Şimdi Ara

Alfa sürümüne katılma başvurusu onaylandı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kabul edildin, test etmeye başla falan yazıyor gelen emailde, size de geldi mi bu posta ve alfa sürüm nedir, pbe sunucu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence hesabını çalcaklar ama yine de sen bilirsin
  • Hayır league of legend den gelmiş email :)

• Yeni client in deneme surumu.Bende 1 ay once basvurmustum benide onaylamislar indiriyorum suan.
  • id pass ateşle bakam ben
  • Aynısı bana da gelmiş güzel. Haftaya döneriz artik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emaili kontrol etsin bence başvuranlar, alfa client imiş arkadaşlar teşekkürler, pbe başvurum 8 ay önce onaylanmış, onun mailini yeni buldum.

• id pw ver yoksa inanmam
  • ne farkı var bunun
  • o ney la bilgiledirin
  • Şuan mağaza ve haberler kısmına erişim yok. Ayrıca dereceli maç modu ile de oyun oynanmıyor.

Alfa sürümüne katılma başvurusu onaylandı! Alfa sürümüne katılma başvurusu onaylandı! Alfa sürümüne katılma başvurusu onaylandı! Alfa sürümüne katılma başvurusu onaylandı! Alfa sürümüne katılma başvurusu onaylandı! Alfa sürümüne katılma başvurusu onaylandı! Alfa sürümüne katılma başvurusu onaylandı! Alfa sürümüne katılma başvurusu onaylandı! Alfa sürümüne katılma başvurusu onaylandı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.ED -- 22 Temmuz 2016; 15:49:33 >

• ben başvurmadım vursam ağrırdı herhalde
  • Maillerime bakmamışım. Oyunu açar açmaz böyle bir mesaj geldi. Sevinçten havalara uçtum. Daha önce birkaç kere bug yolladığım gibi (O da Elise'in birkaç bugıydı) LoL'ün geleceği için her çeşit testi ve bug reportingi yapmaya hazırım.

Yeni client şöyle görünüyor:

Bu da gelen mesaj:

Edit: Buldum bile. Alpha client ile girilen maçlar dahili ekran kartıyla oynanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 24 Temmuz 2016; 10:55:58 >

• Ben ilk düştüğü an kaydoldum ama millet benden önce katılıyor ilginç.

• Sisteme düştüğü an diamond ligdeki hesabımla başvuru yapmıştım,dereceli oyunlar kapalı ise yüksek ligden dolayı kabul etmemiş olabilirler gibime geliyor.
  • Ne bu ya bılgilendırır misınız

• quote:

Orijinalden alıntı: imegos

Ne bu ya bılgilendırır misınız

yeni client
  • quote:

Orijinalden alıntı: hi im Hellsing

quote:

yeni client

Kardeşim daha açıklamalı yazarsan sevınırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hi im Hellsing

quote:

yeni client

Kardeşim daha açıklamalı yazarsan sevınırım

Client:

İstemci (İngilizce Client), Bir ağ üzerinde, sunucu bilgisayarlardan hizmet alan kullanıcı bilgisayarlarıdır. Bilgiye erişim yetkileri sunucu tarafından belirlenir.

Değişik çeşitleri olmakla birlikte önemli sınıflaması

Şişman/Zengin istemci (İngilizce Fat/Rich client): Yazılımın her seferinde sunucudan bütün istemcilere yüklenmesi ya da bir başka medyadan yüklenmesi gerekir. Örnek: Microsoft Outlook.
    Zayıf istemci (İngilizce Thin client): Sâdece sunumla ilgili grafik birimleri (İngilizce widget) ve onların denetim yazılımını içerir. İşle ilgili yazılım sunucudadır. Haberleşme kanalından gönderilen bilgi az olmasına dikkat edilir. Yazılımının bilgisayara yüklenmesi problemi yoktur. Zengin istemciye nazaran daha değişik bilgisayarlarda, hatta mobil gereçlerde de kullanılabilir. Örnek: J2EE/J2ME mimârîsiyle yapılmış bir sitenin istemcisi. WEB istemci-sunucu (client-server) sistemi olarak bilinir
    (Karşıtı: Sunucu)

ÖRNEK:

Oyun:

Oyun, genellikle boş vakitleri değerlendirmek için yapılan eğlendirici ve bazen de öğretici faaliyet. Oyunlar bir mükafat karşılığı yapılan işten ve estetik ya da ideolojik öğelerin ifade edilmesi olarak ortaya çıkan sanattan farklıdır. Yine de aradaki fark çok keskin değildir, birçok oyun aynı zamanda iş ya da sanat olarak adlandırılabilir.

Oyunların temel bileşenleri hedefler, kurallar, rekabet ve etkileşimdir. Oyunlar genellikle zihinsel veya fiziksel uyarılma yaratır. Sıklıkla, ikisi birlikte gerçekleşir. Birçok oyun pratik yetenekler geliştirmeye yardım eder, bir tür egzersiz görevi görür ya da eğitimsel, benzetimsel veya psikolojik bir rol oynar.

ÖRNEK:

Yeni:

Yeni (anlam ayrımı)
    Vikipedi, özgür ansiklopedi
    Yeni (sıfat) yakın zamanda keşfedilmiş, yapılmış ya da yaratılmış olana atıfta bulunan sıfattır. Yeni şu anlamlara gelebilir:

İçindekiler [gizle]
    1 Edebiyat
    2 Tiyatro
    3 Müzik
    4 Sinema
    5 Markalar
    Edebiyat[değiştir | kaynağı değiştir]
    Yeni Hayat, Orhan Pamuk'un romanı.
    Tiyatro[değiştir | kaynağı değiştir]
    GalataPerform tarafından düzenlenen Yeni Metin Yeni Tiyatro projesi, çağdaş tiyatro yazınına ve yeni oyun yazım biçimlerine odaklanan, uluslararası ve yenilikçi bir projedir.
    "YEN!", Genco Gülan'ın 16.Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali'nde Pera Müzesi'nde gerçekleştirdiği performanstır.
    Müzik[değiştir | kaynağı değiştir]
    Yeni Türkü, 1977 yılında Derya Köroğlu, Zerrin Yaşar ve Selim Atakan'ın Ankara'da kurduğu müzik topluluğudur.
    Sinema[değiştir | kaynağı değiştir]
    Yeni Dalga, 1950 sonları ve 1960'larda, kısmen İtalyan Yeni Gerçekçilik akımından etkilenen François Truffaut, Jean-Luc Godard, Éric Rohmer, Claude Chabrol, Jacques Rivette gibi Fransız film yapımcısı için eleştirmenler tarafından kullanılan bir terimdir.
    Markalar[değiştir | kaynağı değiştir]
    Yeni Rakı, Mey İçki Sanayi ve Tic. A.Ş. tarafından üretilen bir rakı ailesidir.

ÖRNEK: (YENİ BİR TENCERE)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hi im Hellsing -- 24 Temmuz 2016; 19:45:50 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.