Bildirim
Alfalarımız Ne Kadar Yakıyor?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2.0ts 2002 model 156'nın deposunu 240 liraya fulledim.Uzun yolda,geçen 1000 km yol yaptım; 300 kuruş gibi bir rakam yakıyor.Şehir içini bilemiyeceğim.Ancak içeriğe göre çok yakmıyor bence.
Kardeşimin Mercedes E 200'e benzin alıyoruz,ibre kımıldamıyor bile. -
Çok güzel rakam, 7litrenin altında heralde :). Yalnız benim depo 240tan fazla alıyor, bu işte bi terslik olmasınquote:
Orijinalden alıntı: faho
2.0ts 2002 model 156'nın deposunu 240 liraya fulledim.Uzun yolda,geçen 1000 km yol yaptım; 300 kuruş gibi bir rakam yakıyor.Şehir içini bilemiyeceğim.Ancak içeriğe göre çok yakmıyor bence.
Kardeşimin Mercedes E 200'e benzin alıyoruz,ibre kımıldamıyor bile.
-
quote:
çok sakin kullanıyorsunuz galiba -
Vites değişimleri, o arada verilen gaz,pedala dokunuş.. Bu gibi şeylere dikkat edince çok süratli ve zorlamadan kullanırsak uzun 1 depoyla 800 900 yapmak mümkün bence.quote:
Orijinalden alıntı: Frank W.quote:
çok sakin kullanıyorsunuz galiba
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can156_35 -- 12 Ağustos 2011; 18:10:31 >
-
Arkadaşlar sanırım yanlış anlama oldu 1 depo ile 1000 km yapmadım,sadece uzun yolda km başına 30 kuruş yakıyor demek istedim.quote:
Orijinalden alıntı: can156_35
Vites değişimleri, o arada verilen gaz,pedala dokunuş.. Bu gibi şeylere dikkat edince çok süratli ve zorlamadan kullanırsak uzun 1 depoyla 800 900 yapmak mümkün bence.
Alıntıları Göster
Topamda 1000 km'de 300 - 350 tl civarı bir mebla çıktı.
-
Yine karışık bi hesap oldu, heralde bizim memleketin insanının genlerinde var.Herkes kuruş hesabı yapıyor , litreyi kim takar .quote:
Arkadaşlar sanırım yanlış anlama oldu 1 depo ile 1000 km yapmadım,sadece uzun yolda km başına 30 kuruş yakıyor demek istedim.
Topamda 1000 km'de 300 - 350 tl civarı bir mebla çıktı.
Alıntıları Göster
-
Aynı başlık alfistiturkey'de de mevcut. Orada yüzlerce alfistinin yazdıklarını okursanız genel bir kanıya varırsınız. Hatta link de verelim:quote:
Orijinalden alıntı: can156_35
Yine karışık bi hesap oldu, heralde bizim memleketin insanının genlerinde var.Herkes kuruş hesabı yapıyor , litreyi kim takar .
Alıntıları Göster
http://www.alfistiturkey.com/index/topic.asp?whichpage=1&TOPIC_ID=7916&FORUM_ID=4&CAT_ID=3&Forum_Title=Genel&Topic_Title=Ne+kadar+yak%FDyorsunuz%3F
-
Sen oradan devam edebilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: scudetto
Aynı başlık alfistiturkey'de de mevcut. Orada yüzlerce alfistinin yazdıklarını okursanız genel bir kanıya varırsınız. Hatta link de verelim:
http://www.alfistiturkey.com/index/topic.asp?whichpage=1&TOPIC_ID=7916&FORUM_ID=4&CAT_ID=3&Forum_Title=Genel&Topic_Title=Ne+kadar+yak%FDyorsunuz%3F
Alıntıları Göster
-
quote:
100km'de 7,5 litre yapıyor. Şehir içinde 10-10,5 civarı oluyor İstanbulda. Sizin oturduğunuz Tokat'ta gittiğiniz mesafeler daha kısa olacaktır fakat dur-kalka fazla girmediğiniz için biraz gezerek eve gittiğinizi varsayarsak ortalama en düşük 9-10 civarı olacaktır.
1.6 TS 156 için fabrika verilerinin 11,4 litre olduğunu unutmamak lazım
-
adminler pek ilgilenmiyor, o yüzden üyelik süreci çok sıkıntılı.quote:
Orijinalden alıntı: mac3560
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Aracım 2006 model 147 1,6 ts dist. 37 bin km de.Gunde 60 km yol yapıyorum aracım benzinli sehrim ankara 7,2 litre ortalamam var.Litre olarak yakıstan cok memnunum fakat hem ayda 2000km yapmam hemde benzin fiyatlarından dolayı lpg ciddi ciddi dusunuyorum.Fakat cok korkuyorum aracımı bozarım diye.Lutfen bana yardım edin artık dayanacak gucum kalmadı =( -
quote:
Orijinalden alıntı: vet147
Aracım 2006 model 147 1,6 ts dist. 37 bin km de.Gunde 60 km yol yapıyorum aracım benzinli sehrim ankara 7,2 litre ortalamam var.Litre olarak yakıstan cok memnunum fakat hem ayda 2000km yapmam hemde benzin fiyatlarından dolayı lpg ciddi ciddi dusunuyorum.Fakat cok korkuyorum aracımı bozarım diye.Lutfen bana yardım edin artık dayanacak gucum kalmadı =(
yakıt değeriniz çok iyi.merak etmeyin twinspark motorlar lpg ile uyumludur.iyi bir ustaya güzel bir montajla takılırsa sorun olmaz.lpg takıldıktan sonra ortalama yakıt değeri biraz yükselir yaklaşık 8-9 lt arası yakar ancak lpg litre fiyatıyla benzinden çok daha ekonomik olacaktır -
Selespeed 2,0 2001 model almak üzereyim arkadaşlar. Bunun yakıt değerleri nasıldır bilgisi olan var mı? Özellikle şehir içiquote:
Orijinalden alıntı: mac3560
Bu mesaj silindi. -
quote:
Orijinalden alıntı: tigger_agc
Selespeed 2,0 2001 model almak üzereyim arkadaşlar. Bunun yakıt değerleri nasıldır bilgisi olan var mı? Özellikle şehir içi
yaklaşık 10-12 lt arası yakar hocam,hayırlı olsun şimdiden.selespeed mi alıyorsunuz yoksa manuel mi alıyosunuz ? bende yakınlaştım bu aralar satın almaya baya az kaldı inşallah -
Selespeed alıcam. Buldum bir tane. Anlaşırsak alıcam büyük ihtimalle.quote:
Selespeed 2,0 2001 model almak üzereyim arkadaşlar. Bunun yakıt değerleri nasıldır bilgisi olan var mı? Özellikle şehir içi
yaklaşık 10-12 lt arası yakar hocam,hayırlı olsun şimdiden.selespeed mi alıyorsunuz yoksa manuel mi alıyosunuz ? bende yakınlaştım bu aralar satın almaya baya az kaldı inşallah
Alıntıları Göster
-
quote:
Selespeed alıcam. Buldum bir tane. Anlaşırsak alıcam büyük ihtimalle.
ne kadara alıyorsunuz -
18000 olacak herhaldequote:
Selespeed alıcam. Buldum bir tane. Anlaşırsak alıcam büyük ihtimalle.
ne kadara alıyorsunuz
Alıntıları Göster -
1.6 ts ile çok çok güzel değer bence.10lt altında ben kendi 156mla 10lt altına inemezdim.Ki 156mı sıfır km almıştım.Ben dediğiniz değeri şu anda 2011 320d ile yakalayamıyorum.quote:
18000 olacak herhalde
Alıntıları Göster -
2.0 JTsquote:
Orijinalden alıntı: nightwalter
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Sehir disi : 1litre = 14km (80km sabit)
Otoban : 1 litre = 12km (120 sabit)
Sehir ici : 1 litre = 8km (0 - 50 karisik)
Ben genelde sehiri ici + disi oluyor.. = 1litre ile 10 km yol gidiyorum..
Benzer içerikler
- alfa romeo 159 1.9 jtd
- fiat ecu scan türkçe full indir
- e dcs6 şanzıman
- 35 tfsi ne demek
- 2022 model toyota corolla
- fiat 500e fiyat listesi
- tiguan boyutları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X