Şimdi Ara

Alfa Romeo Premium marka mı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
1
Favori
11.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu forumda otomobilden, otomobil sektöründen anlamayanlar zaten belli de, böyle konularda daha çok kendilerini belli ediyorlar. Fiat'ın yan sanayisi diyen mi ararsın, Volvo premium mu diyen mi ararsın, ne ararsan var Düzgünce tartışıp fikrini söyleyenleri ayrı tutuyorum, ama onların haricinde çok saçma yorumlar var ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Renault da premium bir markadır özellikle yeni Megane tüm premiumlara taş çıkarır

dikkat taş çıkabilir
  • Giulietta 1.75 Tbi modeli 235 hp daha ne olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo

quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Alfa yada baska bi marka premium olsa ne olmasa ne.

Konuya soyle bi boyut kazandirayim ben. Ferrari, alfa romeonun alt markasi idi vaktiyle. Alfanin yaris takimiydi.

Ferrari zamanında Fiat ile anlaşma yapmak için ne kadar uğraşmış birçok defa reddedilmiş bir marka ama şu an sonuç ortada ayrıca büyük firma olmak premium demek değildir dünyanın en büyük otomobil firması Toyota ama premium araçla uzaktan yakından alakası yok

Gerrari zamaninda buyuk bi darbogazdan gecti. Firnayi kapatmaktansa hisselerini satti. Ferrari kullandigi teknolojiler hitap ettigi kesim ve kalitesiyle yaptigi iscilikle premiumdur. Fiatin altinda olmasi onu fiatla denk tutmaz.

Toyota en cok satis yapan marka dunya genelinde. Toyotayi Turkiyeye getirdigi arabalarla analiz ederseniz yanilirsiniz. Amerika,Arabistan,bae gibi ulkelerde cok kaliteli toyota modelleri var. Ayrica toyota lexus markasininda kurucusu ve lexusts premium segmenttedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasnaktp

Ferrari'de Fiat'ın yan markası oda mı dökülüyor ?

böyle "hayat acıdır, biber de acıdır, o zaman hayat biberdir" der gibi aristo mantığıyla gidersek bir yere varamayız.

alfa'nın bir çok parçası fiat modelleriyle ortaktır. 147, 156, 159 dediğin araçlar gerçek alfa değil. o eskide kalmış. arkadaşımdaki 147 ile benim stilo arasında o kadar çok ortak parça vardı ki. aynı şey lancia için de geçerli. zaten lancia diye birşey de kalmadı ama son yıllardaki lancia'ların da sadece adı lancia idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bi tylol hot içer miyiz

quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Renault da premium bir markadır özellikle yeni Megane tüm premiumlara taş çıkarır

Hiç güleceğim yoktu

beni güldürmüyor. çünkü her yere böyle yazıyor bu arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YA-KU-ZA

quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: QralCess

Guilia,Stelvio mesela..

o zaman kia da mi premium? Stinger, cadenza?

Guilia nın şasesi maserati ile ortak yapıp qv versiyonunda ferrari motorunun 6 silindirlik versiyonu kullanılıyor.Zf şanzıman deri kaplı konsol falan filan.Sırf tasarımı bile premium olan bir aracı kia nın araçlarıyla karşılaştırmak abes.

yav anlayamadığınız nedir ben bir türlü çözemedim. Ben birçok markanın premium modelleri var dedim. Aynı şekilde hyundai ve kia nin da var. Ama bu Onlari premium yapmıyor. Hyundai den ayrılan genesis yada citroen den ayrılan ds kağıt üstünde premium. Ama genel anlamda premium olmak için maserati alt yapısından daha fazla şeyler gerekir.

audi premium değil yalnız

audi diye birşey yazmadım ki?

sana karşı demedim genelde insanlar audiyi premium sanıyorda

kötü marka değil audi ama gerçek bir premium değil

a4 veya a6'yı şöyle 3.0 bir motorla aldın mı bal gibi premium.

• Bugattide vw yan sanayisidir

• Bentleyde VW bilgi ekranı var.Bentley alınmaz.
  • Nasıl Volvo, Lexus, Jaguar, İnfiniti, Genesis gibi markalar hiçbir zaman Almanların seviyesine ulaşamadıysa (Sadece algı olarak bahsediyorum), Alfa da ulaşamadı ve bundan sonra da biraz zor gözüküyor. Ne kadar Alfa hayranı olsam da Almanlar her zaman ayrı bir klasmanda oldu ve olacaklar. Heh dersen ki o zaman bu markalar premium değil de sadece Almanlar mı premium, tabiki hayır. Bunların hepsi premium markalar. Ancak premiumlar ikiye ayrılıyor; Alman üçlüsü ve diğerleri. Bu bütün dünyada böyle, sadece bize özgü bir durum da değil. Bakalım belki yıllar sonra bir ihtimal Almanlar artık o kadar iyi arabalar yapamayıp, diğerleri öne çıkarsa farklı şeyler konuşuruz ama şimdilik durum bu. Ha bu arada ileriden bahsetmişken elektrikli araçları da hesaba katmak lazım. Eğer bu markaların hepsi, sadece Almanlardan bahsetmiyorum, bu teknolojiye ayak uyduramazsa silinir gider. Evet petrol yakıtı kullanan araçlar hiçbir zaman bitmeyecek ama azalacağından eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Guilia,Stelvio mesela..

Guilia nın şasesi maserati ile ortak yapıp qv versiyonunda ferrari motorunun 6 silindirlik versiyonu kullanılıyor.Zf şanzıman deri kaplı konsol falan filan.Sırf tasarımı bile premium olan bir aracı kia nın araçlarıyla karşılaştırmak abes.

yav anlayamadığınız nedir ben bir türlü çözemedim. Ben birçok markanın premium modelleri var dedim. Aynı şekilde hyundai ve kia nin da var. Ama bu Onlari premium yapmıyor. Hyundai den ayrılan genesis yada citroen den ayrılan ds kağıt üstünde premium. Ama genel anlamda premium olmak için maserati alt yapısından daha fazla şeyler gerekir.

premium motor hacmiyle olmuyor ama

• Alfa Romeo'ya FIAT diyen arkadaşlar lütfen trafiğe çıkmayın çünkü arabalardan gram anlamadığınız belli :)

159 gerçek alfa değil demiş bir arkadaş kaç kere kullandın ? Senin küçümsediğin alfa 159 bmw e90ın çoğu konuda üstünden geçer
  • Fiati küçümsemek olmaz şimdi benim arabam bravo vr çok memnunum hiçbir sıkıntım şikayetim yok.

• quote:

quote:

3 senede dökülen fiat yan markası premium ???

bunu ciddi olarak söylüyorsan diyecek hiçbirşey yok.

Alfa Romeo İtalyanların en özel markasıdır hiç bir markanın tarihi Alfa ya yetmez, Alfa Romeo belgeselleri izleyin

Alman=BMW

İtalyan=Alfa Romeo

ohoo. o işler tarihte kalmış. ona bakarsak citroen de premium olur. bir zamanların lüks prestijli arabasıymış citroen.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Guilia,Stelvio mesela..

premium motor hacmiyle olmuyor ama

tabii ki olmuyor da. a4 te 1.4 tsi motorla gitmiyor bmw 3'ün 1.5 motorla gitmediği gibi. bir şeyler eksik kalmış oluyor... yani e 180 almazdım ben ne kadar lüks ve kalite olsa da.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Citroen Mercedesin rakibi olabilecek tek markaydı.malesef aşırı sağlamlıktan batmışlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo

quote:

Alfa yada baska bi marka premium olsa ne olmasa ne.

Konuya soyle bi boyut kazandirayim ben. Ferrari, alfa romeonun alt markasi idi vaktiyle. Alfanin yaris takimiydi.

Ferrari zamanında Fiat ile anlaşma yapmak için ne kadar uğraşmış birçok defa reddedilmiş bir marka ama şu an sonuç ortada ayrıca büyük firma olmak premium demek değildir dünyanın en büyük otomobil firması Toyota ama premium araçla uzaktan yakından alakası yok

Gerrari zamaninda buyuk bi darbogazdan gecti. Firnayi kapatmaktansa hisselerini satti. Ferrari kullandigi teknolojiler hitap ettigi kesim ve kalitesiyle yaptigi iscilikle premiumdur. Fiatin altinda olmasi onu fiatla denk tutmaz.

Toyota en cok satis yapan marka dunya genelinde. Toyotayi Turkiyeye getirdigi arabalarla analiz ederseniz yanilirsiniz. Amerika,Arabistan,bae gibi ulkelerde cok kaliteli toyota modelleri var. Ayrica toyota lexus markasininda kurucusu ve lexusts premium segmenttedir.

Tabiki aynen öyle Toyota'nın Amerika'daki Avalon modeli aile arabası ama içi, motoru en kral premium araçtaki gibi. Ama demek istediğim markanın kapsamıydı yani bence premium araba yok premium araba markası var ki onlar da bana kalırsa mercedes, bmw falan değil halkın alabildiği premium araç mı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Hocam mesele sadece premiumluk değil. Bir kaç yorum gördüm, alfa ile Vw kıyaslamışlar o komik geldi.

Alfa ile Vw un kıyaslanacak bir yanı var tabiki neden olmasın;

Yıl 1998 156

Alfa Romeo Premium marka mı?

Yıl 2015 Passat

Alfa Romeo Premium marka mı?

Vw çizgisinde bir gelişme olmuş hakkını yememek gerek...

• DOMIX kullanıcısına yanıt
    Lol

Hiç böyle bakmamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 21 Nisan 2017; 16:33:58 >
  • Alfa Romeo Premium markadır... ama bir Ferrari yada Maserati değil...http://www.maserati.com/maserati/international/en
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.