Şimdi Ara

Alfa Romeo Kulübü - 15 Üye- ....henüz.... (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.493
Cevap
19
Favori
217.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Alfisti159

Çok severek kullandığım aracımı , 2 seneden fazla yurtdışında kalacağım için satıyorum ,

http://www.sahibinden.com/alfa_159_1_9_jtdm_distinctive_plus_q-tronic_fullWQQaXQQ11309578WQQpXQQdisplayitem

Alfistiye gitmesi tercihimdir.

Gerçekten çok güzel araç.
    Piyasalar çok durgun inşallah sevenine istediğiniz fiyata satabilirsiniz.

Son günlerde bende bir 159 hayranlığı başladı. Ciddi ciddi araştırmaya başladım. Bir sonraki aracımın 159 olması şuanki hayalim.
    Doğudan batıya tayinim çıkmadan 159 almam buralarda harap etmem bilmiyorum. Belki seneye nasip olur.

Alfisti foruma bilgi almak için girmek istedim ama üyelik alımı kapalı. Referans mı gerekiyor ya da ne gerekiyor bilmiyorum.
    Bu konuda bana yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

• slm

2002 model, 156 2.0 LPG li fiyat 16,000 TL 105 000 km de.
    fiyat sizce nasıl?araç temiz ama daha bi servise vs göstermedim.

İstanbul bakırköy de oturuyorum.bu aracların 2.el için ekspertizini vs nerde yaptırabilirim.sitesinde servis adresi bulamadım
    yardımcı olursanız sevinirimm
  • alfisti159 hayırlı satışlar,cidden mükemmel bir araç.bu arada birol fiyat o araç için çok iyi, ek donanım olarak neler var.izmirde olsan servis konusunda yardımcı olurdum ama istanbul hakkında bilgim yok
  • Gerekli bilgilendirme pm yoluyla gerçekleştirilmiştir.

Ayrıca Alfa 159 un fiyatınıda pazarlıksız 60.000 ytl ye olarak indirdim. İlgilenenlere duyrulur

http://www.sahibinden.com/alfa_159_1_9_jtdm_distinctive_plus_q-tronic_fullWQQaXQQ11309578WQQpXQQdisplayitem

quote:

Orjinalden alıntı: supremum

Gerçekten çok güzel araç.
    Piyasalar çok durgun inşallah sevenine istediğiniz fiyata satabilirsiniz.

Son günlerde bende bir 159 hayranlığı başladı. Ciddi ciddi araştırmaya başladım. Bir sonraki aracımın 159 olması şuanki hayalim.
    Doğudan batıya tayinim çıkmadan 159 almam buralarda harap etmem bilmiyorum. Belki seneye nasip olur.

Alfisti foruma bilgi almak için girmek istedim ama üyelik alımı kapalı. Referans mı gerekiyor ya da ne gerekiyor bilmiyorum.
    Bu konuda bana yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

• Beylikdüzü veya zincirlikuyu birmotta yaptırabilirsiniz.

www.birmot.com.tr adresinden detaylı adres bilgisine ulaşabilirsiniz.
    quote:

Orjinalden alıntı: birol_61

slm

2002 model, 156 2.0 LPG li fiyat 16,000 TL 105 000 km de.
    fiyat sizce nasıl?araç temiz ama daha bi servise vs göstermedim.

İstanbul bakırköy de oturuyorum.bu aracların 2.el için ekspertizini vs nerde yaptırabilirim.sitesinde servis adresi bulamadım
    yardımcı olursanız sevinirimm
  • quote:

Orjinalden alıntı: vrt00

merhaba arkadaşlar,
    Ben de Nissan Almera (2004 model) var. Satıp Alfa Romeo almak istiyorum,2. el araba sitelerini falan bir ara çok taramıştım. 156 düşünüyordum,ama şu an kullandığım araç ta LPG li.Acaba 159 düşünsem mi dedim,biraz araştırdım.Fiyatları çok tuzlu;34.000 eurodan başlıyor 0 km.leri.2. elleri de pahalı.2 yaşına geçmemiş temiz bir araç bakıyorum.Ayrıca hiç italyan arabası kullanmadım,özellikleri neler?Konfor,performans vb.?(Örn:benim aracımın performansı düşük ama beni hiç üzmedi,tam bir aile arabası,sorunsuz,niye mi değiştiriyorum km.si 75.000 kmye ulaştı,sene sonu 80.000 i geçer bu nedenle)

Merhaba,

benim iki aracim var birisi 2001 model Nissan Almera otomatik 170000 kmde, digeri de 1999 Alfa Romeo 146 180000 kmde... Bu durumumdan dolayi belki de size en dogru cevabi verebilirim diye dusunuyorum... alfa romeo aracimin yaptirmadigim bir tarafi kalmadi, almeranin ise neredeyse sadece yag degisimi mars dinamosunun komuru biter ufak tefek seyler... Eger hayatinizda para cebinize batiyorsa, hayatinizdan heyecanlar bittiyse, bir alfa romeo alip tamircilerle kanka olup bir arabanin her tarafini yaptirmayi ogrenebilirsiniz, ozellikle 100 bin kmnin uzerinde bir arac alirsaniz arabalar konusunda uzman olursunuz. 146nin tek bir tane ustunlugu var virajlardaki yol tutusu... onun disinda sizin de yazdiginiz gibi sorunsuz bir almeraniz varken bence satmayin... nissanin 300 bin kmdeki bir araci bile satilip alfa romeonun 80 bindeki araci alinmaz... yine de siz bilirsiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: denizvolkan

quote:

Orjinalden alıntı: vrt00

merhaba arkadaşlar,
    Ben de Nissan Almera (2004 model) var. Satıp Alfa Romeo almak istiyorum,2. el araba sitelerini falan bir ara çok taramıştım. 156 düşünüyordum,ama şu an kullandığım araç ta LPG li.Acaba 159 düşünsem mi dedim,biraz araştırdım.Fiyatları çok tuzlu;34.000 eurodan başlıyor 0 km.leri.2. elleri de pahalı.2 yaşına geçmemiş temiz bir araç bakıyorum.Ayrıca hiç italyan arabası kullanmadım,özellikleri neler?Konfor,performans vb.?(Örn:benim aracımın performansı düşük ama beni hiç üzmedi,tam bir aile arabası,sorunsuz,niye mi değiştiriyorum km.si 75.000 kmye ulaştı,sene sonu 80.000 i geçer bu nedenle)

Merhaba,

benim iki aracim var birisi 2001 model Nissan Almera otomatik 170000 kmde, digeri de 1999 Alfa Romeo 146 180000 kmde... Bu durumumdan dolayi belki de size en dogru cevabi verebilirim diye dusunuyorum... alfa romeo aracimin yaptirmadigim bir tarafi kalmadi, almeranin ise neredeyse sadece yag degisimi mars dinamosunun komuru biter ufak tefek seyler... Eger hayatinizda para cebinize batiyorsa, hayatinizdan heyecanlar bittiyse, bir alfa romeo alip tamircilerle kanka olup bir arabanin her tarafini yaptirmayi ogrenebilirsiniz, ozellikle 100 bin kmnin uzerinde bir arac alirsaniz arabalar konusunda uzman olursunuz. 146nin tek bir tane ustunlugu var virajlardaki yol tutusu... onun disinda sizin de yazdiginiz gibi sorunsuz bir almeraniz varken bence satmayin... nissanin 300 bin kmdeki bir araci bile satilip alfa romeonun 80 bindeki araci alinmaz... yine de siz bilirsiniz

alfa arabası nazik arablardır nıssan kadar sağlam değildir belki ama alfa arabası sizin dediğiniz kadar kötü bir araba değil benim 3. alfam şuana kadar büyük bi problemle karşılaşmadım araba işi şans işi size denk gelmemiş

• arkadaşlar birşey soracağım

bu alfa 156 nın nette dolaştıgı crash test,standart euro ncap mi,yani 64 km yapılan testler mi?

bir alfa sever olarak alfadan korktum vallahi biri bana daha yüksek hız desin nolur
  •  Alfa Romeo Kulübü - 15 Üye- ....henüz....

Ben de yaklaşık 1 ay önce Alfisti oldum arkadaşlar. Tam anlamıyla ilk görüşte aşk oldu :)

98 Model
    Siyah
    Alfa 156 2.0 Executive

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhun -- 14 Aralık 2008; 22:10:02 >
  • arkadaşlar çok sevdiğim aracımı artık satmaya karar verdim cip e geçicem artık kısmetse:))aracım bu=http://www.sahibinden.com/tek!!!3_kapi_selespeed_gta_version_full!!!WQQaXQQ7963995WQQpXQQdisplayitem..ayrıca çok acil bitane tek 16'' jant arıorum 147 lerin orjinal üzerinde olan çubuk jantlardan. lütfen yardımcı olun...!!!!!!
  • --------------------------------------------------------------------------------

satılık alfa romeo 156 selespped 2002 model 80 .000 acil olduğu için yılbaşına kadar 18 000 vereceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: anluras

arkadaşlar çok sevdiğim aracımı artık satmaya karar verdim cip e geçicem artık kısmetse:))aracım bu=http://www.sahibinden.com/tek!!!3_kapi_selespeed_gta_version_full!!!WQQaXQQ7963995WQQpXQQdisplayitem..ayrıca çok acil bitane tek 16'' jant arıorum 147 lerin orjinal üzerinde olan çubuk jantlardan. lütfen yardımcı olun...!!!!!!

Hocam ilanın olduğu linki açamadık bir daha mesajlarsan seviniriz.
  • arkadaşlar emme manifoldu çıkma ve sıfır fiyatları ne kadar acil lazım arkdaşlar?? Araç 99 model alfa 156 1.6 T.SPARK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opc_line -- 6 Ocak 2009; 19:54:12 >
  • Selam arkadaşlar...

2006 model 1.6 distinctive Alfa 156'mı satıyorum..36.000 km de..temiz ve kazasız.Luce de amalfi girisi..

aşagıdaki linkten bakabilirsiniz..orda zaten extra bilgiler mevcut...

http://www.sahibinden.com/35000_km_de_temiz_2006_model_alfa_156_tsWQQaXQQ11480552WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi156 -- 14 Ocak 2009; 14:18:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: febastan

arkadaşlar birşey soracağım

bu alfa 156 nın nette dolaştıgı crash test,standart euro ncap mi,yani 64 km yapılan testler mi?

bir alfa sever olarak alfadan korktum vallahi biri bana daha yüksek hız desin nolur

Kardeş bende ilk gördüğümde oldukça şaşırmıştım.Doğru mu yanlış mı bilinmez.Ama alfa'yı öyle çarpacak adam herhalde yoktur .Bence alfa nın kaza yapmasına da neden yok

• arkadaşar 1998-1999 156 alfa romeo 1.6 motor temiz bir araç kaç paradır bana bilgi verirseniz sevinirim ve bu modeller nasıl guzel mi bmw 3 serisiyle 1992 1995 arası modellerden iyimidir yakıt sarfiyatı nasıl almayı dusunuyorum şimdiden tşkler pm de ata bilirsiniz.
  • arkadaslar temmuzda 2003 model 147 aldım bende alfacıyım artık ama arabam 8 airbag hız sabıtlıycı sunroof var modelı nedır?Distinctive mi oluyor yoksa?Progression aldıgım modelın en dolusu yanılmıyorsam 2005 yılında 10 aırbaglısı cıktı...benide guruba eklersınız artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: bymarx

arkadaşar 1998-1999 156 alfa romeo 1.6 motor temiz bir araç kaç paradır bana bilgi verirseniz sevinirim ve bu modeller nasıl guzel mi bmw 3 serisiyle 1992 1995 arası modellerden iyimidir yakıt sarfiyatı nasıl almayı dusunuyorum şimdiden tşkler pm de ata bilirsiniz.

valla kardesım 2001 model 14.500 e acıl satılmıstı benım alfa servısımde 800 lıralık masrafı vardı bır kac parcada boya vardı aracta ama cok temızdı
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.