|
Bildirim
Adamlar zamansız tasarım yapıyor, şu araba 2010 yılında çıktı yollara, 2020 model yepyeni rakiplerinin bazılarından daha iyi görünüyor.
|
Giulietta kullanmayanlar hala VW Golfun çok iyi olduğunu sanıyorlar
|
Dış tasarımına gösterdikleri özeni, içine de gösterseydiler belki şansı olabilirdi.
RIP Giulietta |
"kompakt hatchback sınıfında VW Golf, Ford Focus ve Peugeot 308 gibi modellerle rekabet ediyor"
sanırım imla hatası olmuş, rekabet edemiyor olmalıydı doğrusu |
Eski arabam golf ile aynı platformu paylaşan başka bir araçtı.
Alfa Romeo Giulietta her konuda açık ara daha iyi. Frenleri daha iyi, motor performansı zaten daha iyi. Bağımsız süspansiyon ve çok net direksiyon hissi ve sertliği var, D moduna alınmış bir Giulietta'nin yanında Golf, Clio gibi fln kalır o keşkül direksiyonu ve mqb platformu ile İşte golfte de kapı içinde keçe var, iç malzemesi on tarafta daha yumuşak, daha pratik eşya gözü vs ile , yalıtım daha iyi. Ama arabanın sürüş kısmında Alfa Romeo komple Volkswagen ve alt markalarina ders verir Böyle kulaktan dolma bilgilerle fanboyluk yapmaya gerek yok |
Apacinin kendisine laf atsan alınmaz dört teker üzerinde zor duran kapısında yattığı Seat'a dolaylı yoldan da olsa af gidince kuduruyor
Çok komik iyi ki böyle insanlar var çok eğlenceli oluyor . |
Yalnız editör burada Türkiye'den bahsedilmiyor
|
yurtdışında qv ve golf gti kullandım
ayrıca 1.4t alfa ve 1.4 tsi golf kullandım alfa yazılan yere golf yazan adam katıksız otomobil cahilidir vw önce çöp motorlarını viteslerini toplasın |
eski bir Alfa 147 kullanıcısı olarak, "Alfa Romeo kullanmayan araba kullanıyorum demesin." diyorum. Selamlar.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [F][u][r][k][a][n] -- 3 Nisan 2020; 1:12:9 > |