< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Algida ile Kazan(Migros) (15. sayfa)
-
-
kac adet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar şimdi dondurmadan çıkan kodları Algida ile kazan a mı gireceğiz migros uygulamasına mı migros uygulamasında nereye gireceğiz hangisine girmek daha avantajlı kodları?
Arkadaşlar hala devam ediyor mu kodu migros a girip almak
Chippin e nereye giriyoruz puanları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12 adet
Profile giriyorsun hocam orada kupon kodu gir var oraya giriyoruz.
algidadan kupon kodu oluştuır seçeneği yok o kupon kodunu nasıl gireceğiz 20 bin puan var
-
Dun market de kapandı sistem dedi deneyek yinede dedi karekod gecersiz dedi alabilen varmı acaba dün ve bugun puanlar duuruyor oylece
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ALGİDA ne yapmaya çalışıyor puanlarım var dondurma alamıyorum sınırlama getirilmiş. Ayda 3 taneden fazla sepet yapamıyormuşum !!!!
ALGİDA senin ürünlerini alanda kabahat ne oldugunuz belli zaten bir daha almıyorum gidip BİM dondurması alırım tadı bile daha güzel ucuzda
-
aynen rezillik ya şimdide bu çıktı başımıza en fazla 9 ürün veririm diyor rezil marka.hayır magnum 72 gram 45 lira kilosu nerdeyse 600 lira oluyor etten pahalı birde sınır getirmiş.
-
BOYKOT ediyorum bundan sona Algida almıyorum alın puanlarınızıda
-
İyice azittilar.magnum artık 900 puan vermiyor arkadaşlar 530 gibi bişey yapmışlar.bilginiz olsun
Bunlar dalga geçiyor müşteriyle. Bundan sonra BEDAVA ya verseler işim olmaz !!!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X