Şimdi Ara

ALFA ROMEO Hayranları Buraya (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
16
Favori
171.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: french press

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: scudetto

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlperMusa

quote:

Soğukta yapıyo evet. Powerflexlerde yapmıyo sanırım.

Ayrıca ödediğiniz meblağ "bedava" diyebilirim o kadar işe..

Scudetto Powerflex lerde yapıyor örneği Bursa da olan Aykut abi vardı hatırlarsın benim aracın yanına park etmişti aracını gri 156 onun ki de bana da o söylemişti telefonda konuşurken sormuştum Powerflexlerde ses yapıyormuş tecrübeyle sabit ses yapıyorsa 2 katı vermek anlamsız burçlar için

Bu işin kesin bir çözümü yok galiba, burç değiştirecez 2 gün sonra gene olcak , bu sefer viraj demiri diyecek onu değişricez gene olmayacak,
    napcaz ne etcez valla arabadan soğumaya başladım

Bahsettiğniz ses öyle "arabadan soğutacak" bir ses değil. Çok zor duyulan ve sadece 500 metre falan gittikten sonra kesilen bir ses. Öyle abartı bi ses varsa zaten sorun burçlarda değil başka yerdedir. Önce aracınızı bir gösterin, başka bir yerde sorun varsa ona göre planınızı yapın, satın, çöpe atın vs.

Bildiğim kadarıyla powerflexlerin ömrü çok uzun, o yüzden 2 katı değil 3 katını da hak ediyor. Ses yaptığını ilk defa duydum. Takıp da memnun olmayan duymadım. Ben de takımlar değişeceği zaman alacağım.

hocam bariz duyuluyor hiç te öyle gidince falan kesilmiyori en ufak bir kasiste gacur gucur ,
    sizin dediğiniz gibi küçük bir şey olsa dert etmem zaten

ankara alfa line a götürcem bakalım... Ar servis ölücü çünkü

Ben yaptirali 3 hafta oldu dostum. Goturuyorum derken surekli oraya gidiyorum demek istedim:) ayni problemleri bende yasadim moralim cok bozuluyodu. Cok sukur yaptirdim.metin abinin isciligini ve bizzat kendisinin ilgilenmesini cok begeniyorum ben. Sorununuzu cozecektir. Eminim memnun kalirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kommodor

UZATMAYALIMMM......OTOMOBİL ÜRETİCİLERİ İKİYE AYRILIR..İTALYAN MARKALAR VE DİĞER AVRUPALI ÜRETİCİLER.... VASIFSIZ,KALAS AMERİKANYA OTOMOBİLLERİ İLE ALAYI TAKLİT JAPON OTOMOBİLLERİNİ SINIFLANDIRMAYA DAHİ KOYMUYORUMMM....Kİ BUNLARIN BAZI MODELLERİ ARADAN SIYRILSA DAHİ İSTİSNALAR KAİDEYİ BOZMAZ....TÜRKİYEYE GELİNCE,FORUMLARIN HEMEN HEPSİNDEKİ JAPON SEVDASI;KUŞ SERİSİNDEN 8-10 YIL ÖNCE KURTULMUŞ VE Bİ ÜST SINIF OLARAK JAPONLARIN CİRİT ATTIĞI SEGMENTE ATLAMIŞ,AİLELERİYLE BİRLİKTE EN AZ 40 MİLYONLUK BİR MEMUR,İŞÇİ,KÜÇÜK ESNAF TABAKASINDAN KAYNAKLANIYOR....BUNLAR ARABALARINA ASLA VE ASLA LAF SÖYLETMEZLER...ÖYLE Bİ SAVUNURLARKİ BAZI MODELLERE HAS KRONİK SORUNLAR,RAKİPLERİNİN GERİSİNDE KALAN ONCA TEKNİK DEĞERLER,KALİTE HİSSİNİN OLMAYIŞI SÖZKONUSU BİLE EDİLEMEZ....AMA BUNLAR BİR ÜST SINIFA GEÇİP FRANSIZ YADA ALMAN OTOMOBİLİ SAHİBİ OLUNCA JAPON OTOMOBİLLERİNİN KALİTESİZ OLDUĞUNU BASBAS BAĞIRIRLAR....BUGÜNE KADAR JAPON ARABASI KULLANMADIM VE SATIN ALMADIM..ALMAYIDA DÜŞÜNMÜYORUMM....ZATEN TEK HOBİM İTALYAN MALI OTOMOBİLLER....JAPONCULARA SÖZ ANLATMAKTAN BEN BIKTIM VALLAAA..NE HALİNİZ VARSA GÖRÜN ANASINI SATTİİİM..(ADAMLAR ALFAYLA MAZDAYI KARŞILAŞTIRIYOLAR.....HEYYY ALLLLLAAAAMM YARABBBİMMM İŞ BU NOKTAYA KADAR GELDİİİ)))ELALEMİN YECÜC MECÜCÜ NELER YAPIYOR...YAKINDA AMCAOĞULLARI ÇİNLİLER DE 5-10 BİN DOLARA CİP SATARSA HERKES ÇİNCİ OLACAK VESSELAM......

YAKINDA AMCAOĞULLARI ÇİNLİLER DE 5-10 BİN DOLARA CİP SATARSA HERKES ÇİNCİ OLACAK VESSELAM......

dostum sene 2011 oldu dediklerin gerçekleşti adamlar dediğin fiyata cip satıyorlar :))

• Arkadaşlar Ankadarki alfa romeo lancia showroom u açıldı ben orda çalışıyorum isterseniz yardımcı olabilirim.
  • arkadaslar ar 147 aracım için yonca yaprağı ve medicine yılan stickeri istiyorum nereden bulurum bilgisi olan varmı yurt dısı shoplarda oldugunu biliyorum ama uğrasmak istemiyorum istanbul yada türkiye içi varsa bilen yardım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbayhann

arkadaslar ar 147 aracım için yonca yaprağı ve medicine yılan stickeri istiyorum nereden bulurum bilgisi olan varmı yurt dısı shoplarda oldugunu biliyorum ama uğrasmak istemiyorum istanbul yada türkiye içi varsa bilen yardım lütfen.

Yonca yaprağını "quadrifoglio" olarak aratın. Medicine dediğiniz ise Biscione'dir (Visconti olarak da aratabilirsiniz). İkisi de sahibinden.com veya gittigidiyor gibi sitelerde mutlaka vardır. Aratırsanız bulursunuz. Quadrifoglio kısaca QV logosu zaten bol bol var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scudetto -- 11 Aralık 2011; 14:37:05 >
  • arkadaşlar orjinal alfa anahtarığı nerde bulabilirim
  • Herkese merhabalar, 2 gün önce 147 orjinal anahtarın kumadası birden bire gitti, 3 tuş da tepki vermemeye başladı. piline baktık, onda sorun çıkmadı. arabanın sigorta sistemine ve merkezi kilit sistemine baktırdık onda da sorun çıkmadı. sonra bi anahtarcıya gittim, orjinale yakın anahtar yapıyor falan, kumandayı kontrol ettik çalışıyor, bi cihazın üzerine koydu, düğmelere basılınca ekranda rakamlar çıktı fakat araba bu sinyalleri algılamıyor. anahtarcının dediğine göre code sıfırlanmış, baya uğraştı fakat 147 için code yüklemesi yapamadı, beni servise yönlendirdi. aydında yaşıyorum ve en yakın alfa (birmot) servisi izmirde, acaba fiat servisine götürsem yardımcı olurlar mı ya da tavsiye edebileceğiniz başka bir yol yordam var mıdır?

şimdiden teşekürler.
  • quote:

arkadaslar ar 147 aracım için yonca yaprağı ve medicine yılan stickeri istiyorum nereden bulurum bilgisi olan varmı yurt dısı shoplarda oldugunu biliyorum ama uğrasmak istemiyorum istanbul yada türkiye içi varsa bilen yardım lütfen.

Orijinal Quadrofoglio amblemin çifti; orijinal kırmızı Alfa logolu kutusunda,100 tl civarı;Birmotta satıyorlar.
  • quote:

quote:

Yonca yaprağını "quadrifoglio" olarak aratın. Medicine dediğiniz ise Biscione'dir (Visconti olarak da aratabilirsiniz). İkisi de sahibinden.com veya gittigidiyor gibi sitelerde mutlaka vardır. Aratırsanız bulursunuz. Quadrifoglio kısaca QV logosu zaten bol bol var.

bu sticklerlar orjinal olarak arabanın neresinde, yani alırsak nereye yapıştıralım
  • Gelenekselleşmiş olarak Bu logolar Ferrari'nin SF (Scuderia Ferrari)si gibi ön çamurluklarda kullanılıyor. QV modeli olmayan serilerde bile bir çok kullanıcı yapıştırıyor bu logoları.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ogultekin

merhaba,

Benim aracım 2004 model alfa 147 TS (120 hp)
    Denizli' de olmam nedeni ile maalesef yetkili servis yok.

Aracım şu an 110 bin km de ve baskı-balata değişti. (özel serviste)
    Ancak değişiklik sonrası aracımın eski performansında olmadığını hissediyorum.

Bunun için 147 kullanıcılarına birkaç sorum olacak;

1- Aracım 2. viteste 4000 devirde ancak 60 km/sa hıza ulaşıyor,
    2- Yine 2. viteste maksimum 90 km/sa hıza çıkabiliyorum, (sanki önceden daha fazla oluyor gibi hatırlıyorum)

sizce bu veriler normal midir, olması gereken değerler ne olmalıdır?

şimdiden teşekkürler.

2. viteste hangi 1.6 motorlu araçla 100ü gördünüz de 147'den bekliyorsunuz çok merak ediyorum. Altınızdaki corvette ise o başka..

Herkese merhaba,

gecikmeli cevap için kusura bakmayın.
    Ben aracımda eski performansa göre bir düşme hissettiğim için bu soruyu sorma ihtiyacı hissetmiştim.
    Yoksa 2. viteste araç kullanma meraklısı değilim.

İnternette yaptığım araştırmada zaten bu araçların 2. viteste bu hızları göremeyeceğini de gördüm.
    Tork, devir, hız ilişkisini görmek isteyen arkadaşlar için;

alttaki ste herşeyi anlatıyor.
    Araçlarının dişli oranlarını alıp istedikleri gibi hesap yapabilirler.

www.paganx.org
    Tork Nedir, Beygir Gücü, Hızlanma ve Dişli Oranları
    http://www.paganx.org/tork-beygir-gucu-hizlanma-ve-disli-oranlari.html

• benim 156 ım dada bu CD okuma sorunu var baştan kopya CD yide okuyordu ama zamanla okumamaya başladı kopya olmayanlarda hiç bir sorun yok ama kopyalar helede araç bir kaç kere güneşte kaldı ise cd ler direkt güneş görmese bile sıcaktan bozuluyor buradada CD markası öneli tabi...
    ben sadece tecrübesi olanlara sormak istediğim şey, Gerçekten CD okuma gözü temizlenincxe bu okumama sorunu azalıyormu?
  • bayılıyorum bu arabalara.. kırmızı bir 159 harika duruyor
  • arkadaşlar merhaba, birkaç ay önceki tam benim sorunum ile ilgili olan yazıları okudum, kasislerde gıcırtı sesi; trabzon fiat(alfa teknik destek servisi) sesin viraj çubugundan kaynaklandıgını fiyatının 350 oldugunu ve işçilikle 500 e olacagını söylüyor.. viraj demiri lastikleri olmasın diye sorduğumda hayır çubuk sorunlu degısmesı gerek dediler, tehlikesi varmıs boyle kalmasının, bilmeyen adamı keklemesinler hesabı bilen abilerimize sorayım istedim; çubuk sıkıntısı böyle ses yapar mı? benim sorun burçlarda mıdır acaba? bu adamlara guvenebılırmıyım ve bunun maliyeti gercekten bu kadar mı? araç 2006 1.6 ts distinctive 55 binde. valla araca o kadar hastayım ki ilk boşlukta ankaraya gidecem, aracı bu şekilde ankaraya götürebilir miyim?
  • sakın o dedigin paraları verip saglam viraj demirini degiştirme yetkili servisler viraj demir lastiklerini yedek parca olarak bulundurmaz degişcekse komle degiştirir bu yüzden maliyetli gıcırtı sesi iki ihtimalli agırlıklı viraj demir lastikleri ve öndeki üst salıncak burclarından eger önden geliyorsa bunu kullanırken yada teknisyen rahatca tespit eder viraj demir lastikleri cifti 50-80 tl arası yanlız işçilik söz konusu şöyle traversin üstünde kalgı için travers sökülüyo biraz işçiligi var şunun da bilgisini vereyim yetkili serviste rot mili ve körükleri rot bası bulamazsın sana direksiyon kutusunun degişcegini söylerler bu parcalar yan sanayi ve ital yan sanayi olarak uygun tedarik edilebiliyor yeterki yaptırdıgın usta saglam olsun

• bu modeller nedir arkadaşlar??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mac3560 -- 23 Şubat 2012; 9:46:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mac3560

bu modeller nedir arkadaşlar??

Sağdaki kırmızı Giulietta Spider da, soldakini bilemiycem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mac3560

bu modeller nedir arkadaşlar??

Sağdaki kırmızı Giulietta Spider da, soldakini bilemiycem.

Tesekkurlet hocam . . Giu spider harikaymis ama
  • Ben 1. ve 2. nesil spider'lara hastayım özellikle.

1.seri

2.seri

İkisine de bindim.. Harika araçlar.. Boyutları ve hafifliklerine göre motor güçleri de öyle. Şimdiki araçlardan güç olarak pek farkları olmadığı gibi, sesleri kat be kat daha iyi.

• ben klasiklerden camaroya bayılırdım arkadaşımda 67 model var ama daha önce alfanın klasiklerini pek araştırmamıştım şans eseri denk geldim de harikalarmış . . ilerde bir klasik almak istesem kesinlikle alfa olur artık. .
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.