Şimdi Ara

Alfa Romeo Kulübü - 15 Üye- ....henüz.... (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.493
Cevap
19
Favori
217.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merabalar, ankarada alfa için güvenilir bir usta yada özel servis tavsiyesi olan var mı?
  • merhaba herkese, alfa 147lerin 60-90bin km arası 2.el alacagım nelere dikkat etmem gerekir? çok farklı soylentıler var.bir arkadasım alfaların servis ücretlerinin çok pahalı oldugunu ( bmw ayarında ) ve wolswagen , opel veya honda ya göre daha sık sorun cıkarttıgını soyledi.bu yuzden sız alfa kullanıcılarının yardımına dusuncelerıne ıhtıyacım var.dedıgım gıbı 60 ila 90bin km arası 2003-2006 model arası alfa 147lerde nelere dıkkat etmem gerekıyor? sıralı sıstem lpg'ler bu araclara uyumlumudur? varyatörün degısmıs olması gerekır mı vs vs vs ??
  • Slm sevgili ctnr kulaktan dolma sözlere inanma
    eğer alfanı güvendiğin bir özel alsa servisine götürür isen bmw ayarında olmadığını hatta nedne bukadar ucuz çıktığını bile kendi kendine sorabilirsin
    arıza olayına gelir ise ben daha önce opel kullandım sorunsuz şuan 8 aydır alfa romeo 156 2004 model kullanıyorum sorunsuz
    alfa romeo bir tarz dır bence hiç kimseye bakma içindeki o sesi dinle ve bir alfa al bak rahatına
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanfiliz156

Slm sevgili ctnr kulaktan dolma sözlere inanma
    eğer alfanı güvendiğin bir özel alsa servisine götürür isen bmw ayarında olmadığını hatta nedne bukadar ucuz çıktığını bile kendi kendine sorabilirsin
    arıza olayına gelir ise ben daha önce opel kullandım sorunsuz şuan 8 aydır alfa romeo 156 2004 model kullanıyorum sorunsuz
    alfa romeo bir tarz dır bence hiç kimseye bakma içindeki o sesi dinle ve bir alfa al bak rahatına

evet kullananlar farklı konusuo kullanmayanlar farklı..inş temiz bişe bulup katılcam aranıza en yakın zamanda
  • merhaba arkadaşlar..

bende aynı şekilde ikinci el 147 alıcam önümüzdeki birkaç ay içinde..
    2006 - 2007 modelden aşağısıyla ilgilenmiyorum..
    ilk arabam olacak ve alfa tutkum yüzünden sürüş pratiğimide bu arabada kazanıcam..
    bu yüzden özeniyorum..
    bilgilerinizi bizlerle paylaşırsanız seviniriz..

ben.. şahsen kişiden değilde.. alfa center yahut alfa bayrak gibi kurumsal firmalardan almak istiyorum ilk arabamı.. çünkü hem her şekilde ön bakımlarının yapılmış olacağını düşünüyorum aracın, hemde firmaların aldığım arabanın arkasında duracağına inanıyorum..
    en azından kişisel araçlarını satanların yaptığı gibi bazı mevcut problemleri saklamayacaklarını düşünüyorum...
    yanılıyorda olabilirim.. bununla ilgili yorumlarınızıda merak ediyorum???

147 alırken nelere dikkat etmeliyiz? varyatör, triger kayışı değişimi, maksimum km?, lpg..

yardımlarınız için çok teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 15 Ağustos 2010; 0:04:52 >

• arabayı serviste makineye bağladıklarında zaten her türlü elektirik ile ilgili sorunlar ortaya çıkıyor buna km ile oynansa bile dahil
    mekanik ile de ilgili serviste usta arabayı lif e sokup altına bakıp sonrada bir deneme sürüşü yaptığında sana ne kadarlık masraf olduğunu zaten söyleyecektir
    kaportaya gelince zaten az çok bakınca kaportanın sağlam olup olmadığını da sen anlarsın yani kim neyi saklarsa saklasın kaliteli bir serviste iyi bir ustanın gözünde hiç bir şey kaçmaz sen rahat ol ama dediğim gibi gittiğin servis ve usta çok önemli
    varyatör zaten arabayı çalıştırdığında ilk seferde çok gürültü lü çalışıyor ise varyatöre müdahele edilecek demek onu sen bile anlarsın
    triger kayışı 40.000 km bir değiştirilmesi gerek
    taktıracağın iyi bir lpg de performansı düşürmez çünkü sen 147 kasa düşünüyorsun

• benim 2004 156 alfa da varyötör sorunu vardı ,bujiler yağlanma yapmıştı ,şanzıman yağ kaçırıyordu,debriyaj yağlanmıştı
    ilgili sorunlar bujiler değişti
    şanzıman indi keçeler yenilendi
    debriyaj balatası değişti
    varyötör sorunu ortadan kaldırıldı
    artı 10.000 km bakıma girip tüm filtreler değişti ve yağda buna dahil araba servisten çıkınca eski günlerine yani fişek gibi oldu tekrar ona aşık oldum ve tüm bu masraflar bana 1000 tl ye mal oldu ama deydi zaten km bakım hangi araba olur is eolsun 200*300 tl arasıdır diğer tüm bu sorunlar 800 tl ye halolmuş oldu
    bu tarz şikayetler ilgili sorunları olupta halledenler nekadar mal olduğunu yazarlarsa sevinirim
  • herkeze iyi akşamlar yaklaşık 1 ay önce alfa romeo 156 aldım arabayla alakalı merak ettiğim yağ yakma oranı yaklaşık 2000 km yol yaptım araç tüplü bu durumda aracın kaç L yağ yakması normal karşılana bilir teşekkürler...
  • Az önce Bahçelievler Layladan Şirinevler istikametine doğru geliyordum. Siyah bir makyajlı kasa 156 gördüm. Öfff yok böyle güzellik
  • Merhaba benide ekleyin listeye..
    147 120hp Balckline Kırmızı. 2009 model.
  • Merhaba arkadaslar' ben de artik Alfaciyim. 2005 alfa 156. Yalniz ben koltuklari ve kapi dosemelerini degistirmek istiyorum. Elinde cikma, temiz koltuk ve doseme olan varsa yardimci olabilir mi?
  • Selam arkadaşlar bende 2002 156 Selespeed alamak üzereyim bi arakdaşımdan yurt dışına çıktığı için aracı ne kdr satmak istemesede satıo
    Ben almak istiorum ama bu araçla ilgili pek bilgi sahibi olmadığım için tereddütlerim yok değil , özellikle servis ve bakımları , kronik sorunlarıyla ilgili!!!
    Buarada fiyat olarak piyasası nedir tam olarak bilmiorum internette şişirilmiş fiyatlar dolaşıo ama gerçeklikleri ne derecedir bilemiyorum.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar , inş bnmde bi ALFAROMEO 'm olacak :) ...
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-alfa-romeo-156-orjinal-tuplu-takasli-29152635/detay

Arkadaşlar yukarıdaki araç ile kendi 2003 dizel corsa aracımı takas yapacağım.

Sizce bu araç nasıl? Ön takımda biraz tıkırtılar var. Salıncak ve burçlar değişecek dedi arkadaş. Ne kadar tutar?

Motor sıfırlandı gibi dedi, pistonlar dahil yenilenmiş.

Nelere dikkat etmeliyim?

Yanıtınız ricasıyla

• Merhaba arkadaşlar.. 2006 model alfa romeo 156 1.6 Distinctive model aracımı satıyorum.
    aracım 72000 KM dedir. Gümüş Gri renk. arac full dür, ayrıntıları 30030867 numaralı sahibinden.com ilanında bulabilirsiniz.

burası alfa romeo hayranlarının buluşma alanı olduğu için umarım hayırlı bir alıcı çıkar buradan, zira alfa romeo sahibi olmak hakkında fikriolmayan kişilere satmak istemiyorum aracımı.

ilgilenen arkadaşlar ilandaki telefon numaradan irtibata geçebilir.

saygılar..
  • Hayırlı satışlar dilerim.
  • arkadaşlar meraba, bi sorum olacaktı yardım ederseniz sevinirim. yaklaşık 15 gün önce 2005 mobel 147 1,6ts aldım. arabayı aldığımda hiçbir sorun yoktu, yalnız şimdi kendi kendine radyoyu açıyor. sanki alarm gibi, biri yanından geçince yada çok yüksek bi gürültü olunca falan kendi kendine radyoyu açıyor. bunu halledebilmemin bir yolu var mı acaba?
  • Otomobiliniz hayırlı olsun güle güle kullanın. Gerçekten tuhaf bir durum sizinki
  • yan sanayı man sanayıı hıc dusunme al senı uzun sure keser ben bulgarıstanda yasıyorum bende 2000 model 156 war yenı aldım hastası oldum bu arada parcalar turkıyede okadar pahalımı ya ben arabayı 2000 evro ya aldım
  • 1.6 benzın war bende 2000 model 1.9jtd mı yoksa 1.6 benzınmı tavsıye edersınız ogrenmek ıstıyorum ıyımı yapmısım yoksa kotumu
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.