Şimdi Ara

Alfred Molina yeni Spider-Man filminin, eski Spider-Man 2'nin devamı olacağını söyledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alfred Molina yeni Spider-Man filminin, eski Spider-Man 2'nin devamı olacağını söyledi

Bildiğiniz gibi Disney ve Sony iş birliği ile şu anda bir Spider-Man film serisi bulunuyor. Bu serinin üçüncü filminin çekimleri de geçtiğimiz haftalarda bitti ancak filmin oyuncularından Alfred Molina enteresan açıklamalar yaptı.

Ayrıca Bkz.Söylentilere göre Disney+’ta yayınlanacak bir Wolverine dizisi geliştiriliyor

Birçok izleyicinin en sevdiği Spider-Man filmi olan 2004 yapımı Spider-Man 2'de Doctor Octopus'u canlandıran Alfred Molina, Disney'in yeni Spider-Man filminde de yine aynı rol ile bulunacak. Geçtiğimiz günlerde de kendisi film ile ilgili bir açıklamada bulundu.

Spider-Man 2'yi izleyenlerin de bileceği gibi filmin sonunda Doctor Octopus ölüyordu. Bu filmde bulunması bu yüzden ekstra ilgi çekici bir durum. Alfred Molina'nın dediğine göre bu evrende hiçbir karakter tam olarak ölmüyor. Ayrıca kendisi bu filmin Doctor Octopus hikayesinin Spider-Man 2'de biten yerin hemen sonrasını anlattığını söyledi.

Spider-Man 3, 17 Aralık 2021'de yayınlanacak. Konuk olması beklenen isimlerin tamamı şöyle: Jamie Foxx, Benedict CumberbatchTobey Maguire, Kirsten Dunst, Andrew Garfield, Emma Stone, Alfred Molina, Charlie Cox, Willem Dafoe ve Thomas Haden Church. Bunlardan Benedict Cumberbatch, Jamie Foxx ve Alfred Molina resmi olarak onaylandı. 

Kaynak:https://www.ign.com/articles/spider-man-no-way-home-alfred-molina-talks-about-his-return-as-doctor-octopus

• Paralel evren olayi tam bir sacmalik
  • Ya şu film sonynin animasyon filminin kopyası olacak işte....
  • Kadroya bak şampiyonlar ligi

• Tobey varsa izlenir hafif heycanlandım
  • En heyecanla beklediğim film

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 19 Nisan 2021; 23:39:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek spiderman Tobey varsa izlenir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • IMDB de Tobey Maguire göremiyorum.

• En iyi seriler 1 2 3 geri kalanlar satın bile almadım. Çok fazla çıkardılar yok inanılmaz yok muteşem godzilla gibi yapan yapana.

• Abi biliyoruz zaten ölmediği aynı hikayeyi yıllardır 10 kere çektiler.Ben sıkıldım izlemiyorum artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WB kullanıcısına yanıt
    Örümcek güçleri olan karşısında metal kolları olan bir düşman. Bu çok mantıklı da paralel evren saçma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rachsuchtig

Örümcek güçleri olan karşısında metal kolları olan bir düşman. Bu çok mantıklı da paralel evren saçma
    Metal kollu adam bir sekilde yurur de orumcek arkadasi napariz onu bilemedim
  • Ölen karakter geri dönüyor.. Bakalım heyecanlı bekliyoruz

• Covid olmasa bu kadroyla Endgamenin rekorunu kırarlardı kanımca. Sadece Üç Spidey'i göstermeleri gişede 1m garantilerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.