Şimdi Ara

Hayatı anlamsızlaştırıyoruz , bu üstünlük çabaları neden ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burada her kesimden insanlar var . Kars,Ankara,Eskişehir,İstanbul,,İzmir,Bursa,Urfa,Diyarbakır,Samsun,Sinop vb.... Bu çok güzeldir şey her insanın burada dertlerini sıkıntılarını görüyorum inanın dualar bile ediyorum . Hepimiz Türküz,kürtüz,çerkeşiz, bu durum insanlığı değiştiriyor , bu durumda hiç birşeyin önemi kalmıyor . Hepimizin sonu belli , farklı hayatlar yaşıyoruz ama mücadele aynı , hepimiz ekmek için evlatlar için ana baba için yaşayıp ölüyoruz . Tüm durumlar böyleyken benim fikrimin dinlenebilmesi için illa Türk mü olmam lazım ? Müslüman mı olmam lazım illa ki sizin gibi birisi olursam öyle mi dikkate alınırım . Kaç gündür liseye yeni başlayan kardeşlerime üstünlük sağlamaya çalışan çocuklar neyin kafasını yaşıyor ? Birbirimizi dinlemiyoruz , hep bir kavga hep bir üstünlük meselesi var . Bunu değiştirmek çok zaman alır . Yeni nesilin bilinçli yetiişmesi gerekiyor fakat çocuk bir bakıyor babası halasıyla dövüşüyor, annesi dayısıyla , teyzesiyle dövüşüyor . Çocuklarda suç kalmıyor . Bütün suçluda tabii ki ebeveyn olmuyor .. En azından biz bu sitede bütün bunlara son verelim . Birbirimizi trollemek çok saçma . İnan ki bu sitede bana yardım eden abilerim , kardeşlerim oldu hep olmasını isterim . Biz bir bütün olalım , partiler düzenleyelim , mangallar yapalım , tatillere gidelim , falan filan ... Okumaktan önce , çok paradan önce adam olmak lazım , vatanına bayrağına saygı duyup insanları dinlemek lazım . Sabahları kalkın yolda gördüğünüz temizlik elemanlarına selam verin , kolay gelsin abi demesini bilin . O adamlar özverili bir şekilde çalışıp temizliyorlar şehiri . Bir birimizi dışlamaktan çok korumamız lazım . Suriyelilerden, ıraklılardan bir bütün olarak korunabiliriz . Ben böyle görmedim ben türküm , Müslümanım ama oturupta , bir hristiyanlarla yahudilerle sohbet edebilirim . Hepimiz allahın kuluyuz . Bence bir takım şeyleri değiştirmenin tam zamanı geldi .. Bu siteye 1.5 yıldır üyeyim ve bir o kadarda misafir takıldım , buranın en güzel yanı tüm trollere rağmen çok kötü günümde moral veren insanlar var burada . Kötü günümde yardım edecek birilerini biliyorum burada . Hepinize çok teşekkür ediyorum. Daha çok yazarımda , yoruldum telefondan bu kadar oluyor .

Özet: insanların fikrini dinlemek için sizin gibi birisi mi olmak lazım ? Herşeyden önce insanların kim olduğunu değil kimle konuştuğunu bilmesi gerekiyor . Üstünlük kurmak çok gereksiz çok anlamsız . Birbirimizi dinleyelim , savunalım .. Bir bütün olalım dertlere deva olalım .. Hepimiz insanız ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twist Of Fate -- 15 Eylül 2014; 22:14:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özet geçermisin

• hayatın anlamlı kısımları sadece sosyallik bence. Anlamsızlastıran kesim asosyaldir ya da buyuk sıkıntıları vardır(hastalık,vefat,ozlem vb). Benim icin boyle hayatımın en anlamlı kısımları sevgılımle ailemle arkadaslarımla gecıyor gerısı bos bılgısayarmıs televızyonmus. Anlamlı bı hayat ıstıyorsanız kıtap okuyun kulturlenın ve sosyallesın

• Medya, orta sınıf insanları ve fakir kısmı birbirine düşürerek zengini daha zengin ediyor. Dil, din, ırk, meslek, gelir, eğitim, cinsiyet gibi şeylerle birbirimize düşüyoruz maalesef.

• Ben de dediydim de çoğu okumadıydı bile de bunu anlayıp uygulayacaklar...

http://forum.donanimhaber.com/m_96282614/f_//tm.htm#96282614

http://forum.donanimhaber.com/m_96113339/f_//tm.htm#96113339

10 tane daha konu açsam hâla anlayamayacak insanlar, Türkiye uzun zaman sonra ilk defa bu kadar param parça oluyor, hümanizm ve BM sağolsun ortak bir düşman da bulamayacağız, bakalım insanların bu kendini soyutlayıp başkalarını dışlama politikası nasıl son bulacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nihilum

Ben de dediydim de çoğu okumadıydı bile de bunu anlayıp uygulayacaklar...

http://forum.donanimhaber.com/m_96282614/f_//tm.htm#96282614

http://forum.donanimhaber.com/m_96113339/f_//tm.htm#96113339

10 tane daha konu açsam hâla anlayamayacak insanlar, Türkiye uzun zaman sonra ilk defa bu kadar param parça oluyor, hümanizm ve BM sağolsun ortak bir düşman da bulamayacağız, bakalım insanların bu kendini soyutlayıp başkalarını dışlama politikası nasıl son bulacak.

Emin ol ki bizim gibi düşünen insanlar büyüyüp bütün sorunları aşacağız ya da işler daha kötüye gidicek . Sonumuz hayır olsun ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Axwell.

hayatın anlamlı kısımları sadece sosyallik bence. Anlamsızlastıran kesim asosyaldir ya da buyuk sıkıntıları vardır(hastalık,vefat,ozlem vb). Benim icin boyle hayatımın en anlamlı kısımları sevgılımle ailemle arkadaslarımla gecıyor gerısı bos bılgısayarmıs televızyonmus. Anlamlı bı hayat ıstıyorsanız kıtap okuyun kulturlenın ve sosyallesın

Hayatın anlamsız olduğunu sananlar asosyal ya da sıkıntılı demek saçmalıktır.

Absürdizm akımını savunan herkes bu tür sorunlardan muzdarip değildir hocam. Birde hayattaki anlam herkese göre farklıdır, bazı kişilere göre yoktur(işte absürdizm akımı) kimisine göre tek başına, tabiatla geçirdiği zaman asıl anlamlıdır, asıl yaşam tabiatla geçirdiği zamandır, kimine göre ise arkadaş grubuyla ettiği muhabbettir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.