merhaba NHA modelini stabilite olarak çok övüyorlar bu açıdan aklımdaki model budur. biraz araştırınca piyasada çakmasınında mevcut olduğunu öğrendim daha önce duymuştum zaten.. orjinal ürün alabileceğim site önerebilir misiniz. ayrıca versiyon 1 ve 2 olarak farklı ürünler gördüm farkını bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. teşekkürler.
quote:Orijinalden alıntı: viper17 www.wirelessdestek.com versiyonların farkı hakkında bilginiz varmı acaba ?
quote:Orijinalden alıntı: SoSeriouS quote:Orijinalden alıntı: viper17 www.wirelessdestek.com versiyonların farkı hakkında bilginiz varmı acaba ? yeni versiyonda eskisinde olan hataları/sorunları gideriyorlar
quote:Orijinalden alıntı: viper17 quote:Orijinalden alıntı: SoSeriouS quote:Orijinalden alıntı: viper17 www.wirelessdestek.com versiyonların farkı hakkında bilginiz varmı acaba ? yeni versiyonda eskisinde olan hataları/sorunları gideriyorlar bu hata veya sorunlar hakkında biliginiz varmı acaba ? çünkü bazı ürünlerde v2 ler daha beter olabiliyor.