Şimdi Ara

Algı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'nin tartışmasız en büyük, en köklü, en aydın camiası Galatasaray üzerinde şuan öyle bir algı operasyonu yapılıyor ki
    2019 anlaşılan bazılarına yaramayacak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ateş üfleyerek sönmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

Bu ateş üfleyerek sönmez

İnkar etme, serbest bırak
    Rahatlayacaksın:)
  • podkayfom kullanıcısına yanıt
    çekirdekle takip ediyoruz olayları

sabahki günaydın tweetini niye sildiniz mesela
  • quote:

çekirdekle takip ediyoruz olayları

sabahki günaydın tweetini niye sildiniz mesela

O tweette bir şey olmadığını, cumhuriyet'in destekçisi sen de çok iyi biliyorsun:)

22 mayısı da biliyorsundur da o gün kafanı kuma gömüyorsundur sen
  • İşte Galatasaray böyle büyük bir kulüp durdurmak için hakemler bile yetmiyor. Spor siyaset sanat medya ne varsa saldırıyolar.

• Algı yapsalar ne olacak ki? Teknik ekip ve futbolcular çok mu takar bunların fetö diye ağlamalarını? Biz şampiyon olalım da bunlar sabaha kadar ağlasın problem değil. 2 resim atsak sesleri kesiliyor zaten hepsinin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yks sürecinde yaşananlar
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    tweette bir şey yoksa niye siliyorsunuz madem
    mesajı şikayet ettim cezan h.o

kesin o yüzden silmişlerdir sende haklısın
  • quote:

Kendine kötü bir şey layık gördün herhalde
  • Bazılarının beğenmediği lise ve kongre üyeleri Galatasaray'ı ayakta tutandır.Umarım üyelik süreci hep böyle kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: dartanyan96

Bazılarının beğenmediği lise ve kongre üyeleri Galatasaray'ı ayakta tutandır.Umarım üyelik süreci hep böyle kalır.

Asla ve asla değişmemeli
  • Git bir Türkçe öğren de öyle gel. 7 24 şu foruma girip ortaokul zihniyetiyle mesajlar yazıp, başka konularda da trollukten tiksindigini söyleyemek, küfür konusunda anlayış beklemek ne yaman bir çelişkidir.

• quote:

Başka niye silecekler? Cidden ayıp bu yaptığınız. Sırf Galatasaray'ın başarıları var sizin yok diye yapılmayan tantana kalmadı. Bu ilk de değil, dün Fransız kulübüydü Apo'ydu Mason kulübüydü bugün de bu. Fetö diyen fanatiklerin hiçbirinin Fetö meselesi falan gram umrunda değil, dertleri Galatasaray'a ve onun başarılarına çamur atmak sadece. Şu koreografideki mesajın aynısı geçen yıl Bursa deplasmanında açıldı. Bu sezona başlangıç parolası o slogan zaten. Şundan Fetö çıkarımı yapmak için fanatiklikten dolayı beynini peynir ekmekle yemiş olmak falan lazım.

• ne bekliyordunuz ki?

şike olaylarında bir alakanız olmamasına rağmen sürekli fbye saldıran taraftarlarınız vardı.

sürekli malzeme veriyorsunuz elbet kaşıyacaklar bizimkiler de.
  • quote:

ne bekliyordunuz ki?

şike olaylarında bir alakanız olmamasına rağmen sürekli fbye saldıran taraftarlarınız vardı.

Şike yaptığınız için yapıldı onlar, siz çamurda kavga ediyorsunuz, çirkefsiniz :)

• quote:

ne bekliyordunuz ki?

Şike olayıyla Fetö'yü bir mi tutuyorsun? Kimse ne dediğinin farkında değil.

Cidden şu koreografiyi malzeme vermek olarak mı görüyorsun her şey bir yana?
  • çok boş işler ya
  • Valla güzel kardeşim ben görmesem bile görenler var. üst üste o kadar tesadüf olabileceğine inanmayan kişiler var onlara anlat derdini ben olayın eğlence tarafına bakıyorum

kaldı ki kendi taraftarlarında bile şüpheyle bakanlar var koreogrefiye
  • quote:

Valla güzel kardeşim ben görmesem bile görenler var. üst üste o kadar tesadüf olabileceğine inanmayan kişiler var onlara anlat derdini ben olayın eğlence tarafına bakıyorum

kaldı ki kendi taraftarlarında bile şüpheyle bakanlar var koreogrefiye

Öncelikle bu 8 puanlık farkı bu algı oyunlarıyla kapatamazsınız. Koreografideki metni Galatasaray taraftarı hem geçen sezon hem de ondan önceki ta Ali Sami Yen zamanına dayanan sezonlarda çokca kullandı Galatasaray taraftarı. Bunu terör örgütüyle bağdaştırıp burdab ekmek yemeye çalışmayın.

Galatasaray'ı yenebiliyorsanız sportif plartfomda sahada yenin öbür türlü oyunlara girmeyin. Bu takım sizin algılarınızı eze eze şampiyon olacak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.