< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kaç adet tel no kullandın ? |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kartına tanımla mh yü ara o görüyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Saol hocsm hesabın eski yeni olması fark etmez hepsi davet alıyor skt 7 mayısmı neydi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 28 Mart 2022; 16:2:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam Migros müşteri hizmetleri ile mi görüşelim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ben su an 2 numara için yaptım excel tutuyorum. Daha yapacağım no'lar da var. Kenara kaydetmek lazım hangi no'ya hangi ürün tanımlandı diye. |
Arkadaşlar kampanya boyunca telefon başına 1 adet dondurma hakkımızmı var. Önceki kampanyalarda hergün 1 adet dondurma alınabiliyordu diye hatırlıyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 28 Mart 2022; 17:11:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evrenarisoy -- 28 Mart 2022; 20:18:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler hocam. İşi şansa bırakmayalım o zaman. Siparişi 100 e tamamlayıp gdi ekleyecektim. Unutmuşum o yüzden iptal etmek istiyordum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |