Şimdi Ara

Alfa Romeo Kulübü - 15 Üye- ....henüz.... (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.493
Cevap
19
Favori
217.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ceyhun başımdan geçen olayla ilgili yorumlarını bekliyorum :)
  • arkadaşlar slm
    ben pazartesi alfa 147 62000 1.6 TS Distinctive 62000 km de araba almayı düşünüyorum araç kazasız ve tüm bakımları servisde yapılmış.
    sizce nekadara almalıyımmmm lütfeeennn cvp yazın yardımlarınızı bekliorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfagzolum

arkadaşlar slm
    ben pazartesi alfa 147 62000 1.6 TS Distinctive 62000 km de araba almayı düşünüyorum araç kazasız ve tüm bakımları servisde yapılmış.
    sizce nekadara almalıyımmmm lütfeeennn cvp yazın yardımlarınızı bekliorum

Fiyat uygunsa ve kazasızsa neden olmasın... Bu tip bir araba istiyorsanız 147 iyidir.
  • bende ne kadara almalıyım yardım istiyorum bu arada aracta brc marka lpg de var
  • Merhaba. Dostum alacağın aracın kaç model olduğunu yazmamışsın sanırım. Eğer hala almadıysan, her saniye internette fiyatlara bakan biri olarak 2003-2004 modellerinin 18.000-21.000 lira arasında değiştiğini söyleyebilirim. Tabi her aracın ederi farklıdır. Benim 165.000 km'de LPG'siz 2001 1,6 TS'me 'o fiyat etmez' dediler ama peşin 16.500'ü bayıldım. O fiyata satabilirmiyim bilmiyorum ama ya meraklısı gelip alır yada ben sonsuza kadar binerim 156'ma...
  • şu konularıda bir birleştiremedik gitti
  • beni de ekleyin arkadaşlar klübe. . bende de mito var dizel 1,6.. .
  • Burda kimse ekliyemez konuyu açan arkadaşdan bir haber yok
  • neyse sağlık olsun hocam ozaman
  • http://forum.donanimhaber.com/m_6201406/mpage_6/tm.htm

Ama buraya ekliyebilirler dostum
    Bu konu güncel
  • 2004 model 147 dist. 90 bin de aracımı güvenilir 1 serviste bakıma almak istiyorum.kalite ve fiyat konusunda güvenilir işini bilen servis tavsiyesine ihtiyacım var.izmitte oturuyorum burada fiat servisleri bakıyor ama ben alfadan anlayan birilerini arıyorum tavsiye bekliyorum
  • alfa milano maslak, benden tavsiye. orjinal parça kullanıyorlar, netten bulabilirsin.
  • Bende yeni Alfa Romeo Mito QV aldım da aracın teybinin kullanma klavuzu yok. Normalde veriyorlar mı öyle birşey?
  • bende de vermemişlerdi dostum radyoyla ilgili şifre tarzında bişeyin olduğu belge verdiler ama aracın kullanım klavuzu kitapçığında yazıyor olsa gerek. .
  • arkadaşlar aracımı alalı yaklaşık 1 ay falan oldu aracı aldığımda üzerindeki orjinel jantları değildi, jant ebatlarını tam bilmediğimden size şöle söyleyeyim geniş teker jantların büyüklüğü 17 veya 18 likte olabilir tam emin değilim ve anlamıyorum haliyle yakıt sarfiyatı bir hayli fazla km 0,46 kr yakıyor ben bunları çıkartıp orjinal ebatlarındaki jant ve lastikleri taktırsam birde sarım amortismanlarda değişecek haliyle, bana 4 tekerin maliyeti ortalama kaça çıkar hee jantlar sıfır olmasada olur.
    bana bununla ilgili bilgi verirseniz çok sevinim bilgileriniz için şimdiden çok teşekkürler...
  • amortisör diyecektim arkadaşlar kusura bakmayın..... muhasebe işiyle uyraştığım için hemen bi bağlatı kurmuşum
  • Olur ya öyle yazım yanlışlıkları
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercie57

arkadaşlar aracımı alalı yaklaşık 1 ay falan oldu aracı aldığımda üzerindeki orjinel jantları değildi, jant ebatlarını tam bilmediğimden size şöle söyleyeyim geniş teker jantların büyüklüğü 17 veya 18 likte olabilir tam emin değilim ve anlamıyorum haliyle yakıt sarfiyatı bir hayli fazla km 0,46 kr yakıyor ben bunları çıkartıp orjinal ebatlarındaki jant ve lastikleri taktırsam birde sarım amortismanlarda değişecek haliyle, bana 4 tekerin maliyeti ortalama kaça çıkar hee jantlar sıfır olmasada olur.
    bana bununla ilgili bilgi verirseniz çok sevinim bilgileriniz için şimdiden çok teşekkürler...

Aracın 16"-17" ve 18" lik cant seçenekleri mevcut sadece QV modelinde titanyum cantlar var (ya da titanyum renkli emin değilim) 17". 155hp lik modeller için genelde 16" tavsiye ediliyor bunun nedeni QV olmayan modellerde darbe emişi yönünden bir zayıflık. 16" den büyük cantlarda konfor bayaa düşüyormuş diye okumuştum.

• slm
    ben ocak 2010 da 156 twinspark 2004 model aracıma 1.500 tl altı fiyat bulamazken birden yapıkredi sigortaya sormak aklıma geldi ve burda 895,00 tl ye yaptırdım ve tüm primleride diğer firmalarla aynı idi ilgilenen var ise yaptırdığım yerin bilgilerini verebilirim
    saygılarımla
  • slm
    ercie57 araban kaç model kç km 'de benim alfa 156 2004 model lpg 'li uzun ve yol güzergahı düz ise 0,17 krş yakıyor benzine geçersem 0,24 e tekabul ediyor
    şehiriçi lpg'de 0,24 kuruş
    senin ki 0,46 bana çok fazla geldi
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.