Şimdi Ara

Algida ile yaz başlasın - Bir Algida senin diğeri ise arkadaşın için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
11
Favori
26.358
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Algida ile yaz başlasın - Bir Algida senin diğeri ise arkadaşın içinAlgida Türkiyetwitter
    “Algida ile yaz başlasın! Bir Algida senin diğeri ise sevdiğin için! Hemen tıkla, bedavanı kap! #AlgidaYazSürprizi”
    https://twitter.com/AlgidaTurkiye/status/1507431065580933120

Uygulamadan bir adet kendiniz için bir adette arkadaşınız için alabiliyorsunuz.

Kodu Migros Money uygulamasından Profil / "Sifre ile Kampanya Tanımla " kısmında tanımlayınca mağaza ya da sanalmarketten alabilirsiniz.

Kodu ekleyince money uygulamasında görünmüyor lakin sanal marketten kontrl edince indirim düşüyor.

Mağazadan denemedim ama muhtemelen indirim düşecektir

Kampanya 26 Marttan itibaren geçerli olacaktır

• Algida ile kanser başlasın - Bir kanser senin diğeri ise arkadaşın için

- Glikoz şurubu
    - Fruktoz şurubu
    - E407 Karragenan
    - Yağ asitlerinin mono ve digliseridleri
    - E410 Keçiboynuzu Gamı
    - Amonyum fosfatid
    - E412 Guam gam
    - Poligliserol polirisinoleat
    - E440 Seluloz gam
    - Aroma vericiler
    - Karotenler (renklendirici)

Sanırsın plastik poşet imalathanesi, kimya laboratuvarı.. Haki süt yok içinde yahu süt. Süt olmayan bir dondurma. Bir nesli bunlarla hasta ettiler. Etrafta ilaç kullanmayan kimse kalmadı.

ben sabah utana sıkıla istedim kadın bulamayınca dükkanın diger ucundaki görevli mehmet beye seslendi "mehmet bey kral şakir dondurma kaldı mııı? diye seslendi yanında ben varken, markettede çok güzel yaşıtım kızlar vardı başımı öne eğip

koşarak çıktım.

edit: sonra kızlar gidince dönüp aldım dondurmamı tabiki.

Olay budur artık çocuk akıllı değilseniz bunlara önem verirsiniz, yahu hadi yaşı geçmişlere acımam da çocuğuna yedirme bari bunlar bildiğin ZEHİR! biraz yemesine içmesine dikkat eden şekerden uzak duranlar, o pis margarine benzer yağı sonra o kimyasal şekeri çok rahat anlar ve bir daha yemez. Şunu yediğin zaman vücudunun içine resmen bomba düşmüş gibi oluyor, başta karaciğerine ve pankreasına sonra diğer organlarına bile bile işkence çektiriyorsun.

Küreselciler sistemi kurmuş, paketli olan gıdaların neredeyse tamamı, paketsiz olanların çoğuna gene onun ilacı, hormonu katılıyor, ilaçların neredeyse tamamı ahtapotun ayakları gibi bakıyorsun X şirket onun çatı şirketi Y şirket onun Z en sonda bir bakıyorsun anaaa hepsi aynı yere çıkıyor :) yani adamın malını yersen senin ne zaman hasta olacağın, hangi ilacı alacağın hepsi belirli, bilinçli olmak lazım.

Food inc ve That Sugar, olayın ne kadar ciddi olduğuna dair fikir vermesi açısından başlangıç olsun, o kadardan bir şey olmaz evresini geçtik adam senin canına kast ediyor.

https://www.turkcealtyazi.org/mov/1286537/food-inc.html

https://www.turkcealtyazi.org/mov/3892434/that-sugar-film.html

• teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kod alınamıyor şuan da .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Magnum çıktı teşekkürler. Acaba "arkadaşımız" üye olunca hem hediyeyi hem de kendi hakkını alabiliyor mu?

Edit: Alabiliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o-raiser -- 26 Mart 2022; 1:2:22 >
  • Daha bi şey almadan Kampanyaya katılım kalmamıştır dedi eski üyelikle geçen yılki ile girdim ondan galiba yeni üyeliklere sanırım pehh sildim bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geldi gönlümün efendisi ama nerede o 2014 deki kampanya :(

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Algida ile yaz başlasın - Bir Algida senin diğeri ise arkadaşın için

Bakalım bu sene nasıl muhabbetler dönecek? Algida ile yaz başlasın - Bir Algida senin diğeri ise arkadaşın için 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tesekkurler.

• tıkla kazan'a tıklayınca beklenmedik bir hata oluştu diyor, herkeste böyle mi şu an

• hangi dondurmayı kazandığımı nasıl görücem migros moneyden tanımladım şifreyi fakat sanal marketten dondurma ekliyorum düşmüyor indirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfonso93 -- 26 Mart 2022; 1:55:49 >
  • magnum paslayacak varsa kutu dondurma çıktı dandiklerden vereblrm

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt

Ben eski üyelikle aldım

• Alfonso93 kullanıcısına yanıt
    Ekledigin zamanki kod üzerinde yazması lazımdı

• eranyumm kullanıcısına yanıt
    Bir kaç defa tekrar ediniz

• Arkadaşa verilen kodu kendım alayım dedım koskoca Algida bana ----> HİLE YAPMA ! KENDI HEDIYENI KAZANAMAZSIN DIYE UYARI VERDI !!!!

Ne var yanı benım en ıyı arkadasım yıne ben olamam mı Algida ile yaz başlasın - Bir Algida senin diğeri ise arkadaşın için 

• tarabdi kullanıcısına yanıt
    Yok hocam seçili magnum ürünleri diyor algida uygulamasında ve moneye yüklediğimde de bir açıklama yazmadı hiç

Magnum Classic ve bademlide düştü bende.

• o-raiser kullanıcısına yanıt
    Ben hepsini ekledim hocam migrostaki dondurmaların yinede düşmüyor nasıl iş anlamadım

Double Magnumları denediniz mi hocam? Geçen senelerde ondan da veriyordu mesela.

• o-raiser kullanıcısına yanıt
    Evet hocam sanal markette satılanların hepsini denedim fakat düşmüyor markete gitsem oradan verirler mi acaba

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.