Şimdi Ara

Alfawise A8 Android TV Kutusu (TVBox) - Detaylı İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alfawise A8 Android TV Kutusu (TVBox) için yaptığım detaylı incelemeyi aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Çin'in büyüyen markası Alfawise'dan bütçe dostu ama özellik ve performansı ile son derece tatmin edici yepyeni bir ürün! Android 8 versiyonuna sahip, 2GB RAM ve 16GB dahili hafızası bulunan bu TV Box ile internet ve android keyfini tüm televizyonlarınızda ve tüm ekranlarınızda kolaylıkla yaşayabilirsiniz. Youtube, Chrome, Netflix ve daha birçok sayısız Andriod uygulaması artık bu kutunun içinde ve her zaman yanınızda!

Satın alma adresi:
    gearbest
    Alfawise A8 TV KUTUSU Rockchip 3229 Android 8.1 | Gearbest Türkiye
    http://bit.ly/2DtzLNQ

Keyifli seyirler diliyorum.

• Bu model de netflix'i 480P gösteriyor. Youtube 1080P

Alfawise A8 Android TV Kutusu (TVBox) - Detaylı İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 18 Kasım 2018; 20:22:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frux kullanıcısına yanıt
    Listenin en sonuna bakabilir misiniz hocam? Youtube'da 4K görüntüleme yapılabildiği yazılmış. Netflix denememiştim ama 480p konusuna test edip bakacağım.

Şimdi listeyi inceledim de F/P olarak gayet güzel bir cihaz olduğunu tekrardan anladım..:) Hatta listedeki en uygun fiyatlı cihaz. Paylaşım için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekiz -- 18 Kasım 2018; 21:20:24 >
  • Çok güzel ve yeterli bir cihaz bence fiyatı da bedava sayılır diğer cihazlarda olan sesli komut falan filan 2 kere anca kullanılacak şeyler.

Malum ilan sitesinde 10 yıllık media playerların ikinci elleri 150tl iken bu cihazı f/p olarak sorgulamak bile yanlış olur.

Konusu geçmişken 4k gerçek çözünürlük youtube da var mı merak ettim.

Siparişi sizin videodaki linkten geçerim cihazı alırsam.
  • karaqedi kullanıcısına yanıt
    4K destekli bir televizyon veya monitorde 4K cozunurlukteki youtube videolarini izleyebiliyorsunuz hocam evet. Dediginiz gibi F/P acisindan bakarsak verdiginiz parayi hakeden bir urun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekiz

4K destekli bir televizyon veya monitorde 4K cozunurlukteki youtube videolarini izleyebiliyorsunuz hocam evet. Dediginiz gibi F/P acisindan bakarsak verdiginiz parayi hakeden bir urun.
    hocam merhaba bende aynı cihaz var youtube videolarını ve iptv izlemek için aldım.
    youtube girerken biraz yavaş ve açarken kasıyor gibi acaba nette mi sorun dedim tabletle denedim hiç sıkıntı omadı.
    ikinci ve en büyük sorunum
    ben fiziksel engelliyim ellerimi pek iyi kullanamıyorum kumanda ile kullanmak tam bir işkence bende kablosuz bir mouse bagladım onla kulanıyorum.
    ama tablette yada telefonda olan alt kısımdaki üçgen, yuvarlak, karenin oldugu bar yok büyük sıkıntı oluyor çünkü kullandıgın uygulamadan çıkıp başka bir uygulaama öyle açılıyor bu soruna bir çözüm bulursanız çok sevinirim.
    Teşekkürler

• memo-e kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Evet uygulama açılışları biraz yavaş oluyor ama sonrasında video izlerken kasma donma gibi sorunlar olmaması lazım.
    Bu tür android tvbox cihazların android rom'ları tablet ve telefonda kullandıklarımızdan farklı oluyor. Bahsettiğiniz alt menü bu cihazda bulunmuyor, uygulama geçişleri için geri dönüp diğer uygulamayı açmanız gerekiyor. Ancak geri ana menüye döndüğünüzde arkadaki uygulama tam olarak kapatılmıyor, beklemeye alıyor. Tekrar bu uygulamayı açtığınızda kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.
  • teşekkürler cevap için ben biraz zorlanıyorum kullanırken onuniçin, cihazı 200TL satıcam almak isteyen olursa ö.m atsın.
  • Cihaz bugun geldi air mouse ile beraber. Air mouse ' u beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaqedi -- 31 Aralık 2018; 18:44:52 >
  • 1 ay önce netflixi aptoide tv den güncellemişim. sonra netflix çalışmamaya başladı. netten apk indirip kurduğumda çalışıyor ama cihazı kapayıp açınca aynı sorun tekrar oluyor. bu sorunu yaşayan var mı?
  • Bunlarda uydu alıcı özelliği var mı? Yoksa harici uydu alıcı almak gerekiyor mu?

• metallium M kullanıcısına yanıt
    uydu alıcısı özelliği yok hocam cihazda. Android bir tablet gibi düşünün, tv'nize sürekli bağlı olup kullanabileceğiniz.
  • Teşekkürler.. bu tvbox ların. Uydu alıcısı özelliği olan var mı peki?

• metallium M kullanıcısına yanıt
    Bazı markalar hibrit modeller çıkartıyor, hem android hem uydu alıcısı olan. İyi bir donanım , güncel bir android sürümü ve hızlı bir uydu alıcısı bir arada olması gerekiyor tabi, her markanınki tatmin edici sonuçlar vermez. Ben iki ürün önerebilirim bu şekilde olan, aynı markanın ürünleri birinin donanım daha iyi

https://tr.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_629409.html?wid=1433363&lkid=17560660
    https://tr.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_608447.html?wid=1433363&lkid=17560660

Fiyatlar da normal tvbox'lara göre daha yüksek tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekiz -- 12 Mart 2019; 15:21:49 >

• O fiyatlara çıkamayacağım. Teşekkürler ilgilendiginiz için.

• Bu cihazdan aldım youtube de talkback acık gibi herşeyi tek tek okuyor erişilebilirlikte talkback kapalı sadece youtube de yapıyor nasıl kapatabilirim

• Bu cihaz için sd carddan atlacak rom var mı ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.