Şimdi Ara

Alfa Romeo Premium marka mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
1
Favori
11.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Moueson

Renault da premium bir markadır özellikle yeni Megane tüm premiumlara taş çıkarır

vay nerelerdesin sen ya? Sen yokken renault konuları öksüz kaldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Renault da premium bir markadır özellikle yeni Megane tüm premiumlara taş çıkarır

Sen yokken efsane kasacilar bastı buraları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • premium dedigin tum modelleriyle ust duzey kalite sunar. maserati, porsche, lexus gibi. oysa bizde premium olarak gorulen mercedes, audi, bmw gibi markalarda bunu goremiyoruz.

eger bir kac araci luks diye bir marka premium sayiliyorsa alfa romeo da premium aractir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QralCess

Guilia,Stelvio mesela..

o zaman kia da mi premium? Stinger, cadenza?

• Jeopol kullanıcısına yanıt
    Valla bizde değil, bakın bir İngiliz sitesinde de Mercedes dediğiniz markaların bir kısmından bile daha premium görülüyor.http://www.autoexpress.co.uk/best-cars/93368/which-is-the-best-premium-car-brand
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

vw bizim ülkemizde Alman değilse almam mantığını taşıyan bir kesim için premium olarak nitelendiriliyor. Yine aynı şekilde alfa romeo nun hangi aracını alıp premium makamına koyabiliriz ki?

Giulia ucundan olmaz mı

birçok markanın bu seviyelerde bir aracı var. O zaman bu tür markalar ucundan kıyısından az da olsa premium dur.

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Hangi premium olmayan markanın 4c, guilia gibi araçları var? Araçların üst satış fiyatlarını da göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum. Alfa Romeo bence kesinlikle diğer markalardan ayrılıyor, bir kere inanılmaz bir tarihi var markanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 20 Nisan 2017; 21:34:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

3 senede dökülen fiat yan markası premium ???

Şunu izlerseniz sevinirim. Saffet Bey detaylı ve yeterli bilgiyi bir kaç dakikaya sığdırmış.

• mercedes s serisini e serisini dusunursek mercedes premiumdur. ama isin icine a serisi girdi mi o premiumluk ortadan kalkar.

benim gozumde premium dedigin arac tum modellerinde kaliteden taviz vermeden, cizgisini bozmadan devam eden, maddi kaygilar nedeniyle daha genis cevreye hitap etmeye calismayan markalardir.
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin gözünüzde diye bir durum yok, başka bir arkadaşın da söylediği gibi subjektif değil objektif bir olay var ortada. Misal a serisi de compact premium olarak geçiyor. Sizin premium kabul ettiğiniz markalara ultra luxury vs. diyorlar.
  • Alfaya premium marka diyip kendinize güldürmeyin vw den bile alttadır kalite olarak

• iyi de bu sadece benim gozumde olan birey degil ki hatta cogu yerde markalar degil modeller tartisilir.

eger bu haliyle audi, bmw, mercedes kabul ediliyorsa alfa romeo da hayli hayli kabul edilir. sonucta son cikardigi araclar tamamen ust duzeye yogunlasmis durumda.
  • Ne alfa premium nede vw ikiside o yazılan markalardan uzaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: Brskcr

Hangi premium olmayan markanın 4c, guilia gibi araçları var? Araçların üst satış fiyatlarını da göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum. Alfa Romeo bence kesinlikle diğer markalardan ayrılıyor, bir kere inanılmaz bir tarihi var markanın.

bazı markalarda bu tip araçlar mevcut. Mesela kia da guilia nin karşılığı stinger diyebiliriz. Yada 4c ye karşılık renault alpine a110 diyebiliriz. Premium olmak için sadece bir iki model yeterli mi?

Bir iki model yetmez, ama firma şu anda guilietta dışında orta-üst sınıfa hitap ediyor.Diğer premiumlar kadar yelpazesi geniş olmasa da bu saydığınız markalarla bir tutulamaz. Bahsettiğiniz kia veya renaultun araçları a sınıfından başlıyor, yersiz bir karşılaştırma. Ayrıca bahsettiğiniz araçlar daha piyasada bile yok, doğmamış çocuğa don biçiyorsunuz, sırf ben haklıyım demek için. Dünya bazında araç forumlarını takip ediyorsanız, herkes Alfa Romeo'nun premium bir markaya dönüşmeye başladığından bahsediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 20 Nisan 2017; 22:2:43 >
  • Premium değil, niş marka sadece.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam uzun uzun cevap vermek isterdim ancak dediğim dedik birisiniz. Gerçekler ile sizin dünyanız çok farklı. Alfanın sahip olduğu modellere bakalım:

Gulia

Stelvio

4C

Mito

Giulietta

5 araç da premium model olarak kabul edilmiş dünyada. Daha neyin tartışması bu? Allah bilir siz 3 serisine falan da premium değil diyorsunuzdur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brskcr

Bir iki model yetmez, ama firma şu anda guilietta dışında orta-üst sınıfa hitap ediyor.Diğer premiumlar kadar yelpazesi geniş olmasa da bu saydığınız markalarla bir tutulamaz. Bahsettiğiniz kia veya renaultun araçları a sınıfından başlıyor, yersiz bir karşılaştırma. Ayrıca bahsettiğiniz araçlar daha piyasada bile yok, doğmamış çocuğa don biçiyorsunuz, sırf ben haklıyım demek için. Dünya bazında araç forumlarını takip ediyorsanız, herkes Alfa Romeo'nun premium bir markaya dönüşmeye başladığından bahsediyor.

haklı olmakla bir alakası yok. Sordunuz olanı söylüyorum. Kabul etmekte zorlanan sizsiniz. Bir iki modelle premium olunmaz. Kia nin hyundai nin premium sınıfta satılan birçok aracı var. Ama bunlar iki markayı da premium yapmaz. Aynı şekilde model çeşitliliği az olduğu için orta üst sınıfa hitap ediyor diye bir marka da premium olmaz.

• En dandiği 105 bin lira olan passatı küçük görenler dolmuş yine, hepsinin babası milletvekili sanki

Almana değil ama sana premium, kabullenin şunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: gesi bağları

Hocam uzun uzun cevap vermek isterdim ancak dediğim dedik birisiniz. Gerçekler ile sizin dünyanız çok farklı. Alfanın sahip olduğu modellere bakalım:

Gulia

Stelvio

4C

Mito

Giulietta

5 araç da premium model olarak kabul edilmiş dünyada. Daha neyin tartışması bu? Allah bilir siz 3 serisine falan da premium değil diyorsunuzdur.

hangi dünya o?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.