Şimdi Ara

Alfa Romeo Giulietta alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
41.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Forum da artık soru sorulmayacak duruma gelmiş valla yazık, ben bura da yalan atıcak olsam şuraya bi BMW M6 falan koyardım heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalande -- 29 Temmuz 2016; 23:03:09 >

• Yaklaşık 1 ay önce aldım. Dış tasarım olarak gerçekten harika ve farklı bir araç. 18 jantlar,cam tavan,difüzor ve çift egzoz çıkışlı olarak aldım ben birde öyle olunca oturup aracı seyredesim geliyor resmen.
    İç tasarımı herkese hitap etmeyebilir o konuya katılıyorum. Burada yazılan; lineadan hallice,kalitesiz iğrenç tarzı yorumlara hiç aldırmayın. Über kaliteli değil ama kesinlikle yerden yere vurulacak kadar da değil.
    Aracın kullanımı ise çok farklı bir his yaşatıyor. Gerçekten inanılmaz keyifli. Aynı segmentteki araçlardan; Leon,116d ve Golf kullanma fırsatı bulmuştum ama Giulietta'nın verdiği tat hiçbirinde yoktu açıkçası. Benim aracım 1.4TB 170hp. Performans olarak beklentilerimin de üstünde diyebilirim,hele Dynamic moda aldığınız zaman araç adeta çıldırıyor.
    Açıkçası şu ana kadar hiç "keşke" demedim. Verdiğim rakamın 5-10 yukarısına Mercedes A veya Bmw 1 serisi alabiliyordum. Çevremdeki insanlar da macera arama demişti ancak seçimimden gayet memnunum.
    sissil s kullanıcısına yanıt
    S sissil demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: sissil

almanların bir konsolundan başka neyi var merak ediyorum...

alfaların 2 kötü yanı vardır...

1. fazla yakarlar
    2. ikinci eli diğer premium (Mercedes Bmw) markalardan daha düşüktür...

''diğer premium''

Alfa ne premiumdur zaten
    Ic mekan kotu yazanlar hakketen aracin icerisine binipte mi yaziyorlar merak ediyorum.Gecen sene sifir dizel giulietta aldim.Giulietta alana kadarda C segmenti 307 megane3 ve son kasa oncesi leon kullandim.116d ve A serisi de test ettim.Sürüs dinamikleri yol tutus olarak en keyif veren giuliettaydi. 1 serisinin test guzergahi cok sacmayi bisey anlamadim guzergah disina da cikarmadilar.Giuliettayi Bostanci - Kartal sahil yolunda test ettim guzergah siniri olmadan !!!! Aracin nerdeyse herseyini deneme sansim oldu.Diger test ettigim leon auris astra A serisi ve 1 serisinde boyle bir durum soz konusu degil.Auriste 3 vitesin uzerine cikamadik guzergahtan dolayi.Giuliettanin 2014 makyajli kasa sonra kapi kollari disinda malzeme kalitesi olarak rakiplerinden eksigi yok fazlasi vardir.A serisi ve 1 serisi ile ben alirken 30 bin tl fark vardi bu kadar malzeme vs farki mi var tabiki hayir.Malzeme kalitesi icin ben alma asamasinda sordugumda da ic mekan kalitesi yerlerde denmisti öyle birsey olmadigini anlamak icin direksiyona oturmaniz yeterli inanmayan varsa ataserhideyim hergun buyrun direksiyona beraber oturalim
    quote:

Orijinalden alıntı: Mazda Motor Corporation

Fiata ait bir aracı bu foruma sorma hocam verilecek cevaplar önü leon arkası vista sağ taraftan fluence sol taraftan octavia direksiyonu doblo derler.

Alfa vw ne ait ucube vw çizgisinde seatın yandan yemiş bir aracı olsaydı daha özgün kaliteli klas araba olurdu.
    bende de 2014 model dizeli var.yorumluara çok aldırmadan gittim aldım.iyi ki almışım diyorum.eve gidince camdan bakıp izlemesi bile ayrı zevk.yol tutuş vs girmiyorum bile
    quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41D8E7635

Bu aracı almak için quilettaya hayran bir kişi olması lazım,özel bir kitlesi var bu aracın.
    İkinci elini almak gayet mantıklı. Fakat Bose sisteme sahip Taba deri döşemeye sahip turbo multiair bulmak çok zor.

Bu arada kullanmış olduğu motor gerçekten efsanedir. Yakıt tüketimi de gayet iyidir.

Sadece tasarımı artık bir makyaj istiyor gibi. Sanıyorum 2011 de çıkmıştı, belki 3 sene sonra komple kasa değişimine gidebilirler.

Sıfır alacaksanız manuel seçeneği bulunmuyor, haberiniz olsun. Bmw 1 serisini bilemem, ama Mercedes a serisini sürüş dinamikleri konusunda öper. Mercedes'in zaten motor seçenekleri giriş seviyesinde zayıf. 115 beygir dizel mi olur 100k 'ın üstü paraya.

Aslında bir ara çok araştırdım, şimdi uzun uzadıya yazarım, fakat siz bi kesin almaya karar verin o zamana yazarım. Boşuna yormayım kendimi.

Saygılar.
    Bir kac aydir kafamda olan bu araba artik bende bir tutkuya donustu,bu sebeple dun gidip araci test ettim.

Forum sagolsun baya bir onyargiyla gittim,dis tasarimina laf eden cok olmaz fakat ic tasarimi yerden yere vuruyordu herkes.

Inceledigim arac 1.6 120bg 2017 modeldi ve luks spor paket mevcuttu. Arabaya resmen asik oldum,direksiyonuna laf edenler hic gercekte binmemistir. Icindeki karbon parcalar ve kirmizi islemeler de cok dinamik bir hava katiyor bu pakette. Ozellikle luks spor paketin koltugu sinifinin en iyisidir bence,sirf o koltuk icin bile alinir.

Sonra ise superdizel paketi inceledim(luks spor eklenme,tabii ki fark var,koltuklar,karbon parcalar ve islemeler cok ozel hissettiriyor ama yine de yerden yere vurulacak kadar degil. Araba her seyiyle cok guzel bence,ozellikle de tasarimdan anliyorsaniz ne dedigimi anlayacaksiniz.

Size tavsiyem gidin bir bayiye icine oturun ve inceleyin,bu forumdan alinan gereksiz yorumlarla hareket etmeyin.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Alfa Romeo Giulietta: Alınır mı, Alınmaz mı?

Alfa Romeo Giulietta, İtalyan otomobil üreticisi Alfa Romeo tarafından üretilen kompakt bir lüks hatchback modelidir. Araba, şık tasarımı, performans odaklı sürüşü ve gelişmiş teknolojik özellikleriyle bilinmektedir.

Ancak Giulietta satın almayı düşünenler, aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalıdır:

Motor Seçenekleri:

Giulietta, 1.4 170 hp benzinli ve 1.6 JTD dizel olmak üzere çeşitli motor seçenekleriyle gelir. 1.4 170 hp motor, etkileyici bir performans sunarken, 1.6 JTD motor yakıt verimliliği arayanlar için daha uygun olabilir.

İkinci El Piyasası:

Giulietta'nın ikinci el piyasası orta düzeydedir. Arabanın sınırlı üretim hacmi ve nispeten yüksek bakım maliyetleri, ikinci el değerini etkileyebilir.

Güvenilirlik:

Alfa Romeo'nun genel güvenilirlik sicili ortalamanın altındadır. Giulietta da bazı yaygın sorunlara eğilimli olabilir, bu nedenle satın almadan önce kapsamlı bir araştırma yapılması önerilir.

Bakım Maliyetleri:

Alfa Romeo modelleri genellikle yüksek bakım maliyetleriyle bilinir. Giulietta da istisna değildir ve düzenli bakım ve onarımlar için bütçe ayırmak gerekmektedir.

Sonuç:

Alfa Romeo Giulietta, şık tasarımı ve performanslı sürüşüyle ilgi çekici bir otomobildir. Ancak, potansiyel alıcılar ikinci el piyasası değerini, güvenilirlik sorunlarını ve yüksek bakım maliyetlerini göz önünde bulundurmalıdır. İhtiyaçlarına ve bütçelerine uygun olup olmadığını iyice araştırarak bilinçli bir karar verebilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Araç dış tasarım olarak inanılmaz albenisi olan bir araç. Özellikle kırmızı ve spor paket inanılmaz güzel duruyor. Alfa zaten yol tutuş, sürüş keyfi olarak sınıfının referans arabalarını yapar. Fakat o direksiyon ve iç tasarım facia bence sırf o direksiyon için bu arabayı tercih etmezdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 1 ay önce aldım. Dış tasarım olarak gerçekten harika ve farklı bir araç. 18 jantlar,cam tavan,difüzor ve çift egzoz çıkışlı olarak aldım ben birde öyle olunca oturup aracı seyredesim geliyor resmen.
    İç tasarımı herkese hitap etmeyebilir o konuya katılıyorum. Burada yazılan; lineadan hallice,kalitesiz iğrenç tarzı yorumlara hiç aldırmayın. Über kaliteli değil ama kesinlikle yerden yere vurulacak kadar da değil.
    Aracın kullanımı ise çok farklı bir his yaşatıyor. Gerçekten inanılmaz keyifli. Aynı segmentteki araçlardan; Leon,116d ve Golf kullanma fırsatı bulmuştum ama Giulietta'nın verdiği tat hiçbirinde yoktu açıkçası. Benim aracım 1.4TB 170hp. Performans olarak beklentilerimin de üstünde diyebilirim,hele Dynamic moda aldığınız zaman araç adeta çıldırıyor.
    Açıkçası şu ana kadar hiç "keşke" demedim. Verdiğim rakamın 5-10 yukarısına Mercedes A veya Bmw 1 serisi alabiliyordum. Çevremdeki insanlar da macera arama demişti ancak seçimimden gayet memnunum.

• Fiata ait bir aracı bu foruma sorma hocam verilecek cevaplar önü leon arkası vista sağ taraftan fluence sol taraftan octavia direksiyonu doblo derler.

Alfa vw ne ait ucube vw çizgisinde seatın yandan yemiş bir aracı olsaydı daha özgün kaliteli klas araba olurdu.

• quote:

Fiata ait bir aracı bu foruma sorma hocam verilecek cevaplar önü leon arkası vista sağ taraftan fluence sol taraftan octavia direksiyonu doblo derler.

alınır ama zor satılır.
  • quote:

bende de 2014 model dizeli var.yorumluara çok aldırmadan gittim aldım.iyi ki almışım diyorum.eve gidince camdan bakıp izlemesi bile ayrı zevk.yol tutuş vs girmiyorum bile
  • Bu aracı almak için quilettaya hayran bir kişi olması lazım,özel bir kitlesi var bu aracın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alfa Romeo gulietta alınır mı
    6 yıl önce açıldı
    Peugeot Rcz Alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efective

Araç dış tasarım olarak inanılmaz albenisi olan bir araç. Özellikle kırmızı ve spor paket inanılmaz güzel duruyor. Alfa zaten yol tutuş, sürüş keyfi olarak sınıfının referans arabalarını yapar. Fakat o direksiyon ve iç tasarım facia bence sırf o direksiyon için bu arabayı tercih etmezdim.

Aynısını yazacaktım.
  • quote:

Bu aracı almak için quilettaya hayran bir kişi olması lazım,özel bir kitlesi var bu aracın.
    İkinci elini almak gayet mantıklı. Fakat Bose sisteme sahip Taba deri döşemeye sahip turbo multiair bulmak çok zor.

Bu arada kullanmış olduğu motor gerçekten efsanedir. Yakıt tüketimi de gayet iyidir.

Sadece tasarımı artık bir makyaj istiyor gibi. Sanıyorum 2011 de çıkmıştı, belki 3 sene sonra komple kasa değişimine gidebilirler.

Sıfır alacaksanız manuel seçeneği bulunmuyor, haberiniz olsun. Bmw 1 serisini bilemem, ama Mercedes a serisini sürüş dinamikleri konusunda öper. Mercedes'in zaten motor seçenekleri giriş seviyesinde zayıf. 115 beygir dizel mi olur 100k 'ın üstü paraya.

Aslında bir ara çok araştırdım, şimdi uzun uzadıya yazarım, fakat siz bi kesin almaya karar verin o zamana yazarım. Boşuna yormayım kendimi.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Saygılar.

Alıntıları Göster
    Direksiyon eleştirisine katılıyorum. Keşke şöyle olsa:

• quote:

dışı çok güzel. ama içi bir alman kalitesi değil. İtalyanlar 100 sene de geçse kafaları aynı.
  • Eşim bile içini beğenmedi.

Ama ucuz alınıp ucuz satılır.

Zevkli araç

• quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

dışı çok güzel. ama içi bir alman kalitesi değil. İtalyanlar 100 sene de geçse kafaları aynı.

Alıntıları Göster

1. fazla yakarlar
  • quote:

1. fazla yakarlar

Alıntıları Göster
    Son kullanıcısı olursun çok ucuza kapatmaya bak satarken ucuz satarsın daha kolay gider. Durmadan aynı ilanlar yenilenip duruyor.
  • quote:

1. fazla yakarlar

''diğer premium''

Alfa ne premiumdur zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

1. fazla yakarlar

''diğer premium''

Alfa ne premiumdur zaten

Alıntıları Göster
    Ben de kafayı takmış durumdayım . ya sıfır ya da ikinci el 2015 1.4 170 lik almayı düşünüyorum . Sahibinden de 2 adet 2015 1.4 170 hp otomatik bugün aradığımda satılmış durumdaydı. Yani satılmıyor gibi bir durum göremedim . Bir kaç aydır sadece bu kriterlere bakıyorum .. sürekli araçlar değişiyor. Büyük ihtimal önümüzde ki haftada birini de ben almış olurum . Bayilerden liste fiyatına göre uygun fiyat alan oldu mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: *Designer*

Ben de kafayı takmış durumdayım . ya sıfır ya da ikinci el 2015 1.4 170 lik almayı düşünüyorum . Sahibinden de 2 adet 2015 1.4 170 hp otomatik bugün aradığımda satılmış durumdaydı. Yani satılmıyor gibi bir durum göremedim . Bir kaç aydır sadece bu kriterlere bakıyorum .. sürekli araçlar değişiyor. Büyük ihtimal önümüzde ki haftada birini de ben almış olurum . Bayilerden liste fiyatına göre uygun fiyat alan oldu mu ?

Alıntıları Göster

• *Designer* kullanıcısına yanıt
    Satılmıyor olayı zaten hurafe. Birincisi her araç mutlaka satılır. Birisi 1 ayda satılır, diğeri 1 haftada, öteki 1 günde ama mutlaka satılır. Ayrıca hadi diğer Alfalar neyse de bu araç Alfa adına ülkemizde en bilinir araç ve sokaklarda çok rahat görüyoruz. Benim yaşadığım şehir çok büyük olmadığı halde en az 3-4 tane giulettayla karşılaşıyorum bazen.

• O degilde 1.4 170 lige lpg takiliyor mu ? Bu arac alinacaksa manuel vites,sunroof ve bose ses sistemli alinir.Ayagimi yerden kessin diye degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Bence kesinlikle almalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.