< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Algida ile Kazan(Migros) (11. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: dj halid
Dün almış olduğum dondurmalar bugün sanal markette düşüyor 😀 amaaa normal kasada düşmedi arkadaşlar.
Deneyen var mı başka?Normal kasada düşmediğini ürünleri alıp mı denediniz yoksa kasiyer suratınıza bakıp düşmedi mi dedi?
-
Magnum çıktı kodu migros uygulamaya ekledim ama gözükmüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün almış olduğum dondurmalar ve 2 adet almadığım dondurmaların hepsini geçti kasadan sadece 2 tanesi düştü dedi kasiyer.
Siz denediniz mi hiç?
Hani 22 nisana kadar kod alimi vardi bugün 23:59a kadar sürmeliydi gene kampanya ardinda durmayan Algida artik yapmasa da olur 2 kod aldik onda da 2 max diger 2 hattimi bugun alayim derken bitmis sacma 👊😡
Mh ile ugrassam alamadigim hatlara da kod alirim da daha once almistim cunku verdikleri kurtarmaz degmez kafami agritmaya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Migros uygulamasında neden gözükmüyor bunlar önceki yıllarda görürdük hangi dondurmayı eklediğimi unuttum
Hocam bu yıl duzenlenen kampanya da malesef gozukmuyor uygulamaya ekledıkten sonra hangı urun oldugunu not almak lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Algida ile Kazan uygulamasını indirip giriş yaptıktan sonra görebilirsiniz.
-
Konuyu hortlaşmış olacam kusura bakmayın, algida uygulamasında kazandığımız "Süprizini en yakın seçili Algida noktasından alabilirsin" yazılı dondurmayı migros dahil bir yerde kullanamadım acaba nasıl kullanılıyor ?
Migrosta şube yetkilisi karekod ve altındaki karakterleri vermeme rağmen biz sadece sayı olarak girebiliyoruz dedi ve biz veremeyiz deyip çıktı işin içinden, önceden bu şekilde migrostan alan arkadaşlar nasıl yapıldığını hatırlıyorlar mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prowas -- 22 Haziran 2022; 17:33:58 > -
Senin kazandığın farklı bu kampanya farklı senin bakkaldan alman gerekiyor.
-
Ulan durduk yere üye oldum hortlakçı yüzünden!
-
Zararı yok yakın zaman içinde kampanya var
Bakkallarda anlar mı ki :D önceden yaptınız mı ? tarif veya söyleyeceğimiz farklı bir şey olacak mı ki
şimdi ben kod var desem satmıyorum der :D
-
Google playe bak orada algida kazan bakkal uygulaması var. Normalde her bakkalda bu uygulama olur. Sen gidersin bakkala kare kodu bakkal kendi telefonundan okur. Sonucunda hediye ise hediye indirim ise indirim kazanırsın. Normalde sistem bu şekilde. Hemen hemen herkeste akıllı cep telefonu var. Bakkallar da kullanıyor olabilir. Ben nedeyecek zaman bulamadım.
-
Algida müsteri hizmetlerini ara;şu ilde şu ilcede mahallede oturuyorum,kampanyalı dondurmayı benim bolgemde nereden alabilirim diye sor.Yoksa küçük esnafın küçüklüğüne maruz kalır,uğraşır durursunuz.
NOT:Sistemde alınabilir gözüken bölgelerin hepsinden alınmiyor.Hatta %99 undan alinmiyor.Kalan %1 i bulmak da imkansız a yakin,en iyisi müsteri hizmetlerini arayıp saha ekibinden bilgilendirme almak,nerede oluyor diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih KARAHAN -- 22 Haziran 2022; 21:34:59 >
teşekkürler.
-
Bakkallı kampanyalara katılmayın arkadaşlar. İnsan onuru her şeyin üstündendir. Üç beş liralarık dondurma için bakkalla muhatap olmaya değer mi? Kampanyayı yapan ekip de bakkalların kampanya konusunda sorunlu olduğunu en az bizim kadar biliyordur. Böyle kampanyalarla tevessül etmeyin ki düzgün kampanyalar sunsular.
-
quote:
İnsan onuru her şeyin üstündendir.
Bir bakış atıp kalp yakıyorlar, sinirlerimizi harap ediyorlar. Elalem bedavaları kasa kasa götürürken bir iki tane bedava dondurma bile alamamak can sıkıyor. Roma siyaseti tadı yapıyor sahte bir "sen muhtaçsın bana y*rraam" tadı geliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X