< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Alfa Romeo Tonale (Ana Konu) (117. sayfa)

-
-
Zaten hibrit için agm akü kullanılıyor hocam. Efb stop start araçlar için.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
araçlar üstünde efb akü ile geliyor ve servisler efb akü takıyor hocam.
-
Benim araca taktıkları akünün jel olduğunu söylemişti acil yardım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Masallah o nasil bir fiyattir arkadas gecmis olsun..Bu arada normal rutin bakimlari rtalama ne kadar acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 2022 1.6 ti modelde anahtardan camları otomatik olarak açıp kapatamıyor muyuz? Ben denedim olmadı. Ekran ayarından vs ayarlıyor muyuz yoksa böyle bir özellik yok mu? 2012 model aracımda bile vardı bu özellik
Aynı sorunu bugün ben de yaşadım, anahtardan kilitleme tuşuna uzun basmama rağmen camları kapatmadı. Kullanma kılavuzunda özelliğin olduğu söylenmiş ama farklı bir durum olabilir.
-
Menüden araç işareti sonra ayarlardan cam açma kapama özelliğini aktive edin. O özellik kapalı ise kumandadan camlar açılıp kapanmaz.
Arkadaşın birisi pylaşmış hocam. Bu gönderi yorumuna bakabilirsiniz.
Hallettim. Teşekkür ederim
Arkadaşlar araç bazen anahtar algılanmadı diyor. Bu anahtarın pili vs var mı? Değişmeli mi?
Pili var kapağı çıkartın metal anahtarın altındaki kapağı da sola çevirip çıkarın 2032 pili göreceksiniz yenisi ile değiştirin problem kalmaz.
Evet mümkünse kaliteli bir markanın pilini alın.
-
Tavsiyeniz üzerine değştirdim. Duracell aldım.
arkadaşlar selamlar,
bir iki sene önce niyetlenmiştim tonale almaya, sonra vazgeçtim ikinci el vs endişesiyle. bugün instagramda reklam çıktı 1M TL 1,99 kredi diye, ben de ikinci ellere bakmaya başladım.
1.0 octaviam var, çok memnumum, dertsiz tasasız araba ama alfa çok aklımı çeliyor her zaman.
şu araca çok yükseldim, ne dersiniz?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-alfa-romeo-cmr-premium-2023-alfa-romeo-tonale-ti-1.6-d-dct-14.000-km-de-1237062535/detay/
-
Bütçeyi biraz daha artırarak hatasız ve mümkünse bireysel kullanıcı aracı alırsanız daha mantıklı olur.
örneğin:
www.sahibinden.com
Just a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-alfa-romeo-ilk-sahibinden-2023-alfa-romeo-tonale-1234789463/detaywww.sahibinden.com
Just a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-alfa-romeo-marfi-otomotiv-den-alfa-romeo-tonale-ti-1.6-d-1235145150/detay
-
Bütçeniz el veriyorsa değişensiz daha iyi olur tabiki.
Ben kullanmaya başlayalı 1 aya yakın oldu çok memnunum.
Almadan önce bende aylarca düşündüm almaya korktum ama iyi ki almışım.
Kullanmı çok rahat bir araç. İzlediğim videolarda direksyonun yumuşak oluşundan dem vuruyorlardı şuan Fabia ve Rav 4 kullanınca direksyon nekadar ağır diyorum Tonaleyi arıyorum. Şehir içinde aşırı rahat ettiriyor hız artınca daha sertleşiyor.
Süspansiyonları da gayet iyi suv değil otomobil kullanır gibi hissediyorsunuz.
Yüksek sürratlerde biraz yol sesi olabiliyor müzik açıksa duymuyorsunuz.
Gayet keyifli bir araç çok düşünmeyin alın derim.
Bende alalı neredeyse 1 sene olacak ,herzaman derim iyiki Tonale almışım, kullanımı çok rahat ,direksiyon E serisi Mercedes ,frenler zaten Brembo 10 numara ,5 yıldız, araç zaten alımlı gösterişli kaldıki metropoller hariç tanıyan bilen yok dahada iyi ,daha ne olsun .
Şuan Tonale fiyatları gerçekten dip fiyatlar, arkadaşın 1.5 hibrit Tonale aracı 10 günde satıldı, hemde istediği fiyata demekki 2. Eli yok diyenler palavracılar, oyüzden içinize sinen bir Tonale bulursanız hiç düşünmeyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X