Şimdi Ara

Alfa Romeo Premium marka mı? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
1
Favori
11.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VAGBotlara sorsak değildir... AlfaRomeo premium markadır... VW değildir...
  • Değildir hele o guilettanın neresi premium ya içi dobloyla aynı nerdeyse rezalet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • F ( Mercedes S class bmw 7 audi a8 vsvs ) segmenti olmayan marka premium değildir .
  • 1, 2, hatta 3 serisi ve X1, X3 ile BMW premium değildir.
    a1, a3, a4 ve Q1,Q3 ile Audi premium değildir.
    A, B serileri ve CLA, GLA, C ile Mercedes premium değildir.

BMW 5 ve üstü ile, Audi a5 ve üstü ile, Mercedes E serisi ve üstü ile başlar premium olmaya.

Iliklerine kadar premium markalar; Bentley, Porsche, Aston Martin, RR, Cadillac, Ferrari, Lamborghini gibi markalardir.

Alfa Romeo ve Volvo gibi markaları küçük göreceksiniz, üstte yazılı bilgileri kabul edeceksiniz.

Giuliettaya ve V40'a çamur atıp 1,a ve a3 övmek komedi oluyor. 1 arkadan itismiş, çok zevkliymis. Eee seneye önden itiş, Giulietta da arkadan itiş olacak. Gelip burada bobrekli poloya yaptığın övgüyü Giulietta'ya yapacak mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Hoca -- 21 Nisan 2017; 22:8:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı bir bakış açısı ile bakmamı sağladınız. Ve tekrardan teyit ettiğiniz için teşekkür ederiz. Tüm dünyanın kabul ettiği bir şeyi en iyi biz biliyoruz zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alfa Romeo hazdır, tutkudur, zevktir, kadın vücut hatlarının otomobil dünyasında kendine yer bulmasıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Sadece tek bir cümlesine bakarak yorum yapmak yanlış olur. Evet Grand Tour Giulia incelemesinde bunu söyledi.

Fakat önceki Top Gear bölümlerinde 147 Gta'yı da inceledi. Golf 4 ve Focus 1 ile karşılaştırdı. Her ne kadar Golf daha kullanışlı olsa da yine de 147 alırdım dedi. Richard ve James teyit etti.

Sonra başka bir bölümde Brera'yı; Audi TT ve Rx-8 ile kıyasladılar. Brera Top gear pistinde en yavaş süreyi elde etti. Richard da James de Jeremy de en yavaşta olsa yine de Brera'yı satın alırdım diye teyit etti.

Sonra başka bir bölümde 166'yı inceledi çok beğendi. Sonra Alfa Romeo 4C'yi inceledi, defalarca farklı bölümlerde farklı organizasyonlarda sürdü. Zaten kendisi ciddi bir 4C aşığı, onu da beğendi.

Sonrasında Disco Volante'yi inceledi. Zaten inanılmaz bir bölümdür hala açıp açıp izlerim o bölümü. Onu da çok beğendi.

Aklıma gelenler bunlardı. Jeremy'yi zaten böyle bir konu altına yazmak doğru değil. Kendisi ağır Alfa fanıdır. Jeremy'in Alfa'larda beğenemediği şey genelde sürüş konusunda istediğini bulamamasıdır. Giulia sürüş olarak inanılmaz olduğu için öyle bir yorum getirdi. 25 sezon Top Gear tüm bölümlerini ve The Grand Tour ilk sezonunu izledim. Aklıma gelenler bunlar.

Fiat'la ortak parça kullanıyor saçmalığını bırakın artık. Şu an Giu kullanıyorum, bundan önce Punto kullanıyordum. Evet direksiyon üstündeki blu&me ses açma kısma tuşları aynı. Yani ?? Ayrıca üstündeki 170'lik ünite de Fiat tarafından geliştirilmiş bir ünite. Yani ?? Fiat dediğiniz firma Linea'dan ibaret değil. Lancia yıllarca ralli şampiyonu olurken Fiat bünyesindeydi. Kullandığınız dizellerdeki Common Rail teknolojisi de Fiat'a ait. Daha sonra Bosch'a sattı teknolojiyi, diğer firmalar o sayede verimli dizel motorlar üretmeye başladılar.

Yeter sıkıldım yazmayacağım. Yalnız dünyanın hiç bir otomobil forumunda insanlara Alfa anlatmak zorunda kalmazsınız, bunu net söyleyeyim. Otomobillere ilgi duyan her petrolhead sever Alfa'ları. Evet kaprislidirler, eksileri vs. vardır, ama hiç bir petrolhead size acaba Vw daha iyi bir firmamı diye sormaz. Her şeye rağmen Alfa'yı kötülemeye çalışmaz. Bizim forumun otomobil bölümünü vergi, araba fiyatı, yakıt tüketiminden başka bir şey konuşmayı bilmeyen ortalama insanlar oluşturduğu için böyle laf anlatmak durumunda kalıyoruz.

Özür Editi: Şimdi ben burda ortalama insan dedim. Bir arkadaşın bana cevap olarak attığından anladığım kadarıyla biraz yanlış anlaşılmış. O ifadeyi küçümseme için yazmadım. Arkadaşa yazdığım ifadeyi bu edite yapıştırmayı uygun gördüm. "Orda küçümseme vs. yok inşallah yanlış anlaşılmamıştır. Küçümseme olarak üzerine alınanlardan da ayrı ayrı özür dilerim. Yukarıda yazdığım ortalama insanlar, aynı zamanda analitik düşünebilen mantıklı insanlar, buna bir itirazım yok. Mesela ben aynı paraya dizel otomatik Golf alabileceğim yerde, tuttum 170 beygir benzinli düz vites araba aldım. Mantık çerçevesinden olaya bakan biri direk bana "vay salak" diyebilir. Fakat tam olarak o salak adam olduğum için otomobil bölümüne takılıyorum. Keşke benim gibi bir kaç salak daha olsa da daha güzel muhabbetler edebilsek."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 22 Nisan 2017; 18:54:46 >

• Güzel tespit tebrik ederim.

Dikey kadran, logolu metal pedal seti, deri koltuklar, kırmızı dikişli vites körüğü ve direksiyon, metal vites topuzu felan birebir aynı.

Merak ettim gündelik galiba Honda Civic sürüyorsunuz, tüplü atmosferik 125 hp mi ?

Alfa Romeo Premium marka mı? Alfa Romeo Premium marka mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 21 Nisan 2017; 22:51:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Güzel tespit tebrik ederim.

Dikey kadran, logolu metal pedal seti, deri koltuklar, kırmızı dikişli vites körüğü ve direksiyon, metal vites topuzu felan birebir aynı.

Merak ettim gündelik galiba Honda Civic sürüyorsunuz, tüplü atmosferik 125 hp mi ?

Aynı işte...

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Evet abi ben de öyle diyorum
  • alfa efsanesi bitti,okeye dönüyor.fiat grubu altında küllerinden istese de tekrar doğamayacak,son çırpınışlarını yaşıyor. Alfa‘nın eski gücüne bu grup altında tekrar kavuşması biraz hayal,çünkü rakiplerine göre hep ucuza kaçma derdindeler...Ucuza kaçarak da premium marka olmak imkansız piyasada...VAG grubu uzun zamandır alfa romeo‘yu fiat gruptan satın almak istiyor çünkü potansiyelini kullanıp canlandıracağının farkında...

Fiatla Alfayı geliştiren elemanlar aynı,dün lineayı geliştiren bugün renegade ve alfayı geliştiriyor,yani aralarında mühendislik farkı da yok...Ucuz parçaları hepsinde ortaklaştırıp satma derdindeler...Yakından görseniz yanına yaklaşmazsınız bir daha zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 21 Nisan 2017; 23:35:50 >
  • VAG fanboyların ağlama duvarına dönmüş burası. Lineayı yapanların alfa yaptığını iddia edecek kadar uçmuşlar. Ucuza kaçıyorlarmış bir de. Adamlar son 3 arabalarını ferrari-maserati mühendisleri ile onların şase ve motorlarını kullanarak üretti(4C-giulia-stelvio).

Ucuzculuk asıl şöyle olur; A3-Golf-leon 3'lüsünün dış kaportalarını sökün geriye kalanı VAG Ceo'su gelse hangisi A3 hangisi leon anlayamaz. Çünkü geri kalan %99'u aynı parçalardan oluşuyor.

Alfa sırf giulia'nın platformunu sıfırdan tasarlamak için servet harcadı. M3 killer olduğunu dünya kabul etti.
    En alttaki giuliettanın dahi şasesi, süspansiyonu, bazı motor seçenekleri alfaya hastır. Direksiyondaki 2 tane düğme onu fiat yapmaz.

50.000 tlik aracıyla 500.000 tl'lik aracında ortak parça kullanan bir firmanın trolleri buraya yazmasın lütfen.
  • Yine Wolsburg mühendisleri doluştu. Ben niye Vw sayfasinda yazmıyorum ki? Yazayım ama içimden gelmiyor.

Su vw Alfayi satın alsa ayni takım alfayi göklere çıkarır. Hem de imzanın mürekkebi kurumadan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Hoca -- 22 Nisan 2017; 0:6:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Güzel tespit tebrik ederim.

çok komikti. 147 ile stilo ön kol dayama birebir aynı. tamamen. böyle birçok ortak parçaları var. 147 gerçekten benim stilo'dan bile önce saldı kendini. ikimiz de sıfır almıştık.

• Orhan Hoca kullanıcısına yanıt
    Arkadan itisli arac kullanmadiginizi varsayiyprum, aksi taktirde boyle sig bir yorum yapmazsiniz. Guilietta arkadan itis olacagi icin saygi duydum. Zira 1'in onden cekere gecmesinden sonra bu sinifin boyle bir seye ihtiyaci olacak. A5 dediginiz arac premium ise c coupe veya 4 seriside premiumdur, zira siniflari ayni. Siniflandirmaniz gercekten absurt olmus ne diyeyim. Kafaniza gore siniflandirmissiniz araclari, ben buna kedi ciger iliskisi diyorum iste.

Iliklerine kadar premium dediginiz markalar icin baska tabirler kullaniliyor. Once premium ne demek onu ogrenin bence, zira kafaniza gore otoriteler tarafindan premium oldugu kabul edilmis araclarin premium olmadigini iddia ediyorsunuz.Hayatinizda binmediginiz araclari kulaktan dolma bilgilerle yargilamayin. Turkiye' de tam bir kahve agzi var su konuda zaten mercedes e'den baslar yeaaa gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 22 Nisan 2017; 0:38:56 >
  • Premiumdur değildir bilmem ama bana sorarsanız "Özel" bir markadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brskcr

Ya kardesim sende anlama sorunu mu var? Hot hatch bi araca premium diyorsun. Civic type r degil onun adi type r ayrica. Benim verdigim modeller premium olarak kabul edilen modeller. Type-r dedigin aracin neresi premium soyler misin?

Okuduğunu anlama sıkıntın var, anlaşıldı. Lütfen önceki yazdığım mesajları okuyup anlamaya çalış.

Olabildiğince sade bir dille özet geçmeye çalışayım.

Alfa Romeo premium değil, Honda da premium değil.

Demişsin ki hangi premium olmayan markanın 4C veya Giulia gibi aracı var. Ben de premium olmayan bir markadan örnek verdim.

+Alfa Romeo premium bir marka mı?

-Hayır, Alfa Romeo premium bir marka değil.

+Hangi premium olmayan markanın 4c, guilia gibi araçları var?

-Honda'nın var, örneğin type-r, NSX

+Honda premium bir marka mı?

-Hayır, Honda premium bir marka değil.

• Valla arkadaşta var inceledim kullandımda dıştan on numara...ben içini beğenmedim şahsen o attığın full paketi sanırsam nerde eski 156lar bende eski 156 sahibiyim alfayı severim .Aynen civic exe benzinli kullanıyorum tüp yok bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 22 Nisan 2017; 4:24:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brskcr

Arkadan itisli arac kullanmadiginizi varsayiyprum, aksi taktirde boyle sig bir yorum yapmazsiniz. Guilietta arkadan itis olacagi icin saygi duydum. Zira 1'in onden cekere gecmesinden sonra bu sinifin boyle bir seye ihtiyaci olacak. A5 dediginiz arac premium ise c coupe veya 4 seriside premiumdur, zira siniflari ayni. Siniflandirmaniz gercekten absurt olmus ne diyeyim. Kafaniza gore siniflandirmissiniz araclari, ben buna kedi ciger iliskisi diyorum iste.

Iliklerine kadar premium dediginiz markalar icin baska tabirler kullaniliyor. Once premium ne demek onu ogrenin bence, zira kafaniza gore otoriteler tarafindan premium oldugu kabul edilmis araclarin premium olmadigini iddia ediyorsunuz.Hayatinizda binmediginiz araclari kulaktan dolma bilgilerle yargilamayin. Turkiye' de tam bir kahve agzi var su konuda zaten mercedes e'den baslar yeaaa gibi.

Asıl siz sıg ve boş yorum yapıyorsunuz. Alıntı yapmadan önce üstündeki yorumlarımı okudunuz mu?

Bir türlü gerçeği görmek istemeyen kafalara, onların düşüncesinden yola çıkarak verdiğim cevabı benim gerçek düşüncelerim zannetmezdiniz.

Arkadan itisi de bilirim (doğrusu çekiş) , Luxury'yi de merak etmeyin. Kişinin ne dediğini bilmeden, yarım veya çeyrek bilgiyle bu durumlara düşülüyor. Birçok Giulietta sahibi; almayın bu lanet arabayı berbattir, gidin Golf, Leon, Astra alın yazdıklarında, siz böyle mi algiliyorsunuz?

Lütfen biraz dikkat!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Hoca -- 22 Nisan 2017; 8:53:52 >

• Benim saydigim modeller bu isin otoriteleri tarafindan premium kabul ediliyor. Sen bence ne demeye calistigimi anla. Bak cocuga anlatir gibi anlatiyorum. TYPE-R model olarak premium gorulmuyor,hot-hatch bi arac, elma ile armut, benim saydigim modellerle alakasi yok, anladin mi evladim? Dilini anlamada son siralarda olmamiza sasmamak gerek, senin gibi tipler varken. Artik bu mesajdan sonra da anlamiyorsan yapacak bir sey yok. Ne olur artik anla:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 22 Nisan 2017; 11:11:49 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.