Şimdi Ara

Algida ile Kazan(Migros) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
30
Favori
41.211
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

vergi %20 imiş. araba da 7 milyon küsur diye biliyorum.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Çıkmasın daha iyi para verip bu piyasada bir de o arabayı satmaya ugraş dur kim alır

• fearless_X kullanıcısına yanıt

ben de öyle düşünüyorum. para parayı çekermiş. vergisini şak diye ödeyene çıkar zaar.

ben 200 bin tllik çeke okeyim.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 24 Ağustos 2024; 17:29:12 >
  • --kemal-- - kullanıcısına yanıt

Algida; bakkalın verdiği dondurma yerine yine aynı dondurmadan veriyormuş. Yani satıyor gibi değil, sen bunu vermişsin al tekrar diyormuş. O yüzden kimse uğraşmıyor. 80 bine yakın puan biriktirdim bir işe yaramadı. 10-15 yer gezdim hepsi yok veya algida bizi bitirdi diyor. Ha birde uygulama dondu felan diyenler var :D

• fearless coward kullanıcısına yanıt
    Ben de 4-5 yeri gezdim, her birinde ayrı bahane. Alanlar nasıl alıyor bilmiyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Olur mu onlar ürün verdikçe onlarada puan geliyor.Bizim millette özgün hasetlikte var.Çekemiyor hocam ulan diyor bu bedava Magnum alacak hea bende insaniyet adına işimi yapicam ama yok resmen adamların zoruna gidiyor.Hayir insan gibi verse ben yanına başka ürünlerde alıp sana katkı sağlıyorum zaten ama yok yalanları bitmiyor.sanki adam cebinden veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trapo229 T kullanıcısına yanıt

Onu düşünecek zekası olsa yıllarca bakkallik yapmaz. Para kazanır market açar daha da kazanır süpermarket açardı.

Ama tam da dediğin sebeplerle vermiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sonuna kadar katılıyorum hocam. Geçen sene bir yerden düzenli alıyordum. Adam puanları nereden buluyorsun dedi 3-5 kere bende söylemedim. En sonunda dondurma vermemeye başladı.

Tanıdık bir bakkal var uygulamadan gosterdi biz puan olarak aldıgımız da onun hesabına TL olarak geciyor ordan Dondurma siparisi veriyor bakiyesinden düşüyormuş yapmak istemeyenler tamamen iş bilmemezlik yada alısverisi burdan yapmıyorlar diye vermek istemiyor.

Yarı fiyatına köy 5 dakika içinde satılır

Ayrıca zenginlerde para var lüks araçlar satılır sıkıntı olmaz

Ben aldığım bakkala sordum bana bi zararı yok uygulamadaki bakiyeme ekleniyor sipariş verirken kullanıyorum dedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • byrmbrk B kullanıcısına yanıt

Her bakkal böyle değil çoğunluğu cahil. Neyi nasıl yapması gerektiğini bilmiyor. Yukjarıda belirttikleri gibi bedava dondurma alıp gitmen onlara psikolojik olarka dokunuyor. Böylelerini üşenmeyip şikayet edin algidaya. Anlaşmalarını bitirsin.

Bu türden yorumlara bayılıyorum ellerinize sağlık

Özlerinde insaniyet yok veya bazı evliliklerle beraber Romalılar'ın Anadolu toplumlarını Roma askeri yapmak üzere onların genomlarıyla oynamaları yüzünden insafsız, zorba yaşam formları ortaya çıkmış. Dove dışında Unilever ürünü düşkünü değilim, özellikle son yıllarda hiçbir besleyiciliği olmayan Algida dondurmalarını iyi fiyattan bulmazsam almıyorum bile ama gidip isteyene vermemek insanlığa sığmayan tam olarak "Anadolu irfanı"nı yansıtan bir davranış, kaç tane dondurmam silindi gitti bir bilseniz...

Öylesine aşifte yaşam formları tanıyorum ki mesela sebze meyve ürünleri için "Ürünüm çöpe gitsin yine de indirimli satmam" diyorlar, aç gözlülükten öte rakiplerini ve toplumu da çözmüş bunlar herkes aşırı fahiş kazancın "koparmanın" peşinde, haksız olmadıkları anlar olabilir ama şu yaz günü o dondurmayı vermek zorundalar, ben bir kere içecek alamadım bir yerde kovmaktan beter etti nasıl konuştuklarını görseniz "Ürünü baştan Migros'tan aldıysan git oradan bedavanı al" diyorlar ama Migros vermiyor, beden dillerindeki o iticilik tövbe yarabbim doğa ana sen sakın beni itten kopuktan

Neyse ki gerçek akıllılarımız artık bunlara para yedirmiyor, aynı zamanda çoğu başka işlerle ilgilendiğinden o market paravan olduğundan ne dondurması diyip gönderiyor ahlAKlı insanımız çünkü sanırım uyuşturucu satan var market işi maske...

Dilan Polat. hazır hapisten de çıktı.

• Bugün bakkal sistem kapandı veremiyoruz artık dedi dogrumuki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FOCUSSTYLE kullanıcısına yanıt

yok boyle birşey bir sürü puan var ne olacak dün gece aldım sorunsuz şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_X -- 4 Eylül 2024; 11:19:59 >
  • FOCUSSTYLE kullanıcısına yanıt
    Bazıları öyle diyor evet doğru ama sanırım yakın zamanda düzelir. Daha öncelerinde de oldu benzer olaylar.

• dün aldım ondan onceki günde aldım sorun yok en iyisi bitireyim puanları normalde en az 30 eylüle kadar olması lazım puan silinmez zaten olmadı hiç

• Puanların gecerlilik süresi hakkında bilgisi olan varmı kullanmazsak silinirmi seneye nette eski bir bilgi var bir sonraki sene sonuna kadar diye ama sitesinde goremedim

• hhd82 H kullanıcısına yanıt

geçen aylarda silinecek kullanın dediler haziran felandı işte

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.