Şimdi Ara

ALFA ROMEO STELVİO - TÜM ZAMANLARIN EN HIZLI SUV'U- NURBURURİNG REKORTMENİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
2
Favori
6.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jeueneturc

Stelviogün geçtike daha güncel görsellerle karşımıza çıkıyor
    ALFA ROMEO STELVİO - TÜM ZAMANLARIN EN HIZLI SUV'U- NURBURURİNG REKORTMENİ
    ,

tanıtım günü yaklaştıkça render çizimler ortalığa saçılıyor

• Alfa Romeo, ilk Suv modeli Stelvio'yu Los Angeles fuarında tanıtacağını resmen bildirerek ilk resmi teaser'ini yayınladı.
    bakalım göreli Stelvio ciddi rakiplerinin karşısında farkındalık yaratan bir tasarıma sahip olabilecek mi?ALFA ROMEO STELVİO - TÜM ZAMANLARIN EN HIZLI SUV'U- NURBURURİNG REKORTMENİ
  • quote:

Alfa Romeo, ilk Suv modeli Stelvio'yu Los Angeles fuarında tanıtacağını resmen bildirerek ilk resmi teaser'ini yayınladı.
    bakalım göreli Stelvio ciddi rakiplerinin karşısında farkındalık yaratan bir tasarıma sahip olabilecek mi?ALFA ROMEO STELVİO - TÜM ZAMANLARIN EN HIZLI SUV'U- NURBURURİNG REKORTMENİ
    Maserati levante olmuş bu, özellikle arkası. Tabi bu şekilde gelecekse

ıALFA ROMEO STELVİO - TÜM ZAMANLARIN EN HIZLI SUV'U- NURBURURİNG REKORTMENİ

• Ben hiç beğenmedim 2010 dan önce üretilen Alfalar daha hoş ve keskin görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kami Kaze

Ben hiç beğenmedim 2010 dan önce üretilen Alfalar daha hoş ve keskin görünüyor
    159 dan sonraki tasarımlar çöp oldu alfa bitti tasarım olarak. motor mekanik yürüyen his iyi olabilir ama tasarım çin menşeeili avrupa özentisi markaların yaptıkları gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

159 dan sonraki tasarımlar çöp oldu alfa bitti tasarım olarak. motor mekanik yürüyen his iyi olabilir ama tasarım çin menşeeili avrupa özentisi markaların yaptıkları gibi.

O efsane seri+brera+julyetta(nasil yazılir bilemedim)+mito

Ötesi yook.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhyeyolgosterenadam

quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

O efsane seri+brera+julyetta(nasil yazılir bilemedim)+mito

Ötesi yook.

Alıntıları Göster
    Alfa Romeo yaklaşık bir hafta önce yeni Suvu Selvio'yu KAsım ayındaki Los Angeles fuarında tanıtacaklarını duyurmuştu
    yine Alfa Romeo dün yayınladığı bir video'da Cassino Fabrikasında Giulia sedan modelin üretim aşamaları ile ilgili kısa bir video görseli sundu.

bu videoda askıda duran ve yarı kamufle halde suv model stelvio'da kendini gösterdi

http://www.quattroruote.it/news/novita/2016/09/13/alfa_romeo_la_nuova_suv_spunta_dalle_linee_di_cassino.htmlALFA ROMEO STELVİO - TÜM ZAMANLARIN EN HIZLI SUV'U- NURBURURİNG REKORTMENİ

• quote:

Alfa Romeo yaklaşık bir hafta önce yeni Suvu Selvio'yu KAsım ayındaki Los Angeles fuarında tanıtacaklarını duyurmuştu
    yine Alfa Romeo dün yayınladığı bir video'da Cassino Fabrikasında Giulia sedan modelin üretim aşamaları ile ilgili kısa bir video görseli sundu.

bu videoda askıda duran ve yarı kamufle halde suv model stelvio'da kendini gösterdi

http://www.quattroruote.it/news/novita/2016/09/13/alfa_romeo_la_nuova_suv_spunta_dalle_linee_di_cassino.htmlALFA ROMEO STELVİO - TÜM ZAMANLARIN EN HIZLI SUV'U- NURBURURİNG REKORTMENİ

Alıntıları Göster
    Fazla crossover havası olacak. Önü de SUV değil otomobili andıracak. Malesef giuliadaki tasarım buna gitmeyecek.

• Eger multilair motorla gelirse ulkemizde de ciddi is yapar.anladim giuliaya koymadilar ama rekabette güçlü olmasi icin stelvioya kesinlille 1.6d otm ve multilair in gelmesi lazim.arac resimlerdeki gibi gelirse cok guzel olur.
    Anladigim kadariyla levante yi f pace ve porsche macan a cevap olarak,cikaracaklar.
    Stelvio biraz daha alt segment olacak.
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    stelvio dikkatli gözlerle bakıldığında küçük levante hissini veriyor.
    eğer yanlış hatırlıyorsam düzeltiniz lütfen hatırladığım kadarıyla alfa sedan giulia maserati ghibli'nin platformunda üretilmişti, levante de ghibli ile aynı dolayısıyla stelvio da levante ile sözün özü sedan ve suv olmak üzere 4 araç aynı platformu kullanıyor. söylediğiniz küçük ve ucuz levante geliyor çıkarımını yapabiliriz. ucuz derken peynir ekmek gibi kapışılacak değil tabi 2.2 dizelle geldiğinde yine çoğumuzun avucunu yalayacağı bir araç olacak
    size sonuna kadar katılıyorum pazar rekabetinde x3 q5 glc ve f paceye avantaj sağlamak istiyorsa Avrupa pazarında bişey farketmese de Türkiyede multiair ve küçük dizel şart.( tıpkı giulia da olması gerektiği gibi 3 serisi dizel mercedes, jaguar xe ve A4'teki dizellerin karşısında ekonomik olarak çok sıkıntı çekeceği gibi, benzinli de de ha keza öyle) . ha stelvio ile giulianın hakkı multiair ve küçük dizel mi tabi ki değil burası apayrı bir konu

• quote:

stelvio dikkatli gözlerle bakıldığında küçük levante hissini veriyor.
    eğer yanlış hatırlıyorsam düzeltiniz lütfen hatırladığım kadarıyla alfa sedan giulia maserati ghibli'nin platformunda üretilmişti, levante de ghibli ile aynı dolayısıyla stelvio da levante ile sözün özü sedan ve suv olmak üzere 4 araç aynı platformu kullanıyor. söylediğiniz küçük ve ucuz levante geliyor çıkarımını yapabiliriz. ucuz derken peynir ekmek gibi kapışılacak değil tabi 2.2 dizelle geldiğinde yine çoğumuzun avucunu yalayacağı bir araç olacak
    size sonuna kadar katılıyorum pazar rekabetinde x3 q5 glc ve f paceye avantaj sağlamak istiyorsa Avrupa pazarında bişey farketmese de Türkiyede multiair ve küçük dizel şart.( tıpkı giulia da olması gerektiği gibi 3 serisi dizel mercedes, jaguar xe ve A4'teki dizellerin karşısında ekonomik olarak çok sıkıntı çekeceği gibi, benzinli de de ha keza öyle) . ha stelvio ile giulianın hakkı multiair ve küçük dizel mi tabi ki değil burası apayrı bir konu
    alfa romeo artık o eski "pahalı fıat" damgasından kurtuluyor yakında onun için "ucuz maserati" diyeceğiz sanırım...

• quote:

alfa romeo artık o eski "pahalı fıat" damgasından kurtuluyor yakında onun için "ucuz maserati" diyeceğiz sanırım...

Alıntıları Göster
    Giulia sport sedan tabir edebileceğimiz bir araç.Aynı 159 gibi.Fakat stelvio SUV olduğu için küçük hacimli motor konmasında sakınca görmeyeceklerdir.görmemeleri gerekir diyelim.Maserati levante'de bunu yapmaz mesela,ama alfa stelvioda yapabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Giulia sport sedan tabir edebileceğimiz bir araç.Aynı 159 gibi.Fakat stelvio SUV olduğu için küçük hacimli motor konmasında sakınca görmeyeceklerdir.görmemeleri gerekir diyelim.Maserati levante'de bunu yapmaz mesela,ama alfa stelvioda yapabilir.
    Giulietta'nın o " BUTTERFACE " tipinden sonra bu Guila olsun Stelvio olsun ilaç gibi geldi vallahi
  • İlk defa o şekilde kamuflajli araç gördüm (ilk sayfa)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuikkuik

İlk defa o şekilde kamuflajli araç gördüm (ilk sayfa)
    Yerli araba, otoyol, köprü, tüp geçit ve tedes iptali derken vergi sistemine de bir el atılsa da 2000 cc altına mahkum kalmasak (dedi hayalperest adam)

Servise gittiğimizde bekleme odası yerine showroomda içinde vakit geçiririz artık :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Giulietta'nın o " BUTTERFACE " tipinden sonra bu Guila olsun Stelvio olsun ilaç gibi geldi vallahi

Neyini sevmiyonuz su giunun bilmem

• alfa yine kendisini bmw-mercedes standardinda gorup tuhaf bir hamle yapar ve bu araci da hic eder bence.

anca alfistiler heves eder sonra onlar bile gider baska marka alir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilicoglu

alfa yine kendisini bmw-mercedes standardinda gorup tuhaf bir hamle yapar ve bu araci da hic eder bence.

anca alfistiler heves eder sonra onlar bile gider baska marka alir
    Alfa Romeo'nun Los Angeles'te üzerindeki bütün esrarı kaldıracağı ilk Suv'u Stelvio son şekline en yakın fakat yine de kamuflajlı olarak caddelerde son testlerini, kontrollerini gerçekleştiriryor. casus fotogrfçıların markajından kutulmayan Stelvio son şekline yakın olarak görüntülendi. giuliadan far tasarımında fark olarak gündüz ledlerinin tasarımı farklılaşıyor, umud ediyorum ki arka stop tasarımı da az da olasa farklılık gösterir.
    ayrıca Alfa yetkileri Stelvio'unun da kendi sınıfında Giulia gibi Nurbururing rekorunu kıracağı konusunda umutlu olduklarını ifade ediyorlar. bakalım görelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeueneturc -- 9 Ekim 2016; 12:57:37 >

• alfa romeo stelvio için artık son demler
    vakit yaklaşıyor
    torino sokaklarında görülen Stelvio son haline çok yakın görünüyorALFA ROMEO STELVİO - TÜM ZAMANLARIN EN HIZLI SUV'U- NURBURURİNG REKORTMENİ

• quote:

alfa romeo stelvio için artık son demler
    vakit yaklaşıyor
    torino sokaklarında görülen Stelvio son haline çok yakın görünüyorALFA ROMEO STELVİO - TÜM ZAMANLARIN EN HIZLI SUV'U- NURBURURİNG REKORTMENİ
    Alfanın tasarımda hata yapacağını sanmam,eğer nünburgring hedefi koydularsa yükseltilmiş bir giulia geliyor anlaşılan

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.