Vay be... demekten kendimi alamıyorum. Renault Captur alınamıyor burada o fiyata. Çok güzel araba gerçekten de, kırmızı deriler yakıyor, motor V6 mıydı. |
Alfa Romeo Stelvio aldim (2. sayfa)
-
-
Yeşil rengi müthiş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_Yazıp yazıp siliyorum artık içimden kara mizah yapmak bile gelmiyor.
Çok güzel araç valla ne diyeyim ya. Kırmızıya zaten biten bir insanım çok güzel araç ama ön tasarım bana biraz Testere'yi hatırlatıyor bu aracın
Alfa Giulia nasıl oralarda? Gerçi kar kış varsa SUV mantıklı zaten performanslı bir SUV.
Gulia da vardi hatta biraz daha ucuza alinirdi. 4 cekeri de var Gulianin karda cok sorun olmaz. 8 sene arkadan cekis f30la idare ettim. Ama cok ayni olacakti F30la. Ayni sinif ayni tarz, Biraz degisiklik de olsun istedim. Bir de bagaj ve arka koltuk meselesi tabiiki. 2 cocukla kayak, bisiklet vs. gibi aktivitelerde sedan zor. Yaslandik da artik SUV ye gecelim dedim:)
-
Yok hocam 2.0 turbo.
V6 bir tek quadrifoglio da var. O da bizi asiyor:)
-
Şu ülkede asla şöyle araçlara binemeyecek olmak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HemicanHocam soyle anlatayim.
aracin diyatini 36 bin dolara dustuler. tum indirimler dahil. yani belki 36 bin + vergi (yuzde 6) alinabiliyordu ama ben lease yapmayi tercih ettim.
aylik 300 dolar 27 ay odeme. 27 ay sonunda istersem araci 28500 dolara satin alabiliyorum. Bu durumda da bana 27 ay sonunda toplam maliyeti: vergi dahil 39 bin oluyor.
Yani benimki biraz extrem bir ornek ozel bir indirimim de oldugu icin. AMa bir cok insan yil sonu bu araci 40 bin dolar civarina alabildi.
Alıntıları GösterÖncelikle hayirli olsun,güle güle kullanin,güzel arac.
Bu benimde bir sonraki aracim icin düsündügüm bir formul.Özellikle 2-3 yilda bir araba degistirenler icin en uygun yöntem aslinda ama benim acimdan tek handikap yillik 10bin km gibi bir sinirlamanin olmasi ki ben 25-30bin km yapiyorum.Belki Amerikada bu km siniri farklidir ama Almanya`da maalesef böyle.
-
güle güle kullanın maşallah efsane bi şey ama hocam bir sorum olacak.
2 çocukla 3 e neden sigamadiniz ? -
Birader bi git allasen gece gece. Biz Civic aksesuar konusunu aşamıyoruz stelvio nedir. -
Amerikada da lease de sinir var 10-12 ve 15 bin millik secenekler mevcut. Ben 10 bin millik aldim.
Cok yol yapanlar icin lease tabiiki mantikli degil.
Bu arada bmw yi ben 51 bine aldim 12 ye sattim 8 yil sonra. Arada yaptigim masraflar kendim yaptigim tamirler, lastik fren degisimleri vs. Leaseden pahaliya geldi bana ve 8 senelik arabay binmis oldum her iki senede bir araba degistirmek yerine.
O yuzden 300 dolar ve alti lease buldugum surece lease e devam ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 8 Ocak 2021; 0:47:16 > -
Ne hayatlar var be..
Kazasız belasız inşallah -
Koltuğa oturuncaki hislerinizi alayım :) -
quote:
Orijinalden alıntı: healthbreaker
güle güle kullanın maşallah efsane bi şey ama hocam bir sorum olacak.
2 çocukla 3 e neden sigamadiniz ?Hocam,
cocuklar kucukken iki cocuk arabasi koyunca zaten 3 un bagajinda yer kalmiyordu.
Eee arka da iki tane cocuk koltugu takinca ortaya kimse oturamiyor zaten. Bir de ben koltugu baya arkaya iterim benim arkamdaki cocuga yer kalmiyor:))
Bir yere seyahate gitmeniz imkansiz eger 2 tane cocuk arabasi tasimak istiyorsaniz.
Tabi cocuklar simdi arabalik yasi gectiler. Artik daha kolay ama mesela cocugun bisikletini almak istiyorum piknige giderken sigmiyor bagaja. Hadi bisikletleri bagaja asim dedim, kucuk olanain bir tane aparati var bu sefer o sigmadi falan yani. Her gun tabiiki bagaja gerek yok ama haftasonu aktivtelerinde biraz ihtiyac oluyor.
Yani tabi 8 sene kullandim bir sekil hallediliyor (tabi esimde hep SUV vardi) ama SUV daha ideal eger cocuk varsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 8 Ocak 2021; 0:37:12 >
-
Ağzım sulandı Çok iyi tercih, hayırlı olsun güle güle kullanın. ( 36bin $ ) -
Cocuk deyince kafa 10 yaslarina gitti -
Bir alfa sever olarak yazmadan edemeyeceğim. Burdaki tüm alfistlerin rüyasını süsleyen iki araba var. Biri Giulia, biri Stelvio. Tabiki bu ülkedeki fahiş vergi sistemi ile sadece zenginlerin alabileceği bir araba. Bizim buralarda Guilietta'nın sıfırı 40.000 dolara tekabül oluyor. Siz 36.000'e Stelvio almışsınız
Hayırlısı olsun...
-
Yani mantikli yapmissin tabiiki hocam. Ne yazikki SUVlere cok yuksek fiyatlar istenmeye basladi. Eminim bmw de 2.0 motorlu x3 e 5 serisi parasi istiyordur baktigin donemse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Harika bir cihaz hayırlı olsun, Türkiye'de milyonerlerin binebileceği bir araç sadece
-
Offfff be kardeşim yapılır mı bu? Hayırlı olsun, iyi günlerde bin inşallah. Giulia QV için fiyat aldın mı bunu alırken?
-
daha mantıklı 2 yıl sonunda zaten 8 bin dolardan fazla değer kaybı oluşacaktı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X