Şimdi Ara

Alfa Romeo Giulia Fiyatları Açıklandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yukarıda cevabı verildi. Saçmalamayın lütfen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gesi bağları

Yukarıda cevabı verildi. Saçmalamayın lütfen.

Ben düşümcemi söyledim sana katılmak zorunda dğlm kaldıki sana laf atan da olmadı. biraz daha saygılı konuşursan sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 646 bin liram olsa m4 falan bakardımAma giulia güzel araba laf yok
  • Ben saçmalamışım kusura bakmayın hocam 👍🏽 Tercih meselesidir haklısınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.0 benzinli a4 ün fiyatı 400 bin liraya yalklaşmış artık mantık kafa kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gesi bağları

Ben saçmalamışım kusura bakmayın hocam 👍🏽 Tercih meselesidir haklısınız.

canın sağolsun
  • 200.000 civarında bir fiyattan gelir diye konuşuyorduk forumda yaz başlarında,
    fakat aradan geçen sürede euro-dolar fırladı gitti, ekstra bir ötv düzenlendi (tabi oda araçlar döviz üzerinden gelince o da uçtu diyebiliriz)
    kısacası Alfa uçtuğu yok, sistem + döviz uçuruyor.
    sanki rakiplerin fiyatı çok normalde Alfanın fiyatları anormal gibi konuşuyor.

yanlış anlaşılmasın fiyatlar normal demek istemiyorum. genel olarak halkımızın alım gücüne göre Arabalar çok pahalı ama bunu vergiler ve döviz üzerinden de yorumlamakta fayda var
  • Bütün rakiplerinin 2017 fiyatları açıklansın, büyük ihtimal onların altında dahi kalacak. Fiyatlarda problem yok, problem kurlarda, vergilerde.
    Bütün otomobil marka zam konularının altında aynı muhabbetler, bazı arkadaşlar yaşadığımız memleketin ne hale geldiğini unutuyor.
  • Eski bir 159 sahibi olarak, şuanki aracım F30'u verip üzerine biraz ilave yapıp alırım diye düşünüyordum ama şu an sanki imkansız gibi duruyor. O fiyata bir kaç yaşında A6 2.0tdi almak daha akıllıca olacak görünüyor.
  • giu demişsin ama bu bildiğin s-class :)
  • bide sıra olur en az 6 ay. kur farkı yansır mı acaba 646 ya talibim. yeminle. bu dünya ya bir geldik. amma karamsarsınız yahu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.