Şimdi Ara

Alfa Romeo Kulübü - 15 Üye- ....henüz.... (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.493
Cevap
19
Favori
217.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracı 2004 model 1.6 69.000 km de yalnız aracımın tekerleri geniş teker ve jantlarda tam olarak anlamasamda 17 veya 18 heee birde yeni tekerlere ihtiyaç var sebebleri bunlar olabilir.
    birde araca lpg taktırmanın toplam maliyeti nekadar ruhsat falan dahil
  • Mrb ben Tekirdağdanım Çok uygun fiyata bir alfa gördümde (146 L) yazıyor... ayrıca Alfa 1997 146 L ile TS arasındaki fark nedir? yani L ve TS arasındaki fark.. Tekirdağ da alfa sahibi olupta sanayide bildik bir usta varmı ayrıca 146 parçalarını satan sanayide dükkan varmı... saygılarımla...teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercie57

slm arkadaşlar aranıza alfa ailesine katılmaktan çok mutluyum
    yaklaşık 2 hafta öce 2004 model 156 füme bir çizim ve estetik harikası bir aracım oldu aracımdan gerçekten çok memnunun sadece düzgün olmayan yollara girdiğimde ufak tefek takur tukur ses geliyor bunun haricinde hiçib proplemim yok

Hayırlı olsun arkadaşım, düzgün olmayan yollarda takırtı sesi bu arabaların kaderi galiba aynı sorun bende de var. Şehir içinde takır tukur gidiyorum ona alıştım ama ekstrem bir örnek anlatıyım geçenlerde Konya-Ankara yolunda arabada ağırlık ortalaması 80 kg 5 kişi + eşya yolculuk yaptık.

Bilenler bilir güzel yol ama yolda 2-3km arayla çalışma yapmışlar zamanında, hafif kot farkı gibi durumlar oluşmuş. Düzgün yolda resmen akıyor araba, o kadar keyifli ki 2 gün inmeden gidesin gelir ama o bozukluklara gelince inanırmısınız araba dağılacak sandım, o kadar sert sesler geldi. Hız 130-140 km civarı iki kere girme gafletinde bulundum. Birinde dönüp arka kapıya bakma ihtiyacı hissettim yerinde duruyormu diye, o derece içimin yağları eridi resmen Ağırlıktan desek mutlaka etkisi olmuştur ama Alfaların kronik sorunu olan bu olay pek normal bir durum değil malesef ve oldukça moral bozucu.

Keşke bir çözümü olsa da aşık olduğumuz alfalarımıza daha da keyifle binebilsek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplumboa -- 25 Haziran 2010; 23:32:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wisecolt

Bu arada bizim canavarlar :)) Sağdaki benim. Soldaki de işyerinden arkadaşın..

Alfa Romeo Kulübü - 15 Üye- ....henüz....

Bende sakaryalıyım hocam ve aracı yenicami tarafında bikaç kez gördüm
    Lacivert ZS plaka 156 da benim hocam

• slm herkese forum canlı kalmıs ne guzel...
  • 2007 model 147'min yerine aldığım 2006 model yeni 156'ım:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycl58 -- 26 Haziran 2010; 11:08:13 >
  • Arkadaşlar merhaba. Araçlarını yenileyenlere hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.
    Benim derdim klima oldu arkadaşlar. 2001 156 1,6 TS aracımın kliması nerdeyse hiç soğutmuyor diyebilirim. Klima gazını yenilemen gerekir diyenler oldu ama yavrumu öle herkesin eline emanet edemem ben. Samsunda iyi bir alfa ustası bilen var mı? Veya olmazsa birmota götürecem artık. Bu klima gazı kaç kuruşluk masraftır? Adamlar gündüz niyetine götürmesin sonra bizi. Yani 3aşağı 5yukarı tahmini fiyat verebilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum, şimdiden teşekkürler...
  • herhangı bır klımacıda yapabılıyor klıma gazını ortalama 50-75 lıra arası tutar.
  • Ceycey hayırlı tezkereler kardeş,senin unuttuk zannetme sakın. Forumdaki eksikliğin hemen hissediliyor. Dualarım seninle ve diğer tüm askerlerimizle. Tez zamanda sağsalim dönersiniz umarım...
  • Ceycey bu ne hız yaa? Pes diyorum. Forumdaki eksikliğin hissedilmiyormuş, pardon...
    Paylaşım için teşekkürler...
  • valla cok tesekkur edrım ınsallah kazasız belasız teskereyı alır gelırım tabı askerlıkte 3 ay ıner ınsallah valla gordukce yazıyorum takıbımı askerdeykende surdurdum gıttıgım alay da sınema ınternet cafe vardı bos vaktımde takıldım bıraz ama bosladık yıne sıteyı
  • 2006 moedel luce de amalfi grisi renkli mk2 156 1.6 tspark dinsancive aracımla tekarardan aranızdayım alfalı günlerimi çok özlemiştim şu an bu müthiş keyfi tekrar yaşadığım için çok mutluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi

2006 moedel luce de amalfi grisi renkli mk2 156 1.6 tspark dinsancive aracımla tekarardan aranızdayım alfalı günlerimi çok özlemiştim şu an bu müthiş keyfi tekrar yaşadığım için çok mutluyum

Hayırlı olsun Fotoğraf isteruk
  • bu sitenin nazarına inanıyorum işin gerçeği pek batıl inançlarım yoktur fakat donanımhabere resim koyup sonu kötü olan çok kişiyi görünce çekinir oldum bende

fakat alfistiturkey de aracımın resimleri var üyelerimiz ve araçları bölümünde kullananıcı adımda exclusive.alfisti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canhatti

quote:

Orijinalden alıntı: wisecolt

Bu arada bizim canavarlar :)) Sağdaki benim. Soldaki de işyerinden arkadaşın..

Bende sakaryalıyım hocam ve aracı yenicami tarafında bikaç kez gördüm
    Lacivert ZS plaka 156 da benim hocam

Vaay kardesim! Lacivert seninki demek :) çok memnun oldum. Modeli neydi seninkinin ? Bir ara buluşalım valla ;)
    Bu arada modelden kastım yılı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wisecolt -- 16 Temmuz 2010; 0:24:48 >

• Arkadaşlar güle güle kullanın, bir de önden görsek düşüp bayılcaz heralde.
    Geçen gün klima gazı olayı için tanıdık bir özel peugeot servisine götürdüm aracı, ben patronla laflarken usta arabayı aldı başka bir yere gitti, yarım saat sonra geldi, 'abi sorun klima gazında değilmiş, radyatörmüş, fanmış, arızaymış, yapılcakmış, en az 250-300 arası tutarmış' gibi şeyler söyledi. (dikkat ediyorsanız şok olduğum için söyledikleri hiç aklımda kalmamış). Gittiğim servisin sahibi de ustaları da tanıdığım ve güvendiğim insanlar, fakat o anki refleksle reddettim, dursun bakalım dedim ama klimasız da olmuyor. Çarşamba günü için birmottan randevu aldım, sadece masrafını öğrenebilmek için tabi, fiyat uygun olursa yaptırabilirim de. Ama çarşambaya kadar samsunda gidebileceğim bir özel alfa servisi bilen var mı acaba? Yada bir yol gösterecek olan?

• öncelikle herkese selamlar.klübe üye dıılım fakat en kısa zamanda olmayı umıt edıyorum.suan 2006 cıvıc kullanıyorum fakat 2003-2004 model 147 1.6ts almayı planlıyorum 18-21bin lira butcem var fakat bıraz arastırdım 6-7 yıllık alfaların cok fazla sorun cıkardıgını servıse cok gıtmem gerekecegını soyledıler baska forumlarda.masrafımın da cok olacagını soyledıler ne kadar dogru oldugunu bılmedıgımden siz bizzat alfa kullanıcılarına sormak ıstedım? 2004 model 80-90bınde bı 147 alsam cok fazla sorun cıkartır mı?ayrıca lpg performansta dususe sebep oluyor mu ve bu varyatör denen parca kac bınde bı degıstırılmelı ve malıyetlerı ne oluyor?
  • sayın ctnr,

doğal olarak tüm araçlarda 6-7 yaşında sorun çıkması normaldır, ancak alfa romeo sahipleri genelde araçlarına bir metal yığını olarak değil sevgiyle evlatları gibi bakarlar, o sebeple 2. elde kural, iyi bakılmış bir alfaromeo bulmaktır.

genelde otomobil, elektronik gibi şans işidir. geçen hafta 2004 model 65000 km'deki 147'imi sattım. gerçekten inanamadım pazar günü ilanı verdim salı günü araç ankaraya gitti, şok oldum. ancak araç gerçekten temizdi ve tüm bakımları vaktinde yapılmıştı. bu kadar çabuk gideceğini ummuyordum.

aracı alan arkadaş ilk defa alfa romeo sahibi olacaktı, araca önce arkadaşı gelip baktı, ertesi gün kendi geldi. ısrar etmeme rağmen aracı hiç bir yere göstermeden aldı gitti. ona iyi bakacağına inanıyorum. herhalde çok ikna edici konuştum ama her ayrıntısına kadar da anlattım. 6 yıllık 65000 km'lik araçta hiç varyatör sorunum olmadı, hatta hiç sorun yaşamadım. evet o araç bir alfa romeo 147 1.6 ts distinctive'di ama 6 yıllık sorunsuz bir araçtı. ''alfa'na ne kadar yi bakarsan o da sana o kadar iyi bakar '' araca 22000 fiyat biçtim ama alan arkadaş o kadar ısrar ettiki 21000 tl'ye verdim inşallah bundan sonra da sorunsuz olarak biner.

selamlar

• Arkadaslar belkı bılgınız vardır.
    2006 model bır alfa 156 ya 2008 model 159 farları takılabılınırmı?
    durusu cok hosumagıdıyor.

tamamen affınıza sıgınarak soruyorum...
  • bilgim yok ererden, ceyhun bilir kesin.
    Arkadaşlar 2001 model 156'm satılık. Sahibinden.com'da ilan no: 28811543. Araba.com ve arabam.com'da da ilanı mevcut, araç samsunda, ilgilenenlere duyrulur...
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.