Tavşan deliğinden geçip Alice harikalar diyarında gezindikten sonra artık konudan çıkabilirim. Amerikan Rüyası bu olsa gerek. Bahçeli, garajlı müstakil ev, önünde güzel bir araç. |
Alfa Romeo Stelvio aldim (4. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: flyer_migLazzlocugum sen adminsin ama istersen alabilirsin. Adminler forumda zengin oluyorlar geneli oyle, dacia veya fiata binen gormedim.
Zamaninda bizde abd ye gidelim yasayalim dedik ama trump musluman ve turkiye karsiti bir yasa cikarmis. Gidip oturma ve calisma izni alamiyorsun ki ? Bu adamin saglam siyasi tanidiklari olmali, arkadasi saglam. Safkan v8 amerikanlar dururken bu keyif vermez.
O eskidendi. Şimdi mod olmadığım için fakirleştim. 😢
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maşşallah kazasız belasız binin inşallah.
Araba çok güzelmiş ya. Özellikle arka tasarıma bayıldım.
-
KIA Telluride dan daha ucuzmuş. sınıf farkı mı var acaba ?
-
vay be hep şöyle arabam olsun isterdim ama gel gör ki türkiye de yaşıyorum. :)
-
Sıfır kokusu ekrandan dahi burnuma gelen o kırmızı deri koltukları çok beğendim özellikle. Hayırlı olsun 36k'ya ancak şahin alınan bir ülkeden selamlar sevgiler :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim alfa 156 hayalim vardi. 2 senedir calisiyorum baktigim zamanlar 40 lira falandi para yoktu o zaman .simdi 55 bin civari param var 250 binde 3 parca degisenli 156 lar 70-80 bin lira. Allah boyle ulkenin belasini versin
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim. Biz Türkiye şartlarında hayalini bile kuramıyoruz maalesef.
-
Hayırlı olsun, güzel araç. Kazasız, belasız inşallah.
-
Tekerine taş değmesin abim. Bende ekmeğimle azıcık bandım ekrandan. Ha özellikle iç dizaynı çok fazla güzel olmuş
-
Ya ben bu alfalara aşığım 😭😭inşallah birgün benimde olur
Bilgisayar oyunlarında alabiliyorum ben bu tür arabaları
-
Ordakilerin Stevio'su varsa bizim de dünya liderimiz var.
Hem orada domatesi taneyle alıyorlar, karpuzu dilimle alıyorlar.
Onların orda kurulu düzeni var, o yüzden gelemiyorlar. Aslında hepsi Türkiye'ye gelmek istiyorlar. Öyle diyorlar.
-
İç dizaynda kırmızı gerçekten iyi olmuş fotoğrafları görmeden önce gözümde canlanandan çok daha iyi ve ferah bir iç mekanı var kazasız belasız sürüşler dilerim hayırlı olsun -
Hocam bilgisayar oyunlarını alabiliyosunuz yani 😂😂 -
Ben Tr de büyük param olsa 0km lüks araba almam
Kiralama çok daha uygun oluyor
Al arabayı dertleriyle uğraşma
Hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: HemicanAmerikada da lease de sinir var 10-12 ve 15 bin millik secenekler mevcut. Ben 10 bin millik aldim.
Cok yol yapanlar icin lease tabiiki mantikli degil.
Bu arada bmw yi ben 51 bine aldim 12 ye sattim 8 yil sonra. Arada yaptigim masraflar kendim yaptigim tamirler, lastik fren degisimleri vs. Leaseden pahaliya geldi bana ve 8 senelik arabay binmis oldum her iki senede bir araba degistirmek yerine.
O yuzden 300 dolar ve alti lease buldugum surece lease e devam ederim.
avrupa-amerikada 2. elde araçlar çok büyük değer kaybı yaşıyor. kardeşim amerika ve almanya'da yaşadı ve hep 2. el aldı, hiç zarar etmedi gibi birşey.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CHTBRTK
Hocam bilgisayar oyunlarını alabiliyosunuz yani 😂😂dirt 3 oynayabiliyorum
-
Alfanın tasarımı iyi hoş güzel de yani şimdi şu ön plakayı nereye takacaksın? sağında radar var sol alt ızgarayamı takılıcak?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X