Şimdi Ara

Alfa romeo giulietta hava yastığı rezaleti! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
7.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Giulietta'nın dışı ile içi arasında oldukça fark var... İç mekanda kullanılan malzeme Alfa'ya yakışmayacak düzeyde...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş paket a3 biraz zor geçer ordan

• en1gma kullanıcısına yanıt
    A3 en kaliteli iç malzeme ve işçiliğine sahip c sınıfı arabadır. Bunu herkes kabul eder. Yeni mercedes a serisi hariç.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • youtube.com/watch?v=YiVHyBBuCd8
    Oldu gözlerim doldu

Ya kardeşim adamın çocuğunun asılıp bir prçasını kırmadığını ya da önceki sahibinin birşey yapmadığını mereden biliyorsun bundan başka bir tane daha örnwk göstersene bana çünkü bende ve abimde aynı araba sağırda değilim yaşım 20 fanboyda değilim merak etme 😂 giuletta’nın a3 ten kaliteli olduğunu savunacak kadar fanboylul seviyesi biraz garip gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliCingene -- 28 Temmuz 2019; 22:58:51 >
  • Neysin ne değilsin onu bilemem de boş paket a3 ün ne olduğunu gayet iyi biliyorum ;)

A3 boş paket en dolu paket arasında kalite farkı yok. Egea değil bu

• sahibinden.com
    Alfa Romeo / Giulietta / 1.4 TB / MultiAir Distinctive / LÜKS SPOR PAKET...FULL..SİYAH/TABA sahibinden.comda - 695085305
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-luks-spor-paket...full..siyah-taba-695085305/detay

Bana bi a3 göster şimdi görek kaliteyi

sahibinden.com
    Tofaş / Doğan / SLX ie / HATASIZ BOL EXTRALI KRAL VİTRİNDE sahibinden.comda - 714722659
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-hatasiz-bol-extrali-kral-vitrinde-714722659/detay
    deri koltuğu kalite sanan bir arkadaşsın sana bu yeter bence ahahahahahah şuna bak airbagi kendi kendine şişen arabayı a3 ten kaliteli sanıyor :((((

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Opel insignia 2.0 cdti aracımda yağ pompası ve yağ soğutucusu kronik olarak sorunlu. Pompa motoru besleyemiyor, uyarı falan vermeden motor yatak sarıyor. Masraf en az 25.000 lira. Opel 30.000 lira fatura çıkardı, alındığından beri yetkili servis bakımlı olduğu için 20.000'e indi. Mecbur motorunu değiştirdim. Benim sürecimde araç kullanılamaz durumda olduğundan dava açamadım. Fakat araştırdığımda, bu tür arızaların fabrika tarafından bilerek gizlenmesi durumunda garanti zaman aşımına uğramıyor. Önce tespit davası açıp bilirkişi incelemesi yaptıracaksınız, ardından dava açacaksınız. İtirazlarla falan 2 yıl civarı sürüyor. Geçmiş olsun.
    Bilmediğimden soruyorum. Daha güçlü bir yağ pompası takamazmı sahibi?

• Gördüğün üzere a3 göstermek yerine trolluk yapmışsın,çünkü hayatında spor lüks paket giuya binmemişsin,boş a3un de bir b.ka benzemediğini bildiğinden kaldın sınıfta.
    biraz derslerine çalış ciğerim;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 29 Temmuz 2019; 8:39:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

Neysin ne değilsin onu bilemem de boş paket a3 ün ne olduğunu gayet iyi biliyorum ;)
    Bence sen hiçbir şey bilmiyorsun
  • Biliyom biliyom merak etme bindiğim kullandığım arabayı anlatma bana motoru üretimden çekilmiş boş paketi nenem tipi direksiyon saatli bomba dsg a3 işte bırakın bu masalları da gidin giu kullanın içiniz açılır biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

Biliyom biliyom merak etme bindiğim kullandığım arabayı anlatma bana motoru üretimden çekilmiş boş paketi nenem tipi direksiyon saatli bomba dsg a3 işte bırakın bu masalları da gidin giu kullanın içiniz açılır biraz
    Hadi öyle olsun, seni mi kıracağız
  • SuperchargerrEgeaa S kullanıcısına yanıt
    Daha güçlüye gerek yok sadece zamanında periyodik olarak değişmesi gereken parçalar bunlar.
    Devirdaim, yağ soğutucusu ve yağ pompası bu 3'ü de bozulduğu gibi motoru elinize almanızı sağlar.

• Eyvallah reis
    Bagaj derdim olmasa pasati verip yapıştıracam giu qv emme işte çoluk çocuk zor
    Belki 159 ilerde

• quote:

Orijinalden alıntı: SuperchargerrEgeaa

Bilmediğimden soruyorum. Daha güçlü bir yağ pompası takamazmı sahibi?

Alıntıları Göster
    Araç sahibi benim Ben kronik sorunun sadece yağ soğutucusunda olduğunu biliyordum, meğer kronik sorun aynı zamanda yağ pompasındanmış. Onu da değiştirsem sorun olmayacaktı büyük ihtimalle.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.