Normal bir sedan c250 den daha fazla performans iddiası yok. Qv versiyonunu konuşmuyoruz ki.

• koy 1.6 dizeli , yolla türkiyeye
  • geleceginmühendisi kullanıcısına yanıt
    Alfa Romeo'nun son 1.5 yıla damgasını vuran D Segmenti yüksek performans modeli Giulia QV geçtiğimiz yıl 7:39 ile kırdığı Nürburgring en hızlı sedan pist rekorunu geçtiğimiz aylarda yeni modeli tanıtılan Porsche Panamera Turbo'ya 1 saniye fark ile kaptırmıştı.

Alfa Romeo Giulia QV fiyatı Türkiye'de ne kadar olabilir?

Ancak resmi olarak 7:39 rekorunu kıran Giulia QV modelinin 6 ileri manuel şanzımana sahip olduğu ve 8 ileri otomatik şanzımana sahip modelin bu rekoru geliştirme şansı olduğu belirtilmişti. Diğer taraftan bu rekorun geliştirilmesine fırsat bulunamadan yeni Porsche Panamera Turbo elini çabuk tutmuş ve sadece 1 saniye kadar daha iyi olsa da rekoru ele geçirmişti.

Bilindiği gibi Ferrari F154 motorundan geliştirilen 2.9lt V6 silindir çift-turbo benzin 510ps gücünde bir motora sahip olan Giulia QV bu sefer şansını denemek için 8 ileri otomatik şanzımanı ile Nürburgring'e çıktı ve 1 değil, 2 değil, 3 değil tam 6 saniye ile Porsche Panamera Turbo'nun rekorunu kırarak 7:32 (7 dakika 32 saniye) ile yeni sahibi oldu.

Kaynak: http://www.sekizsilindir.com/2016/09/alfa-romeo-giulia-qv-nurburgring-rekor.html?m=1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2.9lt çift turbo-benzin V6 510ps Quadrifoglio : 646.000TL

bunun vergisi, kaskosu, bakımı vs derken gidip bu paraya italya'ya yerleşir bu aracı alır geri kalan paraylada orda yaşarım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

Hocam araba 200 ps yani aşağı yukarı 195 hp yapar. Normal bir sedan c250 den daha fazla performans iddiası yok. Qv versiyonunu konuşmuyoruz ki.

Pardon. Benim aklıma 510 hp lik versiyon geldi nedense :)

• süpermiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paramız bile olsa Türkiye sınırları içinde asla almayacağımız araçlar ne yazık ki.

Bu aracı alacak adamda 2 tane özellik olacak;

1. Çok sağlam para olacak ki, ikinci eldi bilmem neydi dert etmeyecek.

2. Sağlam bir alfisti olacak ki, bu araç yerine muadillerini tercih etmeyecek.

Araç dıştan güzel, testlerdeki hızı vs. güzel. peki malzeme kalitesi nasıl fiyatına göre?

Ya da en basitinden en ufak bir yüzük değdi diye orası burası çizilecek mi?

2 sene sonra orasından burasından takırdamalar oynamalar gelecek mi?
  • M J kullanıcısına yanıt
    71.800 euro baslangic fiyati var Almana gore 78bin tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: geleceginmühendisi

Yalnız en hızlı sedan dodge charger hellcat 3.6 ile

Hocam 3.6 derken neden bahsediyorsunuz?
    Motorsa hellcat de 6.4 motor var.
  • gesi bağları kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 0-100 den bahsettim

• 646 bin bandına çıksam gider bmw i8 alırım alfa abartmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.