Şimdi Ara

Alfa Romeo Kulübü - 15 Üye- ....henüz.... (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.493
Cevap
19
Favori
217.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ozi156

Selam arkadaşlar...

2006 model 1.6 distinctive Alfa 156'mı satıyorum..36.000 km de..temiz ve kazasız.Luce de amalfi girisi..

aşagıdaki linkten bakabilirsiniz..orda zaten extra bilgiler mevcut...

http://www.sahibinden.com/35000_km_de_temiz_2006_model_alfa_156_tsWQQaXQQ11480552WQQpXQQdisplayitem

gayet guzel ama bu fıyat bence cok ınsallah hayırlısıyla satarsın kardesım

• artık bu bolume kımse ugramıyor sanırım??çok yazık
  • Arkadaşlar merhaba,Alfa Romeo 166 kullanan var mı acaba?Araç hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum.Satın alma durumu var.
  • öncelikle herkeze slm lar arkadaslar bnde alfa romeo 156 1.6 t.spark aracım var... honda civic yeni cıkanlar ile kapısan varsa sonuc nedır bana iletirsenız sevınırım yanı sonuc ne olur ? bunu merak edıorm..
  • BEN FATİH AVCI BENDE BİR ALFA KULLANICIYIM AMA BIR TAKIM SORUNLAR YASAMAYA BASLADIM BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM....
    1. OLARAK DURDUK YERDE AIRBAG ISIGIM YANI VE SONMUYOR
    2.OLARAK ARACIMLA HIZLI GIDERKEN SELLEKTOR YAPTIGIMDA DEVIR VE HIZ IBRESI TAKIR TAKIR OYNUYOR SIZCE NEDEN OLABILIR..
    YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM...
  • ben 147 lımle accordla kapıstım kafa kafaya gıttık vıraj geldı arabayı yenı aldıgım ıcın neler yapbılcenı bılmedıgımden yavasladım sagolsun accord hız kesmedı ve vıraja gırdı arka baya yanladı zar zor topladı...
  • valla aırbag ısıgın 147 lerde yolcu koltugunun altında aırbag putonu var gecmelı senın arac ıcınde bole bısey varsa o cıkmıstır bırı oynadıysa?
  • Değerli Alfa Romeo Severler,

Aşağıda bilgilerini bulabileceğiniz 2004 156 1.6 Distinctive arabam satılıktır. 41000 km'de, kazası ve boyası olmayan emsalsiz bir arabadır.

http://www.sahibinden.com/41_000_km_de_2004_model_alfa_romeo_156_1_6_distinctive_sunroof_b-34WQQaXQQ13120655WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aromeo0123 -- 19 Mart 2009; 15:10:05 >
  • arkadaşlar 2006-2007 model 147 almayı planlıyorum Distinctive donanımını inceledim hoşuma gitti 1.6 ts motorlu aracı ne kadara alabilirim sonra kazıklanmayalım, di mi ama belli özellikle alıp satmış arkadaşlar bir rakam aralığı söylerse sevinirim, yoksa bende biliyorum sahibindenden bakmayı, bir de euro ncup testinde fiyasko sonuçlar aldığını duydum ne kadar doğrudur? görüşleriniz ilgileriniz ve anlayışınız için teşekkürler.
  • http://www.sahibinden.com/turkiyenin_en_temizi_full_full_hatasiz-23WQQaXQQ13119926WQQpXQQdisplayitem

arkadaşlar sizden birşey rica etsem...
    bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz, fiyatı nasıldır

çok yakın bir abim tutturmuş bu arabayı alıcam diye...
    güya alıp LPG takıcakmış, kendisi emekli bir adamdır

bu araba adamın ocağını söndürür mü
    birde bu para bu arabaya verilir mi ?

bi yardımcı olun sağolun
  • Selam Alfa'cı Dostlar arkadaşlar.
    Hiç aklımda hayalimde yokken tesadüfen 1 Hafta önce alfa romeo 156 aldım.1999 model 2000 motor 140.000 km'de. Genel anlamda araba çok hoşuma gitti benim beklentilerime cevap veren seri bir araba,tabiki yıllardır alman arabalarına binmiş olmanın bir alışkanlığı var onu yeni yeni üzerimden atıp bu arabama alışmaya çalışıyorum. Arabamla alakalı bir takım sorunlarım var bu konular hakkında bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Mesela Benzin göstergesi: kardeşim bir benzin göstergesi bu kadarmı oynak olur yerinde durmaz bir bakıyorsun çeyreğe yaklaşmış bir bakıyorsun yarıya gelmiş hiç stabil değil kime sorduysam hangi alfa tamircisine bunlarda depoda dalgakıran olmadığı için böyledir dediler doğrumudur sizin aracınızda böylemi.
    Diğer bir problemim Araba hızlanmaya başladıkça inleme sesi geliyor hızlandıkça artıyor ayağımı gazdan kestiğimde daha çok inliyor gaz verince biraz ses azalıyor bu nedir.
    3. Sorum Sunroof'la alakalı ciddi anlamda sunroofun etrafındaki demir çerceve muhtelif yerlerden çürümüş yeni sunroof'a 850 tl dediler bunu daha ekonomik nasıl halledebilirim.
    Aslında 4-5-6 gibi daha bir sürü sorum var yani problemim ama şimdilik sizin kafanızı bunlarla şişireyim diğer sorularımı zmaanla sorarım . bu konularda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum. hepinize kazasız belasız keyifli yolculuklar dilerim

• quote:

Orjinalden alıntı: kimiferhat

arkadaşlar 2006-2007 model 147 almayı planlıyorum Distinctive donanımını inceledim hoşuma gitti 1.6 ts motorlu aracı ne kadara alabilirim sonra kazıklanmayalım, di mi ama belli özellikle alıp satmış arkadaşlar bir rakam aralığı söylerse sevinirim, yoksa bende biliyorum sahibindenden bakmayı, bir de euro ncup testinde fiyasko sonuçlar aldığını duydum ne kadar doğrudur? görüşleriniz ilgileriniz ve anlayışınız için teşekkürler.

Arkadaşım, krizle birlikte piyasa allak bullak oldu, dolayısıyla standart bir fiyat yok şu an ikinci ellerde, ağzı olan istediği fiyatı söylüyor.. Ben 2008 şubat ayında 2006 model 147 mi devri ile birlikte 28.500 liraya almıştım ama henüz 15 binde ve hiç servis görmemiş bir araçtı.. Şimdilerde ise 2006 model 21.000 liraya bile duyduğum oluyor. Hatta alfistiturkey den bir arkadaşımız 45 bindeki 147 sini 21 bine satarken site üyesi alfistilerden gelen tepkiler yüzünden 24.000 liraya çıkarmıştı fiyatı.. O 147 gerçekten bir fırsattı ama geçti.. Kriz var diye de alfalarımızı bu kadar ayağa düşürmemek lazım :)

• 2006 full 25000 tl na satıldı 147 kırmızı bı sunroof yok 58.000 deydi yanılmıyosam
  • beni de eklerseniz sevinirim annemde 2001 model 156 1.6TS var. araç 125,000 de ve hiçbir sorunu yok.
  • ARKADAŞIM BU CEVABI KİME YAZDIN AMA BENİM 147 DE BAHSETTİĞİN CEVABA YÖNELİK SIKINTIM VAR AIRBAG LAMBASI YOLCU KOLTUĞUNUN SERT BİR ŞEKİLDE GERİYE ÇEKİLMESİ SONRASI YANDI VE SÖNDİREMEDİM.BU BUTONUN YERİNİ VE NASIL BİŞEY OLDUĞUNU TARİF EDERMİSİN KOLTUĞUN TAM OLARAK NERESİNDE
  • 159 distinctive plus q-tronic versiyonların internet dışı piyasası ne civardadır. Nette 51.000-63.000 arasında bir 14-15 araç buldum. Kilometreye göre fiyatlar inanılmaz değişiyor.
  • Arkadaşlar 2007-2008 147 düşünüyorum, ancak kafamı karıştıran birkaç soru var.

1. Araç piyasası tam olarak oturmuş değil ve pek tutulmuyor. Aracı satmakta zorlanır mıyım?
    2. 1.6 120 hp dışında modeli var mıdır?
    3. Yakıt durumu nasıl, seri ve normal kullanım için.
    4. Golf 1.4 170hp ile kıyaslanırsa çok fark var mıdır? Hani Alfa farkı var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 9 Nisan 2009; 1:10:27 >
  • http://www.sahibinden.com/alfaromeo_1_6_ts_16v_13_000_tl_temiz_satilik_yeni_kasa_punto_il-58WQQaXQQ12939650WQQpXQQdisplayitem

bu linkteki aracı almayı düşünüyorum takasla benim 2006 model mitsubishi coltum var. üzerine 2500 tl veriyor. ancak ALFAyı bilmiyorum ve bu yaşta bu km. de aracı takaslamam uygun mu sizce? bilenlerden yardımmmm
  • herkese selam heralde kulube eklenmekten bahsedıyo arkadasım bende kulube katılmak ıstıyorum 1 hafta önce daha sadece 50bin km'de 156 1.6 16V twin spark sahibi oldum gercekten guzel bı duygu bu araba hakkında baya bı ön yargı ve söylenti var ama içine binende hiç bişey kalmıyo hepsını sılıp atmayı basarıyo Alfa Romeo tek kelımeyle A-RA-BA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sszgn27 -- 18 Nisan 2009; 20:48:08 >
  • merhaba arkadaşlar
    benim alfa kullananlara bi sorum olacak belki klişe ama yinede sormak istiyorum alfa alırsan ilk ve son sahibi olursun satamazsın diye bi şehir efsanesi var.doğrumudur gerçekten zormu satılıyor bu araç.ben 147 almayı düşünüyorum.1 ay önce honda civic hb 1.8 i-shift/amt vardı hem vergileri çoktu hemde siyahtı 1 yıl kullandım ve 9000 kmde 39000e sattım.şimdi en çok hoşuma giden alfa 147 ne dersiniz alayımmı???
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.