Şimdi Ara

Algida ile Kazan(Migros) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
295
Cevap
30
Favori
41.213
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hafta sonu sınırsız
  • -frambuaz kullanıcısına yanıt
    Bana ayni kod cikiyor, degil gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • -frambuaz kullanıcısına yanıt
    Aynı kodu veriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanal marketten alamazmiyiz

• the guardian14 kullanıcısına yanıt

Bi denesen bunu sormazdın bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denedimde gözümden kacan bisey varmi diye sordum

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt

migros'tan almanın son tarihi 21 mayıs, kod almanın son tarihi 22 nisan ama kodlar stoklu olduğundan son günlere bırakırsanız kalmayabilir veya çok ucuz ürünler gelebilir

• Arkadaşlar kaç kod tanımlayabiliyoruz? 2/3 kod tanınlayıpta hepsini aynı anda alan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: caseon

migros'tan almanın son tarihi 21 mayıs, kod almanın son tarihi 22 nisan ama kodlar stoklu olduğundan son günlere bırakırsanız kalmayabilir veya çok ucuz ürünler gelebilir

Hocam ilk kodlardan da gökkuşağı çıktı. Belki de sonlardadır iyi kodlar :)

• Migros tan kampanya tanımla diyorum ama tanınlayınca görünmüyor? Katıldığım Kampanyalarda görünmüyor?

• 2.gün kod vermiyor değil mi şimdi arkadaşlar? Tek seferlik miymiş?

• Arkadaşlar, ilk mesaj gönderene Gökkuşağı Dondurma kodunu veriyorum.

Kod verilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fozcan -- 11 Nisan 2021; 22:25:4 >
  • Konu başladığında telefonlarını algida ve ortaklarına vermeye meraklı 2 kişi vardı.

Eski kampanya olsa hergün 1 dondurma idi sonra birkaç çeşit oldu, şu anda tek ne olduğu belirsiz gökkuşağı çımış anlaşılan

Umarım 2 arkadaşın verdikleri numaralar değmiştir aldıkları dondurmaya .

Twister ya da gökkuşağı dondurma parası veriyorum telefon numaralarını verene ve bunlarıda kullanım iznini istiyorum desem kaç kişi verir bilgilerini aynı hesap bu

• quote:

Orijinalden alıntı: fearless_X

Konu başladığında telefonlarını algida ve ortaklarına vermeye meraklı 2 kişi vardı.

Eski kampanya olsa hergün 1 dondurma idi sonra birkaç çeşit oldu, şu anda tek ne olduğu belirsiz gökkuşağı çımış anlaşılan

Umarım 2 arkadaşın verdikleri numaralar değmiştir aldıkları dondurmaya .

Twister ya da gökkuşağı dondurma parası veriyorum telefon numaralarını verene ve bunlarıda kullanım iznini istiyorum desem kaç kişi verir bilgilerini aynı hesap bu

Hayaller magnum ve cornetto, gerçekler twister gökkuşağı olayı... Herkese gökkuşağı vereceğini ilan etse konu açmaya değmez ve açılsa bile sönük kalırdı

• Vay be.su konu geçen senelerde kasıp kavrulurdu.simdi yerinde yeller esiyor.algida bu kadar cimri olma.bu piyasa bunu sevmez.

• dün baktım, koca 5 m migrosta gökkuşağı yoktu, daha doğrusu max ve diğer 3-5 liralık ürünlerin hiçbiri yoktu. daha sevkiyat başlamamış bile, ama kampanya 4 nala gidiyor

• Algida daha 2 yıl önce kutu dondurma çeşitlerinden veriyordu (aynı karta birden fazla) şimdi twister gibi ucuz ürünlere kadar düşmüş iyice

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.