Şimdi Ara

Alfaloji.Com-Alfa Erkek Yaşam Blogu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Beyler diyorum çünkü blogum erkeklere hitaben yazılıyor. Zamanında kadınlar konusunda başarısız olan biriydim.
    Tecrübem yoktu, bilgim yoktu. Kandırılmıştım sürekli. Kadınlara çiçek almalısın, onlara hediye almalı, güzel sözler söylemelisin diyerek kandırdılar hepimizi yıllarca. Durum aslında hiçte böyle değilmiş. Televizyonlar yalan söylemiş bizlere. İzlediğimiz diziler alttan alta araban olmazsa sevgilin olamaz demişler bilinç altımıza. Zengin olmazsan sevgilin olamaz demeye çalışmışlar. Kızlara hediye almazsanız sizle birlikte olmaz demişler. Çok sonraları öğrendim ben bunları. Araştıra araştıra.

Bu blogta erkeklere öğrendiğim bilgileri aktarıyorum. Kadınlar konusunda doğru bilinen yanlışları anlatıyorum. Erkeklerin yaptıkları hataları anlatıyorum. erkekleri itici yapan detaylar neler olduğunu anlatıp onları düzeltmenize yardımcı oluyorum. Karşılığında hiç bir şey talep etmiyorum. Erkeklerin tıpkı eski günlerdeki gibi güçlenmesini istiyorum. Siz buna sadistlik diyebilirsiniz ben ise buna vicdan diyorum. Kadınlar için intihar eden erkekleri görmeye dayanamıyorum. Erkeklerin kadınlar için kendilerine zarar vermelerine susamıyorum. Kadınların erkeklere köpek muamelesi çekmesini hoş karşılayamıyorum.

Bu blogta kız tavlama yolları hakkında bilgiler veriyorum. Aslında onlarla aranızdaki en büyük engelin onları ulaşılmaz olarak görmeniz olduğunu söylüyorum. Tavlanması gereken olarak görmezseniz daha başarılı olacağınızı söylüyorum. Siz onları tavlanması gereken olarak görünce egolarının tavan yaptıklarını söylüyorum. Egolu insanı elde edemezsiniz.

Bir insanı elde edebilmek için savunma duvarına yakalanmamanız gerekmektedir. Her insanın savunma mekanizması vardır. Kızlarda erkeklerden korunmak için savunma mekanizması oluşturmuştur. Ezik erkekleri otomatik olarak elerler ve onlara şans vermezler. Bu camiada 2 tip başarılı erkek vardır. Oyundan habersiz olan doğallar. Oyundan haberi olup kendini geliştirerek doğallar kadar başarılı olanlar. Doğallar kadar şanslı değiliz ama Oyun'dan haberimiz olduğu için hem şanslıyız hem de yalnız değiliz. Bizler de doğallar kadar başarılı olabiliriz.

Yakışıklı olmayan erkeklerin sevgilisi olmasın mı? 30 yaşına gelmiş evde kalmış bir kızla mı evlensin? Çirkin bir kızla mı evlensin? Oyun'dan haberi olan erkeklerin tip kaygısı yok. Evet yakışıklı olsak Kıvanç Tatlıtuğ gibi hiç çaba sarf etmeden elde etsek harika olabilirdi. Lakin o kadar şanslı değiliz. Ölelim mi yani? Ölmeye niyetim yok. Kalıp kadınlar konusunda hatta hayatın her alanında kendimi geliştirerek başarılı olacağım. Beta erkek olmayacağım.

Hayat aslında güçlenmemiz için tekrar tekrar şans veriyor. Önemli olan bu mesajları algılayabilmek ve değerlendirmek. Ben bu blogta çok şey söylüyorum. Önemli olan senin okuyup analiz edip içselleştirebilmen. İçselleştirerek Alfa Erkek olabilmen. Yapabilecek biriysen eğer bloga davetlisin.

LİNK: Alfa Erkek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByFataLTR -- 5 Ocak 2018; 10:24:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alfa Romeo Tonale (Ana Konu)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.