Şimdi Ara

ALFA ROMEO Hayranları Buraya (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
16
Favori
171.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • scudetto senden başkası da yok galiba bu form da :)... acaba alfa 145 i olan kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuu:) şu gösterge ışıklarını nasıl artıracağız ayar düğmesi yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedrus1969

scudetto senden başkası da yok galiba bu form da :)... acaba alfa 145 i olan kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuu:) şu gösterge ışıklarını nasıl artıracağız ayar düğmesi yok mu

bi elektirikciye gidip ampülleri değiştirebilirsiniz bence çalışmayan ampül de vardır kararmış ta çokta bi maliyet tutmaz
  • tşekler ama ampüllerin hepsini yeniledim peki ayar düğmesi var mı 145 lerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedrus1969

tşekler ama ampüllerin hepsini yeniledim peki ayar düğmesi var mı 145 lerde

bizde 2 yıl önce 145 vardı ama ayar düğmesini hatırlamıyorum galiba yok tu
  • Alfa 147 aracımdan kasislerde alttan gıcırtı geliyor sürekli, servise gidip gereksiz, yanlış parçaların değiştirilip ekstra masraf çıkartılmasını istemiyorum..
    Sizce sorun nereden kaynaklanıyor , daha önce bu sorunu tecrübe eden alfacı var mı
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

Alfa 147 aracımdan kasislerde alttan gıcırtı geliyor sürekli, servise gidip gereksiz, yanlış parçaların değiştirilip ekstra masraf çıkartılmasını istemiyorum..
    Sizce sorun nereden kaynaklanıyor , daha önce bu sorunu tecrübe eden alfacı var mı
    saygılar

burçlar. forumda da bol bol yazıldı bu konular, ararsanız bulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scudetto

quote:

Alfa 147 aracımdan kasislerde alttan gıcırtı geliyor sürekli, servise gidip gereksiz, yanlış parçaların değiştirilip ekstra masraf çıkartılmasını istemiyorum..
    saygılar

burçlar. forumda da bol bol yazıldı bu konular, ararsanız bulursunuz.

burç değişimde işçilik dahil 200 TL fiyat aldım .. normal mi?
  • Fiyatları bilmem ama o kadar para verecekseniz bence takımları değiştirirken buradan veya yurt dışından powerflex marka olanlardan alın ve ömür boyu burç sıkıntısı çekmeyin derim. hem konfora da olumlu etkisi olacaktır. Fiyatı çok uçuk değildi. shop.alfisti.net'de oolması gerek.
  • quote:

Fiyatları bilmem ama o kadar para verecekseniz bence takımları değiştirirken buradan veya yurt dışından powerflex marka olanlardan alın ve ömür boyu burç sıkıntısı çekmeyin derim. hem konfora da olumlu etkisi olacaktır. Fiyatı çok uçuk değildi. shop.alfisti.net'de oolması gerek.

Hocam bnde sol ust salincak ve sag ust salincaktaki burclari degistirdim,Viraj denge demirindeki plastiklerde degisti, direksiyonda bosluk vardi kutu tamire gitti, komple bakim yapildi(yag degisimi, yag hava filtreleri,polen, selespeed yagi) derken 400 lira iscilik dahil fiyat bayildim:) gayet memnunum fakat ankaranin ayazinda araba ilk zamanlarda calistirdigimda daha isinmadan kasislerde gicirti geliyo.ustayi aradim normal sogukta hepsi yapar dedi. Eski sahibine sordum oda yapiyo soguktan bendede ayniydi dedi.. İnsanin kafasi karisiyo acikcasi sencede normal mi?

• Soğukta yapıyo evet. Powerflexlerde yapmıyo sanırım.

Ayrıca ödediğiniz meblağ "bedava" diyebilirim o kadar işe..
  • ee soğukta gene yapıyor madem neden değiştiriyoruz ? yazın yoktu çünkü
  • Powerflex marka dedigin burclar eger gicirtiyi kesicekse hic usenmem hemen taktiririm.emin misin scudetto dostum o konuda?servise gelince valla yalvar yakara zorla yaptirdim zaten. Ustamdanda ilgisindende memnunum o konuda cok sansliyim. Ornek veriyim sol ust salincaga burclar olmayinca salincagi komple degistirdi.ekstra bi maliyette istemedi soz agizdan cikti bikere:)Kendi arabasiymis gibi ilgilenmesi gereksiz Parca degisimlerinden kacinmasi insani mutlu ediyo. Boyle ustalarda varmis vay be diyebiliyorum artik.. Allah bozmaz insallah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cngmtj -- 17 Kasım 2011; 15:38:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cngmtj

Powerflex marka dedigin burclar eger gicirtiyi kesicekse hic usenmem hemen taktiririm.emin misin scudetto dostum o konuda?servise gelince valla yalvar yakara zorla yaptirdim zaten. Ustamdanda ilgisindende memnunum o konuda cok sansliyim. Ornek veriyim sol ust salincaga burclar olmayinca salincagi komple degistirdi.ekstra bi maliyette istemedi soz agizdan cikti bikere:)Kendi arabasiymis gibi ilgilenmesi gereksiz Parca degisimlerinden kacinmasi insani mutlu ediyo. Boyle ustalarda varmis vay be diyebiliyorum artik.. Allah bozmaz insallah..

Hangi servise gidiyorsunuz hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reelnumber

quote:

Powerflex marka dedigin burclar eger gicirtiyi kesicekse hic usenmem hemen taktiririm.emin misin scudetto dostum o konuda?servise gelince valla yalvar yakara zorla yaptirdim zaten. Ustamdanda ilgisindende memnunum o konuda cok sansliyim. Ornek veriyim sol ust salincaga burclar olmayinca salincagi komple degistirdi.ekstra bi maliyette istemedi soz agizdan cikti bikere:)Kendi arabasiymis gibi ilgilenmesi gereksiz Parca degisimlerinden kacinmasi insani mutlu ediyo. Boyle ustalarda varmis vay be diyebiliyorum artik.. Allah bozmaz insallah..

Alfa line servisine goturuyorum hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Soğukta yapıyo evet. Powerflexlerde yapmıyo sanırım.

Scudetto Powerflex lerde yapıyor örneği Bursa da olan Aykut abi vardı hatırlarsın benim aracın yanına park etmişti aracını gri 156 onun ki de bana da o söylemişti telefonda konuşurken sormuştum Powerflexlerde ses yapıyormuş tecrübeyle sabit ses yapıyorsa 2 katı vermek anlamsız burçlar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperMusa

quote:

Scudetto Powerflex lerde yapıyor örneği Bursa da olan Aykut abi vardı hatırlarsın benim aracın yanına park etmişti aracını gri 156 onun ki de bana da o söylemişti telefonda konuşurken sormuştum Powerflexlerde ses yapıyormuş tecrübeyle sabit ses yapıyorsa 2 katı vermek anlamsız burçlar için

Bu işin kesin bir çözümü yok galiba, burç değiştirecez 2 gün sonra gene olcak , bu sefer viraj demiri diyecek onu değişricez gene olmayacak,
    napcaz ne etcez valla arabadan soğumaya başladım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reelnumber

quote:

Alfa line servisine goturuyorum hocam.

hocam gittiniz mi alfa line'a

• quote:

quote:

quote:

Bu işin kesin bir çözümü yok galiba, burç değiştirecez 2 gün sonra gene olcak , bu sefer viraj demiri diyecek onu değişricez gene olmayacak,

Bahsettiğniz ses öyle "arabadan soğutacak" bir ses değil. Çok zor duyulan ve sadece 500 metre falan gittikten sonra kesilen bir ses. Öyle abartı bi ses varsa zaten sorun burçlarda değil başka yerdedir. Önce aracınızı bir gösterin, başka bir yerde sorun varsa ona göre planınızı yapın, satın, çöpe atın vs.

Bildiğim kadarıyla powerflexlerin ömrü çok uzun, o yüzden 2 katı değil 3 katını da hak ediyor. Ses yaptığını ilk defa duydum. Takıp da memnun olmayan duymadım. Ben de takımlar değişeceği zaman alacağım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bahsettiğniz ses öyle "arabadan soğutacak" bir ses değil. Çok zor duyulan ve sadece 500 metre falan gittikten sonra kesilen bir ses. Öyle abartı bi ses varsa zaten sorun burçlarda değil başka yerdedir. Önce aracınızı bir gösterin, başka bir yerde sorun varsa ona göre planınızı yapın, satın, çöpe atın vs.

Bildiğim kadarıyla powerflexlerin ömrü çok uzun, o yüzden 2 katı değil 3 katını da hak ediyor. Ses yaptığını ilk defa duydum. Takıp da memnun olmayan duymadım. Ben de takımlar değişeceği zaman alacağım.

hocam bariz duyuluyor hiç te öyle gidince falan kesilmiyori en ufak bir kasiste gacur gucur ,
    sizin dediğiniz gibi küçük bir şey olsa dert etmem zaten

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam bariz duyuluyor hiç te öyle gidince falan kesilmiyori en ufak bir kasiste gacur gucur ,
    sizin dediğiniz gibi küçük bir şey olsa dert etmem zaten

ankara alfa line a götürcem bakalım... Ar servis ölücü çünkü

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.